|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Ringerajin kuvar: elenica4ever
Ključne reči:

image
/11


  • 1 kg brašna
  • pola kockice kvasca
  • 1 kasika šećera
  • pola kašičice soli

       Za fil:

  • kečap
  • origano
  • 200g kačkavalja
  • 300g šunke


  1. Rastopiti kvasac u mlakoj vodi sa šećerom i soli, pomešati sa brašnom, i ostaviti da testo nadođe.
  2. Kada je testo nadošlo, od njega napraviti 4 loptice. Svaku lopticu razviti i seći na četvrtine. Na dobijene trouglice, prvo mazati kečap, a zatim i fil koji je sastavljen od gore navedenih sastojaka.
  3. Svaki filovan trouglić, uviti u rolnu, a slobodne krajeve spojiti na sredini i tako oformiti perecu. Svaku perecu na kraju opet premazati kečapom, i narendati malo kačkavalja preko. Peći ih na 200 C.


Serviraj uz puno ljubavi i preporuči ovaj recept prijateljima!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2
Krekeri
Ringerajin kuvar: Nedja RR
2





Musaka sa tikvicama i pečurkama
Ringerajin kuvar: lesica RR
Mleveno iznenađenje
Ringerajin kuvar: lelaigor



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here