|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

PREDUGO sam te čekala, DEČAČE MOJ

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 17.2.2023
Rastao si i moje telo te čuvalo, tamo ispod mog srca. Gledala sam tvoje noge kako plešu i rastežu moj stomak, osećala sam tvoje tiho štucanje, divila ti se.



Bio si moja tajna jednom.


„Vidite li ovo, ovde. Baš ovde? Znate li šta je to?" Moj doktor je rekao pokazujuću na ekran.  

Znala sam tačno šta je, ali ipak, bilo je to nešto što nikada ranije nisam videla na ekranu. Ovo, hm..ovo je bilo novo. "Rodićete dečaka!" uzviknuo je.
 
Predugo sam te čekala. Tu si.
Znala sam da ću te voleti, zauvek.
Još nisam mogla osetiti tvoje migoljenje, ali već si živeo u mom srcu.


Rastao si i moje telo te čuvalo, tamo ispod mog srca.
Gledala sam tvoje noge kako plešu i rastežu moj stomak, osećala sam tvoje tiho štucanje, divila ti se. 

A onda smo se jednog dana ti i ja, čudo moje, sreli prvi put.
Držala sam tvoje malo telo, gledala sam kako mi guraš svoje slatko lice među grudi.

Sve na svetu je stalo. Moje srce je raslo od jubavi prema tebi i nikada nisam želela da te pustim. Suze su same tekle...Predugo sam te čekala.


Od tog dana gledam te kako rasteš. Držala sam te kroz toliko besanih noći. Nosila sam te mnogo kilometara, u naručju, na ramenima, na leđima, u srcu, uvek u mislima i u snovima. I osećam kako dani izmiču.

Ali znam da čak i kada moje ruke ne budu dovoljno jake da nose tvoje telo, a tvoj znatiželjni duh te odvede daleko od mog praznog krila, ja ću te još uvek nositi. Držaću te kad god tražiš, i zagrliti kad god mogu. Čuvaću sećanja na tebe, i moliću se za tvoju budućnost.

Držaću te u mislima, nosiću te u svojoj duši. Jer ti si deo mene, a ja deo tebe.
I bez obzira koliko vremena prođe, koliko god da postaneš veliki, gde god da te život odvede, ti ćeš uvek biti moja BEBA, a ja ću uvek biti tvoja MAMA.


S.D.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Beba ili dete na svadbi - DA ili NE?
Dok jedne smatraju da maloj deci nije mesto na svadbama zbog preglasne muzike, velike gužve i duvanskog dima, druge mame...
6
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
5
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
5
Kalendar vakcinacije
Vaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
5





Zašto je taj prvi obrok posle porođaja TAK...
Šta je bio vaš prvi obrok nakon porođaja?
10 načina kako možeš pomoći prijateljici k...
Pomoć oko gostiju kojih nakon porođaja zaista ne manjka, korisni pokloni umesto skupih poklona za bebu i ohrabrivanje i ...



image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here