|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Praziluk čorba

Ringerajina kuhinja, 24.2.2012
Ringerajin kuvar: lelaigor
Ključne reči:

image
/11


  • ulje
  • 2 manja krompira
  • so
  • veći praziluk
  • vegeta
  • voda


  1. Krompir oljuštiti i iseckati na tanke kvadratne listiće.
  2. Praziluk očistiti i iseći na kolutove.
  3. U lonac sipati malo ulja, pa staviti praziluk da se prodinsta.
  4. Kada praziluk malo omekša staviti krompir i takođe prodinstati dok malo ne omekša.
  5. Začiniti po ukusu solju i vegetom i naliti 1,5l vode.
  6. Kuvati dok svi sastojci ne budu kuvani, u međuvremenu dodavajući vodu ili začine po potrebi.


U čorbu pre serviranja možete dodati kašiku pavlake ili milerama, ako tako volite, ali čorba i bez toga ima vrlo karakterističan ukus. Ako volite da se "igrate" sa začinima, pri začinjavanju na početku, možete staviti malo bosiljka, peršuna i timijana. Igrajte se ukusima, uvek bude lepše i drugačije!

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2
Krekeri
Ringerajin kuvar: Nedja RR
2





Čorba od praziluka i mlevenog mesa
Ringerajin kuvar: lesica RR
Juneca čorbica sa knedlicama
Ringerajin kuvar: 17 joka



image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here