Ringerajin kuvar: 17 joka

- 2 kom. pilećeg ili ćurećeg mesa
- 200g feta sira
- 4 kisela krastavčića
- 2 kašike mlevenog kikirikija
- 1 kašika kisele pavlake i majoneza
- 200g rendane Gaude ili Edamera
- 1 vezaperšuna ili celera
- masline crne i zelene bez košpice

- Meso i zelen skuvati u slanoj vodi
- kada je kuvano procediti i samleti u mašinici za meso ili blenderu, toj smesi dodati mrvljenu fetu, iseckane kisele krastavčiće, kikiriki, majonezi pavlaku.
- dobro izmešati i oblikovati mokrim rukama kuglice.
- u svaku utisnuti po jednu maslinku i uvaljati u rendani sir.
Ja ih serviram na listovima zelene salate!
Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:
Slični članci, koje čitaju drugi korisnici
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2
Krekeri
Ringerajin kuvar: Nedja RR
2