|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Ringerajin kuvar: lelaigor

image
/11


  • 500g kora za pitu
  • 300g mlevenog mesa
  • 5 jaja
  • 1/2l jogurta
  • 1 kašičica soli
  • 1dl ulja

  1. Mleveno meso izdinstati sa lukom na ulju ili bez luka (ja ne smem da jedem luk, pa dinstam bez.)
  2. Umutiti jaja, dodati jogurt, so i ulje.
  3. Kada se sjedini varjačom umutiti mleveno meso.
  4. U podmazan pleh, staviti 2 kore, pa premazati sa pola kutlače fila. Zatim jednu koru, pa fil...i tako dok se ne potroše sastojci. Na kraju staviti opet dve kore odgore.
  5. Premazati ih sa mešavinom malo vode i ulja. Peći na 200C dok ne porumeni, onda izvaditi, iseći na kocke željene veličine, opet premazati mešavinom vode i ulja, i staviti još minut-dva u rernu. Zatim izvaditi i opet premazati mešavinom vode i ulja i ostaviti da se ohladi.

Malo drugačija pita sa mesom, jeftinija varijanta. :)Može da se pravi i bez mesa, sa blitvom, spanaćem ili sirom. Akcenat je na jajima i jogurtu.

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2
Krekeri
Ringerajin kuvar: Nedja RR
2





Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
Ružice sa sirom
Ringerajin kuvar: minnica



image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here