Ringerajin kuvar: lelaigor
    
    
  
 
         
   
 
                
    
    
            
            
       
       
       
       
- šnicle pilećeg belog mesa
 - vegeta
 - senf sa začinskim biljem
 - majonez
 - jako malo ulja
 

- Belo meso iseći na šnicle, količina je po želji, koliko kome treba. 
 - Pomešati istu količinu senfa i majoneza, po ukusu može manje senfa - više majoneza. 
 - Svaku šniclu sa jedne strane začiniti vegetom, a sa druge premazati napravljenim premazom i ređati na tanjir da odstoji, ali tako da svaka šnicla sa začinjene strane "legne" na prethodnu šniclu na namazanu stranu sa premazom. Ostaviti da odstoji 10tak minuta.
 - Teflonski tiganj samo malo premazati sa uljem, sa jedva 5-6 kapi, čisto da šnicle klize po teflonu, i zagrejati.
 - Šnicle peći sa obe strane, dok ne dobiju onako bronzanu boju pečenog mesa na roštilju.
 
U nedostatku roštilja u kući, belo pileće meso pečem na sledeći način, a ukus ima baš kao sa roštilja.Kao prilog uz šnicle ide bilo šta: krompir, povrće, pirinač,...
                
                
                
Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:
         
        
        
        
         
         Slični članci, koje čitaju drugi korisnici
      
     		
    
        
            
    Pita sa mesom i jogurtom
    
Ringerajin kuvar: vikiveki
3
 
    
Čorba od mirođije
Ringerajin kuvar: lelaigor
3
 
 
		
    
        
            
    Pileći paprikaš
    
Ringerajin kuvar: Maraj
3