|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Ringerajin kuvar: salle
Ključne reči:

image
/11


  • 200g telećeg mesa
  • 100 g šargarepe
  • 1 celer
  • glavica crnog luka
  • 1 paprika
  • malo pirinča
  • malo graška
  • ulje
  • brašno
  • peršunov list
  • so
  • mlevena začinska paprika


  1. Od ulja, brašna i začinske paprike napravite tanku zapršku, nalijete vodom, dodajte iseckano povrće i meso. Poklopite i ostavite da se kuva jedan sat. Kada meso omekša, dodajte skuvan pirinač.


Pre serviranja pospite seckanim peršunovim listom

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Pita sa eurokremom
Ringerajin kuvar: lesica RR
3
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2





Paradajz čorba
Ringerajin kuvar: ksena
Čorba od šampinjona
Ringerajin kuvar: lelaigor



Anketa

dijabet
amdn

sta je preporuka za dijabetes fruktoza desktoza smedji secer

fruktoza (60%)

desktoza (12%)

smedji secer (29%)


Ukupan broj glasova: 42

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here