|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringerajin kuvar: Maraj
Ključne reči:

image
/11


  • 5 većih krompira
  • 1 jaje
  • 1 glavica crnog luka
  • oko 500 gr brašna
  • so
  • biber
  • 2-3 kašike kajmaka
  • ulje ili mast za podmazivanje tepsije


  1. Krompire oguliti i izrendati, dodati brašno, sitno sečen luk, jaje i začine, umesiti testo rukom da se dobije kompaktna masa.Na nauljenu tepsiju izručiti testo i peći u prethodno zagrejanoj rerni na 200 stepeni. Peći oko 45 minuta odnosno dok ne porumeni,i zvaditi iz rerne, odozgo staviti kajmak, vratiti u rernu još 5-7 minuta. Služiti prohlađeno uz jogurt.


Slično proji ali ipak bolje od proje :) Odlično za brzi doručak. Ražljevak je inače bosansko jelo.

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2
Krekeri
Ringerajin kuvar: Nedja RR
2





Punjene tikvice
Ringerajin kuvar: Modessty
Ćufte u paradajz sosu
Ringerajin kuvar: Maraj



Anketa


božana

Šta biste uradile kada bi vaša svekrva vašem detetu pričala stvari protiv vas,s ciljem da dete veže za sebe.

(78%)

(22%)


Ukupan broj glasova: 88

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here