Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 27.3.2012 23:34:32
|
|
|
|
monini
|
sunci folnu kiselinu kreni obavezno, tu ne mozes da pogresis!!! ja planiram da pocnem i femibion kada krenem sa bockanjem..inace, koristim i Vit B,E,Selen,Cink, pijem cedjenu narandzu (sa limunom i grejfrutom) i rendam cveklu (svezu) sa sargarepom,jabukom,medom i lumunom..e da i maticni mlec u kapsulama (za sada) to je to!!!
< Poruku je uredio monini -- 27.3.2012 23:36:38 >
|
|
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 27.3.2012 23:35:52
|
|
|
|
monini
|
i jos nesto vazno..PRESTALA DA PUSIM!!!! to vec znas..kako tebi ide suncice? nadam se da istrajavas! sve za nase bebce
|
|
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 27.3.2012 23:38:25
|
|
|
|
Suncicabg
|
I ja sam prestala da pusim ja jedem po jednu pomorandzu obavezno Folna se podrazumeva, od vitamina ne pijem nista Hoces li femibion uzeti na svoju ruku ili ti je dr rekao?
|
|
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 27.3.2012 23:42:10
|
|
|
|
monini
|
pitacu svakako dr kada odem u Leskovac, ali mislim da ga on preporucuje bas pred sam postupak (tako Alexis kaze), pa cu ga taman kod njih i uzeti..bravoooo za nas Ex pusace
|
|
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 3.4.2012 23:57:06
|
|
|
|
Suncicabg
|
Pitanje za ananas U kom momentu stimulacije poceti jesti i koliko cesto? Ja ga i inace jedem, ali ne svakodnevno.
|
|
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 4.4.2012 0:05:46
|
|
|
|
Alexis79
|
Ja sam ananas krenula da prozdirem od pocetka stimulacije . A sto se tice femibiona ja sam krenula da ga pijem jedno 2 meseca pre Vto na svoju ruku i kasnije se ispostavilo da ga u Leskovcu dr. preporucuje. Pitala sam drugarice koje su farmaceuti sta je najbolje da uzmem i one su mi preporucile femibion ,objasnjavale su mi da samo folna nije dovoljna i da se uz nju mora uzimati kompleks vitamina B jer se valjda tako bolje vezuje i jos nesto od vitamina. Sve to ima u femibionu.Jeste malo skuplja varijanta (1200 din za mesec dana),ali je meni tako bilo lakse .
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 4.4.2012 0:15:14
|
|
|
|
monini
|
jeste Alex trudnjaco draga, secam se da si pricala da si vec uveliko pila Femibion kada ti ga je prof Stojkovic na prvoj kontroli predlozio..ti rece da ga ima tamo,pa cu ga ja sada za koji dan kod njih kupiti a ananas ubacujem u svakodnevnu ishranu (po pola svezeg) kada krene bockanje (tako sam prosle god)..sretno nam bilo sunci i da nas ova nasa Alex vuce jako jako i prasi gomilom baby dust-a
|
|
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 4.4.2012 0:16:25
|
|
|
|
dunja RR
|
I ranije sam postavljala ovo pitanje al' ajd' još jednom :) Ananas svež ili iz konzerve?
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 4.4.2012 0:18:20
|
|
|
|
monini
|
dunja navodno je bolji svez ananas,pogotovo onaj koren koji je najmanje ukusan, ali je zato najhranljiviji!!
|
|
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 4.4.2012 0:20:43
|
|
|
|
dunja RR
|
Monini hvala mila, navijam za Sunci i tebe jakoooo
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 4.4.2012 0:25:47
|
|
|
|
monini
|
i tebi draga Dunja zelim da sto pre krenes sa ovim pripremama..brzo ce septembar,videces!!! a mi trudnice cemo te tada prasiti i vuci za nosic iz sve snage
|
|
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 4.4.2012 8:44:37
|
|
|
|
Suncicabg
|
ja jedem svez, i to bas koren koji je stvarno najmanje ukusan. Sto se tice Femibiona, ja sam pitala dr da li mogu da ga uzimam i rekla je "pa ne moras bas" i nasmejala se tako da ga nisam uzimala do sad, a ne znam da li smem na svoju ruku brzo ces ti Dunjice za nama, a mi za Alexis
|
|
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 4.4.2012 12:04:01
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg ja jedem svez, i to bas koren koji je stvarno najmanje ukusan. Sto se tice Femibiona, ja sam pitala dr da li mogu da ga uzimam i rekla je "pa ne moras bas" i nasmejala se tako da ga nisam uzimala do sad, a ne znam da li smem na svoju ruku brzo ces ti Dunjice za nama, a mi za Alexis
|
|
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 10.4.2012 0:26:54
|
|
|
|
monini
|
meni prepisan Femibion u Leskovcu,a tamo ga i kupila,pa ga evo pijem vec treci dan..tako da Sunci mislim da ne moze da skodi, ukines folnu i ubacis njega mislim pitaj ako mislis da treba, ako ne, ti nastavi folnu, to je svakako preporuka svakog dr
|
|
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 10.4.2012 22:24:55
|
|
|
|
nina26
|
Mozete isto ubaciti i vitamin E, ili jos bolje folnu kiselinu sa B12, ako necete bas da pijete kompleks B vitamina. Uglavnom bolje koristiti sveze voce i povrce, ne valja bas ni da se puno pumpa organizam. Procitala sam to nedavno a i rece mi dr kad sam bila na pregledu i kad sam mu rekla sta sve pijem, samo mi je rekao, baci to Ono sto je sigurno provereno je, da setnje pomazu pred stimulaciju i pre ET vecu proizvodnju j.celija. Zato svi u prirodu Ja sam setala svakodnevno po 4,5km kad sam isla po bockanje.
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 10.4.2012 23:20:00
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: monini i tebi draga Dunja zelim da sto pre krenes sa ovim pripremama..brzo ce septembar,videces!!! a mi trudnice cemo te tada prasiti i vuci za nosic iz sve snage
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 11.4.2012 10:11:27
|
|
|
|
Suncicabg
|
Ja sam danas ponovo pitala dr za vitamine, i ona kaze samo Folan, a za sve drugo kaze "sta ce ti to, nema potrebe"
|
|
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 11.4.2012 10:12:36
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: nina26 Uglavnom bolje koristiti sveze voce i povrce, ne valja bas ni da se puno pumpa organizam. Procitala sam to nedavno a i rece mi dr kad sam bila na pregledu i kad sam mu rekla sta sve pijem, samo mi je rekao, baci to Moja dr iz dz isto ovako misli
|
|
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 11.4.2012 10:13:11
|
|
|
|
nina26
|
Pa vidis Sunci , isto je i meni moj dr rekao Tebi je veliki plus sto si prestala sa pusenjem, ubaci samo i setnjice i bices super
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 11.4.2012 12:43:38
|
|
|
|
Suncicabg
|
ako ti tako kazes
|
|
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 26.4.2012 11:11:51
|
|
|
|
Suncicabg
|
Sta mislite da bih mogla da iskombinujem za jelo, jer sam u bolnici? Jel treba ananas i brazilski da se jedu posle et? Sta se preporucuje posle et?
|
|
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 26.4.2012 11:16:17
|
|
|
|
Biki34
|
Suncice meni je dr posle et rekla da se bacim na ribu a da izbegavam testo tipa pogacice i sl. Ti treba da se bacis na proteine zbog hiperstimulacie.Mislim da se ananas preporucuje do transfera a posle ne...Odmaraj i zelim ti sve najbolje
|
|
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 26.4.2012 17:14:03
|
|
|
|
nina26
|
Suncice meni je dr posle et rekla da se bacim na ribu a da izbegavam testo tipa pogacice i sl. Ti treba da se bacis na proteine zbog hiperstimulacie.Mislim da se ananas preporucuje do transfera a posle ne...Odmaraj i zelim ti sve najbolje Slazem se Posle sam se samo zdravo hranila, nista drugacije nego inace. Jel su ti rekli da pijes dosta vode zbog hiper?
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 28.4.2012 9:33:11
|
|
|
|
Suncicabg
|
da, treba da pijem 1,5 litara i primam infuziju 1litar. Negde procitah da je i surutka dobra kod hiperstimulacije, predpostavljam da je bljak, danas ce mm da mi donese, mislim da je svakako zdrava.
|
|
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 28.4.2012 9:43:04
|
|
|
|
Suncicabg
|
sto se hrane tice uglavnoj jedem bolnicku plus Plazmu i mleko voce nikad ne daju i to ubacujem sama
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciRingerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Anketa
флашица.
пеперутка16
Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.