|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?

Zapečeni krompir

Ringerajina kuhinja, 3.12.2013
Ringerajin kuvar: lelaigor
Ključne reči:

image
/11


  • 4 veća krompira
  • 1 veća glavica crnog luka
  • 200 g kačkavalja
  • ulje
  • so
  • začin C
  • slatka aleva paprika


  1. Krompir oljuštiti, oprati i iseći na tanke kolutove.
  2. Zagrejati ulje i dodati krompir. Pržiti na tihoj vatri desetak minuta i zatim dodati crni luk isečen na tanke režnjeve. Začiniti po ukusu i pržiti jos nekoliko minuta, dok luk ne omekša.
  3. Zatim zagrejati rernu i peći kromir u vatrostalnoj činiji.
  4. Kada je krompir gotov narendati kačkavalj i vratiti u rernu dok se kačkavalj ne otopi.
  5. Služiti kao prilog uz meso ili ribu


Još jedan zanimljiv prilog.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Pita sa eurokremom
Ringerajin kuvar: lesica RR
3
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2





Zapečeni krompir
Ringerajin kuvar: lelaigor
Sos od višanja
Ringerajin kuvar: lanajelena



Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here