|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringerajin kuvar: Maraj
Ključne reči:

image
/11


  • 5 većih krompira
  • 1 jaje
  • 1 glavica crnog luka
  • oko 500 gr brašna
  • so
  • biber
  • 2-3 kašike kajmaka
  • ulje ili mast za podmazivanje tepsije


  1. Krompire oguliti i izrendati, dodati brašno, sitno sečen luk, jaje i začine, umesiti testo rukom da se dobije kompaktna masa.Na nauljenu tepsiju izručiti testo i peći u prethodno zagrejanoj rerni na 200 stepeni. Peći oko 45 minuta odnosno dok ne porumeni,i zvaditi iz rerne, odozgo staviti kajmak, vratiti u rernu još 5-7 minuta. Služiti prohlađeno uz jogurt.


Slično proji ali ipak bolje od proje :) Odlično za brzi doručak. Ražljevak je inače bosansko jelo.

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Originalne ideje za Uskršnji ručak !
Svi volimo momente kada je čitava porodica na okupu, kada su ljudi oko nas nasmejani i zadovoljni.
3
Špagete alla carbonara
Ringerajin kuvar: lelaigor
3
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2





Rolat od mlevenog mesa sa jajima
Ringerajin kuvar: vikiveki
Ravioli sa mlevenim mesom i prelivom od ša...
Ringerajin kuvar: lelaigor



Anketa

Трудна
пеперутка16

Када вам је почео да се види стомак? Када су почели да вас гледају као да сте трудна и да вас питају о трудноћи?

Click Here