|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Piletina sa pečurkama

Ringerajina kuhinja, 8.6.2013
Ringerajin kuvar: imperial
Ključne reči:

image
/11


  • 1 tegla mariniranih pečuraka(750gr.)
  • 2 komada pilećih grudi
  • 1 pavlaka
  • 5 krastavčića
  • 1 kašičica soli
  • malo bibera
  • 1 kašičica senfa
  • 100gr.majoneza


  1. Skuvati pileće grudi i sitno ih iseckati
  2. pečurke isprati u hladnoj vodi i dodati piletini
  3. dodati krastavčice sitno iseckane na kockice
  4. posolite,pobiberite,dodati senf i vezati sa pavlakom i majonezom.


Koristiti pavlaku sa većim procentom masnoće jer je čvršća.

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2
Krekeri
Ringerajin kuvar: Nedja RR
2





Slana torta sa krekerima
Ringerajin kuvar: Maraj
Kiflice sa krompirom
Ringerajin kuvar: Maraj



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here