|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Turbo Šlank
13.12.2009 13:55:02   
Anoniman
Drage moje, da li je neka od vas probala da smanji telesnu masu uz pomoć ovih tableta....?

... većina žena kod kojih sam se raspitala je zadovoljna ,ne samo da su smršale nego tvrde da se i osećaju bolje. Neke su imale problema sa metabolizmom, generalno probava im je bila otežana već neko vreme a tabletice su im pomogle.  Imam nekoliko kg viška koji mi smetaju u poslednje vreme. Nisam opterećena skidanjem istih ali daj barem da ne idu gore!user posted image user posted image user posted image
Čitala sam da su bogate vitaminom B, hrane kosu i kožu....proizvode sadrži celer, celulozu, laktozu, zelene alge, bračić, osušenu koru američke krušine.. (šta god da je to...user posted image )

Uglavnom,planiram već neko vreme da se naoružam tim tableticama pa, ako ništa drugo, da mi pomognu u raspoređivanju hrane u narednom prazničnom periodu user posted image
zanima me da li je neka od vas uzimala Turbo Šlank?
  Direktna veza do poruke: 1
   RE: Turbo Šlank
13.12.2009 14:16:48   
*Alexx*
Moja zaova je koristila, smršala malo, ali je imala velikih problema sa stomakom od njih. Čim je prestala da ih pije, problemi prestali. Moja mama koristila, nije smršala uopšte. Ja sam uzela jednom, dva puta, i trčala u wc kao luda user posted image Ali i ja sam čula da su ljudi smršali od njih, samo ja ne znam ni jednu osobu.

_____________________________

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Turbo Šlank
13.12.2009 14:19:29   
Anoniman
Isto kao i Alexx - čula sam da su neki smrašali, ali ja ne poznajem nikoga ko zapravo i jeste. Pile i moja mama i moja sestra i baš ništa user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 3
   RE: Turbo Šlank
13.12.2009 14:22:19   
SUPER MAMA
Kalipoi ja sam ga ranije koristila pre nego sto sam ostala trudna i verumi ima rezultate ali ako se pridrzavas uputstvu.Ja sam imala oduvek problem sa probavom i sa turbo slankom sam mnoogo lakse isla i toalet.
Sada od kada sam se porodila nemam tih problema, mislim na probavu ali malo sa kilazom imam, a posto dojim jos uzecu turbo slank cim prestanem da dojim Moniku, da smrsam jedno 5-6 kg a da ne gladujem.
I jos nesto takodze sam imala problem sa zelutcem, tada, kada sam pocela da ih pijem bakterija koja je bila prisutna jednostavno nestala je a nisam bila pod terapijom, jedino sam pila turbo slank.
Probaj nemas sta da izgubis


(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: Turbo Šlank
13.12.2009 14:44:32   
Anoniman


Super mama iz tvojeg posta draga rekla bih da je bezopasna a tako sam i mislila.user posted image
ne toliko zbog izvikane reklame.. već zbog toga što je prirodan preparat, nema neke posebne hemudže...user posted image
toliko meni i treba, nekih 5-6 kg i dosta. a da gladujem ne mogu i neću. Ranije, dok sam se bavila sportom nisam imala problema sa kilažom i ako mi se desilo da hoću koji kg manje, ja se ubijem od treninga, trčanja...
sada je to malo teže.... probaću od sutra, pa ćemo vremenom videti...user posted image

hvala žene!

(odgovor članu SUPER MAMA)
  Direktna veza do poruke: 5
   RE: Turbo Šlank
13.12.2009 14:55:18   
gina
Kaliopi, ja nisam koristila Turbo Slank nikada, ali sam sa tabletama Tonalin CLA skinula puno kilograma. I to je prirodni preparat, malo je skup ali meni je pomogao. Popila sam 3 ture tableta, to je oko 3 meseca, i sa 72kg smršala na 65kg bez bilo kakvih vežbi. Nedavno sam ponovo kupila iste tablete da sada ubijem jedno 5-6kg ali nikako da se setim da ih uzmem za vreme jela, jer sve radim s nogu, u žurbi zbog bebica.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 6
   RE: Turbo Šlank
13.12.2009 16:12:32   
Lisica
ja sam pila trbo slank pre nekoliko godina
e sad, ja imam hronicno nervozna creva i redovnu stolicu a kad sam nervozna i bas cestu user posted image
kad sam pila turbo slank ja sam se ugojila 3 kile i dobila zatvor  user posted image
to je moje iskustvo,mada moja kuma nije izlazila iz wc-a i smrsala je
valjda zavisi od organizma ...

(odgovor članu gina)
Direktna veza do poruke: 7
   RE: Turbo Šlank
13.12.2009 16:15:00   
dacca
ja sam pila 2 mjeseca TS i stvarno mi je bio nidje veze. A ne znam nikoga kome je pomogao!

(odgovor članu Lisica)
Direktna veza do poruke: 8
   RE: Turbo Šlank
13.12.2009 18:40:22   
Trcosava
pa sad kad tražiš dlaku u jajetu user posted image user posted image user posted image

šalu na stranu, ja te preparate nikad nisam koristila, bivša zlaova je koristila ovaj turbo šlank i kaže da je smršala

moje neko mišljenje je da može da se desi da ''pomaže'' onima koji recimo imaju problema sa probavomuser posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 9
   RE: Turbo Šlank
13.12.2009 19:47:56   
Lisica
IZVORNA PORUKA: Trcosava

šalu na stranu, ja te preparate nikad nisam koristila, bivša zlaova je koristila ovaj turbo šlank i kaže da je smršala




Mozda je "off topic" ali moram da pitam-jel  zlaova namerna ili slucajna greska user posted image user posted image user posted image   ,nije ti los nadimak user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 10
   RE: Turbo Šlank
13.12.2009 22:28:54   
Jeca*
Ja vec pisah po forumu o tome, pa mi glupo da se ponavljam, ali mozda niste videle pa evo da napisem ovde ukratko a vi probucajte po tim temama ako vas zanima. Ja se jako lako gojim, a tesko mrsavim. U trudnoci sam se nazalost ugojila 35kg, a neposredno pre nje jos 5-6kg jer sam prestala da pusim kad sam odlucila da pravim bebu. Sad moj sin ima 16 meseci, a ja sam smrsala skoro 40kg. Kako? Kad sam se porodila skoro da mi nista posebno od kg nije otislo sem bebe naravno i cini mi se vrlo malo plodove vode, jer sam sebi bila kao tenk user posted image  onda sam do 10 i po meseci dojila Luku i nisam drzala dijetu, ali sam jako vodila racuna da se ne ugojim dodatno. E, kad prestadho da dojim onda sam presla na UN dijetu i tabletice zelenog čaja. I uradila sam set anticelulit masazi u salonu (10 masaza). Sve to i mnogo mnogo "gladi" je ucinilo da smrsam i da za Lukin prvi rodjendan izgledam gotovo kao pre trudnoce. Niko nije mogao da veruje kad me je video. Popila sam 5 kutijica tog zelenog čaja, a sad pijem zelenu kafu i super mi prija (pisala sem o svemu tome u tim temama...o kafi cu pisati kad popijem prvu kutiju). JA sam protivnik preparata za mrsavljenje, vrlo, jer cesto imaju jojo efekat, a nekad cak i negativan u smislu da posle pocnes da se gojis. Posto sam kao klinka probala neke, pa i turbo slank, ja uvek kazem NE tome. O onim tabletama caja sam pisala i hvalila ih i mnogi su ih probali i odusevljeni su, ali to nije preparat za mrsavljenje vec samo podstice razgradnju masnih naslaga...da se ne ponavljam, ako vas zanima ima tema.
Eto...nasiroko opisah sve, izvinjavam se sto je off topic, ali ja preporucujem pre i zeleni caj i zelenu kafu (mnogi zaista smrsali od nje, uverila se ja svojim ocima, a evo i meni je ubila apetit i skinuh 2kg za nedelju dana), ali ne i Turbo slank i slicne tablete koje reklamiraju kao preparat za mrsavljenje. Mislim da nema mrsavljenja bez gladi.

_____________________________

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Lisica)
Direktna veza do poruke: 11
   RE: Turbo Šlank
13.12.2009 22:37:28   
Verus
Jeco bravo!!!user posted image Prepoznajem sebe u onom "tesko mrsavim, lako se gojim", a evo do sada sam nabacila 10 kg, a i ja sam imala jedno 5 viska pre trudnoce, tako da mi znaci da cujem da uz puno truda, je moguce smrsati nakon trudnoce!!!

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 12
   RE: Turbo Šlank
13.12.2009 22:37:31   
guppy RR
Bez vređanja molim.
(odnosi se na par brisanih postova)

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 13
   RE: Turbo Šlank
13.12.2009 22:38:45   
gina
Pec, pec.... by Guppy user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 14
   RE: Turbo Šlank
13.12.2009 22:39:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Verus RR

Jeco bravo!!!user posted image Prepoznajem sebe u onom "tesko mrsavim, lako se gojim", a evo do sada sam nabacila 10 kg, a i ja sam imala jedno 5 viska pre trudnoce, tako da mi znaci da cujem da uz puno truda, je moguce smrsati nakon trudnoce!!!


Dušice, sve će to sići, ne misli sada o tome. user posted image

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 15
   RE: Turbo Šlank
13.12.2009 22:39:40   
Lu
Kojeg god doktora da pitate za preparate za mršavljenje reći će vam da ne postoje takvi preparati a i na njima samima uglavnom piše pomoć pri mršavljenju,uz  njih se naravno mora prilagoditi prehrana i vježbati a ako samo to radite preparati vam ne trebaju,to je bacanje novaca!
I ja sam smršavila 17 kg poslije trudnoće ali tako što sam izbacila slatkiše,sokove,kruh a ostale obroke popolovila i dalje se donekle pridržavam pravilne prehrane i nisam vratila ni grama nakon 3 godine.
Nema mršanja bez gladovanja u početku a poslije kada se organizam navikne, smanjenja unosa hrane koji više nećete ni osjetiti, svakako i vježbanja po mogućnosti.
Te priče najdeš se i popiješ tabletu...pa ko bi onda bio debeo danas i zašto bi se suzdržavali nezdrave hraneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 16
   RE: Turbo Šlank
13.12.2009 22:46:38   
Jeca*
IZVORNA PORUKA: Lu RR

Kojeg god doktora da pitate za preparate za mršavljenje reći će vam da ne postoje takvi preparati a i na njima samima uglavnom piše pomoć pri mršavljenju,uz  njih se naravno mora prilagoditi prehrana i vježbati a ako samo to radite preparati vam ne trebaju,to je bacanje novaca!
I ja sam smršavila 17 kg poslije trudnoće ali tako što sam izbacila slatkiše,sokove,kruh a ostale obroke popolovila i dalje se donekle pridržavam pravilne prehrane i nisam vratila ni grama nakon 3 godine.
Nema mršanja bez gladovanja u početku a poslije kada se organizam navikne, smanjenja unosa hrane koji više nećete ni osjetiti, svakako i vježbanja po mogućnosti.
Te priče najdeš se i popiješ tabletu...pa ko bi onda bio debeo danas i zašto bi se suzdržavali nezdrave hraneuser posted image user posted image user posted image


da...ovo je skroz tačno user posted image
ja sam sad odlučila da probam i tu zelenu kafu jer samo počela da radim nakon toliko meseci i jako mi je teško da ne doručkujem, a kad doručkujem otvori mi se apetit i uvek se ugojim kad pocnem da radim. A i posle skinutih 35kg, stala sam...valjda se organizam zasitio malo gladovanja iako sam koristila razne trikove, u smislu da gladujem tj drzim un dijetu, pa onda par dana jedem malo normalnije...pa se vratim na "gladovanje". Ova zelena kafa mi zasad pomaze utoliko da mogu da drzim un dijetu i dok sam na poslu jer mi kafa regulisala malo apetit tj doruckujem voce i nisam gladna, a onda oko 14h pojedem nesto "konkretnije"  user posted image
Verus, sad se opusti i uzivaj u trudnoci...i ne znas kakvo ti je telo dok ne preguras trudnocu. Ja sam mislila sve super, ne gojim se puno, a onda sam samo buknula u osmom mesecu. Boze zdravlje, u drugoj trudnoci cu znati kako da se ponasam sa hranom user posted image  A posle trudnoce, tj dojenja, smrsaces ako to zelis. Ja sam zaista zaista zelela i ko nikad u zivotu bila uporna u tome...volja je kičma karaktera! user posted image

_____________________________

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 17
   RE: Turbo Šlank
13.12.2009 22:47:48   
2002m
Luuser posted image user posted image user posted image user posted image slazem se sa tobom.
Pre trudnoce sam imala 49kg. a pre porodjaja nisam ni smela da stanem na vaguuser posted image user posted image ,blizu 80kg.Cim je Minja prestao da sisa, izbacila sam sokove,hleb i slatkise.Posle 4 meseca sam se vratila na staru kilazu.Sada imam koji kg.viska i moram malo probusiti kasiku.Nista bez toga.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 18
   RE: Turbo Šlank
13.12.2009 22:48:05   
Verus
joooj sreco sto mi znaci to sto kazes!!!  Evo hocu sve da te grlim ali mi ne rade svi smajlijiuser posted image

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

IZVORNA PORUKA: Verus RR

Jeco bravo!!!user posted image Prepoznajem sebe u onom "tesko mrsavim, lako se gojim", a evo do sada sam nabacila 10 kg, a i ja sam imala jedno 5 viska pre trudnoce, tako da mi znaci da cujem da uz puno truda, je moguce smrsati nakon trudnoce!!!


Dušice, sve će to sići, ne misli sada o tome. user posted image


(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 19
   RE: Turbo Šlank
13.12.2009 22:49:07   
Verus
Ja ih nisam videla, pa sve mislim da se odnosilo na ono vrejdanje "zlaove" u Trckinom postuuser posted image user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: guppy RR

Bez vređanja molim.
(odnosi se na par brisanih postova)


(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 20
   RE: Turbo Šlank
13.12.2009 22:49:28   
gina
Jeco, koliko je veliko to pakovanje zelene kafe? Koliko dugo traje? Koja je cena? Nisam videla nigde, mada, da budem iskrena nisam ni nešto gledala. Rešila sam i ja da ubijem 5-6kg, nikako da padnu sami još od porođaja.... moraću da se potrudim. Ako neće milom, moraće silom user posted image user posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 21
   RE: Turbo Šlank
13.12.2009 22:50:42   
Verus
Svidja mi se to "volja je kicma karaktera" bas lepo receno, upamticu to!user posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 22
   RE: Turbo Šlank
13.12.2009 22:52:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: gina

Jeco, koliko je veliko to pakovanje zelene kafe? Koliko dugo traje? Koja je cena? Nisam videla nigde, mada, da budem iskrena nisam ni nešto gledala. Rešila sam i ja da ubijem 5-6kg, nikako da padnu sami još od porođaja.... moraću da se potrudim. Ako neće milom, moraće silom user posted image user posted image


Tabletice zelenog čaja

(odgovor članu gina)
  Direktna veza do poruke: 23
   RE: Turbo Šlank
13.12.2009 22:54:24   
Jeca*
Tasha ti je dala pogresan link, ali nema veze, nek ostane i taj

evo ovog linka:

green expresso

_____________________________

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 24
   RE: Turbo Šlank
13.12.2009 22:54:45   
Lu
IZVORNA PORUKA: Verus RR

Svidja mi se to "volja je kicma karaktera" bas lepo receno, upamticu to!user posted image

Jeste i ja se slažem,ništa bez volje i dosljednostiuser posted image
Ja sam si u trudnoći dala oduška, ništa nisam pazila samo uživala  u hrani i u svemu drugome(nisam se puno ni udebljalauser posted image ).
Verus draga,tako i ti sad uživaj a o karakteru poslije...bićemo mi tu uz tebe da te bodrimouser posted image user posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
Značaj gvožđa tokom trudnoće
Tokom trudnoće, potrebe za gvožđem se povećavaju jer se volumen krvi povećava radi podrške rastućoj bebi. Takođe, gvožđe...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
IMA LI VAŠE DETE RAVNA STOPALA?
Problemi ravnih stopala mogu biti izuzetno neprijatni, zbog njih mogu nastati bolovi u nogama i leđima, kao i smetnje pr...
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here