|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Ringerajin kuvar: Maraj

image
/11


  • 200 g zelene paprike
  • 200 g krastavaca
  • 200 g paradajza
  • 2 glavice crnog luka
  • 2 ljute papričice
  • 200 g punomasnog sira 
  • so
  • maslinovo ulje


  1. Iseći i očistiti paprike, a zatim ih sa krastavcima i paradajzom iseći na četvrtaste komade srednje veličine. Luk iseckati što sitnije, a ljute papričice iseckati na kolutove. Dodati so i ulje i promesati a odozgo prekriti isitnjenim punomasnim sirom.


Ko ne voli papricice, moze i bez njih :)

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Pita sa eurokremom
Ringerajin kuvar: lesica RR
4
Originalne ideje za Uskršnji ručak !
Svi volimo momente kada je čitava porodica na okupu, kada su ljudi oko nas nasmejani i zadovoljni.
3
Pita sa mesom
Ringerajin kuvar: lelaigor
3
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2





Salata sa kukuruzom i crvenim pasuljem
Ringerajin kuvar: Trcosava
Coleslaw salata
Ringerajin kuvar: Lu



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here