|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?

Rolat od mlevenog mesa sa jajima

Ringerajina kuhinja, 5.6.2013
Ringerajin kuvar: vikiveki
Ključne reči:

image
/11


  • 500 gr mlevenog junećeg mesa,
  • 2sveža jaja,
  • 2 kašike prezli,
  • 1 manja glavica crnog luka,
  • 2 češnja belog luka,
  • soli i bibera po ukusu,
  • 4-5 kuvanih jaja


  1. Mleveno juneće meso umešati sa jajima i prezlama.U to dodati sitno iseckan crni i beli luk,a onda soli i bibera po ukusu.Ovu smesu dobro izmesiti da se sastojci sjedine.
  2. Gotovu smesu od mesa stavite na foliju, napravite valjak i malo ga spljoštite. Kuvana jaja oljuštite, pa stavite po sredini mesa.Onda oblikujte rolat oko jaja.
  3. Gotov rolat stavite u odgovarajuću tepsiju, prelijte ga uljem i pecite oko 50 min. na 180 C


Rolat može i ostati u foliji u kojoj ste ga oblikovali a može se peći i bez nje,mada je bolji kada je u foliji

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2
Krekeri
Ringerajin kuvar: Nedja RR
2





Jelo od starog hleba 2
Ringerajin kuvar: lelaigor
Špagete karbonara
Ringerajin kuvar: Maraj



Anketa

Прање зуба.
Admin

Када сте почели да перете зубе својој деци?

Click Here