|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Sredstva za čišćenje u kućnoj radinosti

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 17.6.2018
Napravite kod kuće sredstvo za čišćenje. Domaća sredstva su jeftinija a nisu ništa manje efikasna. Probajte, koštaće vas samo malo truda.

image
/11


 

Napravite kod kuće sredstvo za čišćenje. Domaća sredstva su jeftinija a nisu ništa manje efikasna. Probajte, koštaće vas samo malo truda.


Sredstvo za čišćenje stakla

Pomešajte 2 čaše vode, 1/2 čaše sirćeta, 1/4 čaše alkohola ( 70%) i 1 do 2 kapi eteričnog ulja narandže. Tečnost prebacite u bocu sa raspršivačem. Prilikom upotrebe, tečnost prvo nanesite na meku krpu i obrišite staklene površine.


Univerzalno sredstvo za čišćenje

Pomešajte 4 supene kašike sode bikarbone i čašu tople vode. Čist sunđer natopite ovom tečnosti i očistite prljave površine u kuhinji.Ako dodate i malo soka od limuna kuhinja će zablistati i zamirisati.


Odstranjivač mrlja

U 10 litara vode ulijte 1 čašu izbeljivača i 1 čašu deterdženta za pranje posuđa.Ovo sredstvo čuvajte u plastičnoj flaši. Rastvorom natopite mrlju i ostavite da deluje  do 20 minuta. AKo je mrlja nije nestala ostavite još malo, a zatim operite na uobičajeni način.


 Sredstvo za uklanjanje  tragova od čaša

Pomešajte pastu za zube i sodu bikarbonu u istom razmeru. Dobijenu smesu nanesite na čistu krpu i s time istrljajte površinu koju trebate očistiti. Zatim prebrišite suvom, čistom krpom. Ovo sredstvo nemojte koristit na osetljivim površinama jer je abrazivno.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Uskršnja čestitka sa skrivenom porukom
Ljubav iznenađuje zar ne? Budite kreativni tokom uskršnjih praznika i zadivite svoje najbliže tako što ćete napraviti pr...
3
Deca od 15 meseci razlikuju pravdu od nepr...
Deca o pravednosti "uče" posmatrajući način na koji ljudi tretiraju jedni druge. U uzrastu od svega 15 meseci mali...
2
5 dobrih razloga da spasite brak
U braku nije lako. Puno je kompromisa, problema, napetih situacija, ali i lepih, nežnih trenutaka koji odagnaju loše dan...
2
Svaki peti brak u Srbiji završi se razvodom
U Srbiji se broj zaključenih brakova u poslednjih 60 godina prepolovio, a danas se gotovo svaki peti zavši razvodom.
2





Kupovina apartmana - ulaganje u budućnost ...
Ukoliko planirate ulaganje u budućnost svoje porodice, birajte pametno i donesite pravu odluku.
10 mama pokazalo je na slikama nered u kući
10 hrabrih mama podelilo je slike svojih domova u realnom izdanju. Imena su promenjena da bi se zaštitili nevini.



image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here