|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Počinje VIKEND SUNČANIH AVANTURA!

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 17.6.2022
U okviru kampanje - Zaštita za sve, 17. i 18. juna od 15 do 19 časova u holu i na platou ispred Rajićeva Šoping centra u Beogradu (Knez Mihailova broj 54), održaće se niz atraktivnih edukativnih i zabavnih aktivnosti za decu i roditelje, sa ciljem informisanja o merama zaštite od sunca.

image
„Vikend sunčanih avantura” se organizuje u okviru edukativne kampanja „Zaštita za sve” sa ciljem edukacije dece, roditelja i prosvetnih radnika o važnosti odgovornog ponašanja na suncu.
/11


 

Tokom oba dana Vikenda sunčanih avantura”, na otvorenom prostoru ispred Rajićeva Šoping centra biće organizovana takmičenja na temu zaštite od sunca u kojima će učestvovati deca iz šest beogradskih osnovnih škola, kao i deca koja se tog dana prijave za učešće. U zavisnosti od pokazanog znanja o odgovornom ponašanju na suncu pobednici takmičenja, bilo da se takmiče kao deo unapred prijavljenih ekipa iz osnovnih škola ili pojedinačno uz prijavu na licu mesta, osvojiće atraktivne poklone.

Naporedo sa ovim takmičenjima, na velikim ekranima u holu Rajićeva Šoping centra, održaće se i takmičenje u igranju edukativne online igrice Sunčane avanture”, koja je već postala veoma popularna među decom. Najbolje na ovom takmičenju takođe očekuju atraktivne nagrade.

Tokom oba dana trajanja događaja, roditeljima će biti na raspolaganju besplatno dermatološko savetovalište u kojem će moći da, u razgovoru s lekarima specijalistima dermatovenerologije, saznaju sve informacije o važnosti i načinima zaštite dečje kože od sunca.  

Svi učesnici takmičenja i posetioci savetovališta kao poklon će dobiti knjigu Deca i Sunce”. Autor ove knjige u stihovima je prim. dr Milan Bjekić, dermatolog, a ilustrovao je poznati umetnik Dobrosav Bob Živković. Stihovi u ovoj knjizi pričaju priče o ljubavi dece i sunca, ali im prenose i dragocene savete o tome kako da rastu zdravo i bezbedno pod suncem.

Tokom „Vikenda sunčanih avantura” deca će imati priliku da se druže sa poznatim glumcem i voditeljem emisije za decuPlava pticaOsmanom Ahmetom i Cerijem, glavnim junakom igriceSunčane avanture”.

Vikend sunčanih avanturase organizuje u okviru edukativne kampanjaZaštita za sve sa ciljem edukacije dece, roditelja i prosvetnih radnika o važnosti odgovornog ponašanja na suncu.

KampanjuZaštita za svesprovode Eucerin Srbija i Fond B92, uz podršku Ministarstva zdravlja i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, od 2018.godine, kao nastavak kampanjePregled za sve”.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kada mi noge pokleknu, ne stidi me se...
Donosimo vam pismo majke njenoj ćerki, koje svaki put izaziva iste emocije kod svih koji ga pročitaju.
9
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...
8
5 razloga za kuvanje na indukcionim pločama!
Uz elegantan dizajn, efikasnu upotrebu i bezbednost, Gorenje indukcione ploče su savršen izbor za bržu i lakšu pripremu ...
4
Deca od 15 meseci razlikuju pravdu od nepr...
Deca o pravednosti "uče" posmatrajući način na koji ljudi tretiraju jedni druge. U uzrastu od svega 15 meseci mali...
2





Domaći film "SUNCE MAMINO" u biosk...
Nakon beogradske premijere topla tinejdžerska ljubavna priča, ujedno i ozbiljna porodična drama SUNCE MAMINO premijerno ...
Minimax: Čarobna priča o avanturama dinosa...
photo
Po zamisli Stivena Spilberga i Džordža Lukasa i pod rediteljskim vođstvom Dona Bluta, „Zemlja pre vremena“ je prelepa, m...



image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here