|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?

Jelo od starog hleba 2

Ringerajina kuhinja, 4.7.2013
Ringerajin kuvar: lelaigor
Ključne reči:

image
/11


  • stari hleb
  • jaja
  • mleko
  • so
  • ulje
  • brašno
  • salama
  • sir
  • kuvana jaja


  1. Nauljite vatrostalnu posudu ili zemljani sud.
  2. Isecite hleb na kriške i poređajte ih na dno posude
  3. Prelijte umućenim, posoljenim jajima sa mlekom.
  4. Od ulja i brašna napravite zapršku, a zatim nalijte mlekom, posolite i kuvajte nekoliko minuta dok se ne zgusne (bešamel). Salamu, sir i kuvana jaja isecite na kockice.
  5. Na hleb u posudi sipajte pola bešamela i pospite sa pola količine salame, sira i kuvanih jaja.
  6. Stavite još jedan red hleba, ostatak bešamela i ostatak salame, sira i kuvanih jaja.
  7. Pecite otkriveno na 200C dok se sir na površini ne otopi i napravi se rumena korica.


Količinu sastojaka odredite po ukusu. Koliko god čega da stavite jelo će biti ukusno.

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kanapei sa pršutom
Ringerajin kuvar: imperial
3
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2





Rolat od mlevenog mesa sa jajima
Ringerajin kuvar: vikiveki
Jelo od starog hleba
Ringerajin kuvar: lelaigor



image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Прање зуба.
Admin

Када сте почели да перете зубе својој деци?

Click Here