|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

ZDRAVLJE I BEZBEDNOST

Koliko reči dete treba da zna sa 1, 2 i 3 godine

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 24.1.2024
image

Pitanje koje često muči roditelje: Koliko reči dete treba da zna sa jednom, dve i tri godine. Ne zaboravite da su deca različita …

ODGOJ I RAZVOJ

Više razgovora, pametnija deca: Roditelji prvi učitelji

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 2.3.2023
image

Članovi porodice jesu prvi učitelji dece, a količina izgovorenih reči je različita za različite porodice. Tako neka deca čuju dvostruko više reči od odraslih oko sebe, u odnosu na svoje vršnjake.

VREME SA BEBOM

Bebe SVE razumeju (pazite šta pričate pred njima)

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 23.10.2022
image

Kod sasvim malih beba jezik se (ispod površine) razvija zapanjujućom brzinom. Pazite šta pričate, malci sve upijaju, a razumeju više nego što mislite!

ŠKOLA

Šta da očekujem na testu kod logopeda

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 13.4.2021
image

Kada logoped završi procenu, trebalo bi da dobijete pismenu potvrdu o spremnosti deteta za polazak u školu. Ukoliko dete ne ispunjava uslove ili se uoče odstupanja, neohodno je započeti sa logopedskim tretmanom.

STRANA 1 OD 1



Prepoznajte soor kod beba - infekciju sluz...
Bebe se najčešće zaraze u toku porođaja za vreme prolaza kroz porođajne puteve (ako se gljivice nalaze u vagini). Drugi ...
Kad počnu da izbijaju zubići
Većini beba prvi zubić izbije kada napune šest meseci, ali to nije pravilo. Neka deca se rode s jednim zubićem u vilici,...



Click Here