|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

VRTIĆI POČINJU DA RADE I SUBOTOM

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 25.2.2024
U Zrenjaninu će početkom marta početi pilot projekat podrške roditeljima koji rade subotom, a koji će omogućiti da deca dok su roditelji na poslu borave u vrtiću, saopštilo je Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju.



Kako se navodi, to je rezultat Memoranduma o saradnji koji su u Zrenjaninu potpisali ministarka za brigu o porodici i demografiju Darija Kisić i gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura.

"Ovo je jedan lep i važan projekat, jer će roditelji znati da su deca na sigurnom, sa svojim vršnjacima i to je jedna prava vrsta podrške koja je kroz ovaj projekat obezbeđena", rekla je Kisić i zahvalila zaposlenima u vrtićima koji su se odazvali da podrže ovakav vid aktivnosti.

Ona je naglasila da je grad Zrenjanin pravi primer sprovođenja mera populacione politike, da se svake godine rađa sve više beba i da u ovom gradu ne postoji lista čekanja kada je u pitanju upis dece u vrtiće, što je veoma važno.

Kako je navela, podrška države porodicama je nikada veća, a pored finansijske podrške postoji i podrška majkama za subvencije za kupovinu prve nekretnine, kao i različite aktivnosti lokalnih samouprava, za koje je i ove, kao i prošle godine, izdvojeno 400 miliona dinara.

Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura istakao je da je taj projekat još jedan važan korak ka unapređenju mera populacione politike u ovom gradu i zahvalio Ministarstvu za brigu o porodici i demografiju na podršci.


Izvor: Blic

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Zakleo se bumbar
Autor: M. Šouc, Peva: Branko Milićević – Branko Kockica
6
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
5
Kakve palačinke vole vaši mališani?
Da li ste jedna od mama kojoj nije teško da „na brzinu“ umuti koju palačinku, ili je ta aktivnost u vašoj kući „tatin po...
4
MAME KAŽU: Uz APPETITO MEDU, deca bolje jedu
Brojni su razlozi zbog kojih deca odbijaju da jedu. Neka postaju probirljiva posle nekih infekcija, naročito onih koje s...
4





Vršnjačko nasilje u predškolskim ustanovama
Vršnjačko nasilje je pojava koja se, nažalost, sve češće dešava u školskom dvorištu i učionicama i u tom pogledu gotovo ...
6 ideja za najlepši završetak škole i vrtića
Proverite šest ideja na koji način da svom detetu organizujete poseban završetak vrtića/školske godine, kako biste mu ol...



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here