|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringerajin kuvar: bukimuki

image
/11


  • 6 JAJA
  • 150gr MASTI
  • 150gr BRAŠNA
  • 250ml VODE
  • 1 MARGARIN
  • 2 PUDINGA OD VANILE
  • 1 l MLEKA
  • 10 KASIKA ŠEĆERA


  1. Mast se stavi u hladnu vodu da provri. Čim provri doda se brašno, brzo i intezivno meša i skloni sa šporeta.
  2. Jaja se umute - posebno belanca pa se dodaju žumanca, a onda se sve to doda u testo. Rerna se zagreje na 220 stepeni i u njoj se 10 min peku bez otvaranja princes krofne (mogu da se ređaju po plehu sa papirom za pečenje tako što se stavljaju kašićicom a mogu i špricem) a onda jos 20 min na 200 stepeni.
  3. Fil se skuva od dva pudinga sa 1 litrom mleka i 10tak kaščica šećera.
  4. Kad se malo prohladi doda se margarin. Mogu da se preliju topljenom čokoladom


Ja nikad ne mutim posebno margarin već ga dodam u mlak (ne vruć) FIL.

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Ružice sa sirom
Ringerajin kuvar: minnica
4
Čorba od mirođije
Ringerajin kuvar: lelaigor
3
Spirale od brusnice i narandže
Ringerajin kuvar: Lu
3
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2





Čokoladni kolač sa malinama
Ringerajin kuvar: Ana RR
Slatko od jagoda
Ringerajin kuvar: Maraj



Anketa

Трудна
пеперутка16

Када вам је почео да се види стомак? Када су почели да вас гледају као да сте трудна и да вас питају о трудноћи?

Click Here