Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 4.1.2012 22:50:57
|
|
|
|
Alexis79
|
Ja jedva cekam da iz dugog staza jedne tetke predjem u mamu . A da ne pominjem da moja bratanica vec ima bebu dete od 2 godine,tako da sam je*o te vec baba.
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 5.1.2012 1:04:58
|
|
|
|
monini
|
e Alexis zeno, i ja sam u situaciji da cu mozda jos malo docekati da budem babatetka nadam se da cu ipak preduhitriti tu titulu .. Sto se tice ananasa i oraha, ja vec startujem sa tim..a zar nisu Indijski orasi bolji (oni manji), ja tako citala ??!! a i vise ih volim..takodje svez ananas i to onaj koren (tvrdi) je najhranljiviji..ok je i cvekla, a i casa piva (konkretno za endometrijum), ja sa njim imam problem.. MaliMisu, verujem da jos ne verujes da je Sofija vasa , ni ja ne bi, a nadam se da cu docekati da neverujem..uzavajte u ukakanim pelenama i neprospavanim nocima ..sto i nama trudilicama zelim
|
|
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 5.1.2012 2:00:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Do skoro sam zaprasivala mucninom i bljuvanjem, a eto sad nek budu neprospavane noci i ukakane pelene
|
|
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 5.1.2012 21:45:15
|
|
|
|
monini
|
IZVORNA PORUKA: MaliMis Do skoro sam zaprasivala mucninom i bljuvanjem, a eto sad nek budu neprospavane noci i ukakane pelene neka budu..samo ti nas prasi MM
|
|
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 15.1.2012 22:21:16
|
|
|
|
dugmence
|
Bela medvedice,vidim da si kod Dr.Bjelice.Nadam se da si yadovoljna njegovim pristupom.I ja sam kod njega i odusevljena sam.Hvala Bogu sto sam naisla pre svega na takvog coveka,a o njegovoj strucnosti je i bezpotrebno i pricati. Zelim ti puno srece.
|
|
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 27.1.2012 22:34:29
|
|
|
|
Suncicabg
|
Ja ne jedem ananas svaki dan, mozda jednom nedeljno...jel bi trebalo cesce? A kikiriki buter?
|
|
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 27.1.2012 22:39:43
|
|
|
|
branki*
|
ja svud upadam kao padobranac da,za ananas kazu da je dobar za dabljanje endometrijuma.nije lose jesti ni suve smokve u maslinovom ulju zbog ovarijalne rezerve,ali najbitnije je:pravilna ishrana,voda,i bez stresa,nerviranja..
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 27.1.2012 22:50:00
|
|
|
|
Suncicabg
|
Najteze je u vto situaciji (pogotovo preko fonda) biti bez nerviranja
|
|
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 27.1.2012 22:53:36
|
|
|
|
branki*
|
znam.trudi se da mislis pozitivno,pa i kad ti dodje da se iznerviras,misli na svoju bebu koja te ceka sta drugo?!
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 31.1.2012 10:51:31
|
|
|
|
Stanyo
|
Drage moje, Verovatno nisam na pravoj temi da vam se obratim za pomoc, al racunam da me necete odbiti (ili bar uputiti)... Imala sam sam jedan pokusaj IUI, u prostupku smo za jos jedan (ovaj mesec), ali nam je dr vec suptilno naglasio da je vreme da razmisljamo o vantelesoj zbog losijeg nalaza sermgrama mm. E,sad, to nije novina za mene,ali ono sto je nepoznanica je sledce: zanima me, od vas koji ste prosli VTO, kako izgleda ta hormonska priprema i koliko traje,odnosno koliko je potrebno mirovati do samog transfera i posle? Naime, radim u firmi u kojoj je praksa da se ugovor o radu produzava na svakih dva-tri meseca....Moja dilema je: dati otkaz i posvetiti se ovome, ili pokusati, uz posao,sto je duze moguce, zonglirati - u nadi da ce uskoro doci i taj famozni ugovor ,,za stalno".. Unared Hvala svima-sjajne se!!
|
|
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 31.1.2012 11:35:07
|
|
|
|
branki*
|
do transfera,ako mozes da usaglasis bockanje i posao,mozes da radis,ali se trudi da se ne nerviras na poslu.par dana pred transfer,kao i nakon njega,nemoj da radis,miruj.pozdrav!
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 31.1.2012 11:44:32
|
|
|
|
Alexis79
|
Ja sam trenutno u Vto proceduri ,a evo teme u kojoj pisemo KLIKNI
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 28.2.2012 15:46:04
|
|
|
|
ttatjana
|
Pozdrav svima, tema je odlična. Pripremam se za postupak vto u aprilu u Mb kod drVV. I koristicu vase savjete, jedino predlažem umjesto piva, suvi pivski kvasac, posto pivo bas nevolim.
|
|
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 28.2.2012 15:59:17
|
|
|
|
dunja RR
|
ttatjana dobro nam došla Idemo zajedno do pobede
|
|
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 1.3.2012 13:59:17
|
|
|
|
ttatjana
|
Hvala dunja RR, evo i da ja podjelim nešto sa forumašicama, a u vezi je sa lošim spermiogramom, nama je naša doktorica preporučila i uglavnom ga daju svima sa sličnim problemom, da piju čaj od mješavine 100g Rtanjskog čaja, 100g Orahovog lista i 50g Matičnjaka,sve smješati i svaki dan skuhati 2 litra vode i u vrelu vodu staviti 6 v. kašika smješanog čaja , sačekati 30 min i piti u toku dana. terapiju primjenjivati 72 dana. Provjereno i ima efekat, u slučaju da postoji infekcija, čaj to neleči, već samo poboljšava kvalitet plivača.
|
|
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 15.3.2012 1:41:51
|
|
|
|
Suncicabg
|
Maticni mlec u kesicama, ima ga u apotekama, sta mislite o tome?
|
|
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 19.3.2012 0:17:52
|
|
|
|
monini
|
ne znam sunci za taj u kesicama, ja uzimam maticni mlec u kapsulama..mada mislim da je bolje sto prirodnije, kao prosle god pred vto kada smo mm i ja smo koristili mesavinu maticnog mleca,polena i propolisa..moze se nabaviti u zdravoj hrani,prave iskljucivo pcelarske kuce i drzi se u frizideru..prava stvar!! mi cemo ga opet uzeti kada krene bockanje
|
|
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 20.3.2012 0:07:11
|
|
|
|
Suncicabg
|
Monini koliko to kosta i kako se koristi? Mm je alergican na med, tako da bih koristila samo ja
|
|
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 20.3.2012 1:20:09
|
|
|
|
monini
|
stvarno,na med?! steta! kapsule se piju 2-3 puta dnevno, a ona prava prirodna mesavina takodje 2-3 puta dnevno i uzima se drvenom kasikicom..neznam da li smem da navodim proizvodjaca (neka me moderatori isprave ako je potrebno), ali pcelarska kuca Kovacevic je odlicna i oni imaju niz paleta proizvoda od meda..konkretno ta mesavina (polen,propolis i mlec) je negde oko 1.500 din..pogledaj bas na netu..uglavnom, imaju ga bolje snabdevene prodavnice zdrave hrane, a u istim moze i da se naruci (ne praktikuju da ga lageruju jer mu je rok godinu dana i mora se drzati u frizideru) samo naped sunci
|
|
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 20.3.2012 1:26:20
|
|
|
|
Suncicabg
|
Ajd bas cu da se raspitam Hvala Mon I mislim da ne smes da pises proizvodjaca
|
|
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 25.3.2012 23:11:00
|
|
|
|
Suncicabg
|
Ja popih pivce sinoc Valjda ne smeta jedna casa. Mada ja sam tek na Mikroginonu
|
|
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 26.3.2012 19:24:29
|
|
|
|
monini
|
ma kakvi smeta sunci,cak je i korisno za endometrijum ..i ja ponekada popijem pivce
|
|
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 26.3.2012 22:37:50
|
|
|
|
Suncicabg
|
Lepo Monini Inace ja mislim da dok ne krenu boce i moze, posle svakako ne
< Poruku je uredio Suncicabg -- 26.3.2012 22:38:46 >
|
|
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 27.3.2012 15:45:17
|
|
|
|
monini
|
..ja dok sam se bockla prosle god,sestra u Jevremovoj mi rece da slobodno popijem pivce jer je dobro za endometrijum (a moj je bio samo 7 mm) e sad ne znam da li treba ili ne , ali svakako ananas i braziliski orasi mogu i naravno raznovrsna vitaminska ishrana
|
|
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 27.3.2012 23:16:38
|
|
|
|
Suncicabg
|
Jel postoji neki caj koji (ne) bi trebalo piti u okviru stimulacije? Ja nesto u zadnje vreme pijem nanu ili zeleni svaki dan Jako se dvoumim ovaj put oko neke kombinacije vitamina, vidim da je par devojaka pominjalo Femibion, kad sam pitala dr da li da uzmem nesto od toga rekla je "Pa ne moras bas" Svakako je moram ponovo pitati Opet me hvata frka
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciPraćenje ovulacije - ovulacijski testoviKako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
KUHINJSKA RAVNA PLOČA ILI PLOČA SA RINGLAMA?Tea2Pomozite da odlučim.
Kako ste zadovoljne svojim ,,šporetom",kako se održava,koje su prednosti i mane?Ravna ploča (
67%)

Ploča sa ringlama (
33%)
Ukupan broj glasova: 153Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!