|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

ZDRAVLJE

Brusnica

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 2.6.2015
image

Američka brusnica (Vaccinium macrocarpon Ait) je žbunasta biljka iz familije Ericaceae poreklom iz Severne Amerike. Plodovi su joj okrugle crvene bobice koje se koriste u ishrani.

ZDRAVLJE

Lubenica

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 17.5.2015
image

Prema istraživanju italijanskih naučnika aminokiselina citrulin koju sadrži lubenica poboljšava cirkulaciju i može ublažiti erektilnu disfunkciju.

ZDRAVLJE

Čaj od korena maslačka

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 6.5.2015
image

Maslačak (Taraxacum) rod porodice glavočike (Asteraceae, raniji naziv Compositae). Obično se nalazi u krajevima s umerenom i hladnom klimom. Pojavljuje se na livadama, parkovima, vrtovima, uz putove i živice.

ZDRAVA ISHRANA

Koristite lekovitu snagu meda

Autor: Blic online (www.blic.rs) | 11.12.2010
image

Bilo da je reč o drevnoj Kini, Egiptu ili antičkoj Grčkoj - med je svakako jedno od lekovitih sredstava sa najdužom medicinskom tradicijom. Ovaj dragoceni prirodni proizvod može da se koristi na veoma različite načine za različite vrste tegoba, a mi navodimo one najvažnije.

STRANA 1 OD 1



Obeležava se nacionalni dan borbe protiv r...
Danas se obeležava nacionalni dan borbe protiv raka dojke koji predstavlja vodeći uzrok obolevanja i umiranja od maligni...
Nadutost – prolazna pojava ili ozbiljan pr...
Da li ste ikada osetili neprijatnu nadutost ili imali problema sa viškom gasova u stomaku?



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here