|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razvod braka
20.8.2017 7:59:40   
branki*
maslacku dragi...user posted image sto rece neko,ti si vec sve to fino sagledala i svesna si svega,ali ne mozes da preseces,to je malo i do karaktera,i ja sam takva,treba ti podrska drugih,vetar u ledja,uteha ,savet,da te neko trgne.jesu li tvoji situirani,radis li ti,nisam bas u toku...sad procitah da ok zaradjujes,utoliko bolje.

< Poruku je uredio branki RR -- 20.8.2017 9:03:22 >


_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 1701
   RE: Razvod braka
5.11.2017 19:33:55   
Anoniman
Pozdrav drage zene! Molim vas za misljenje. Ne zelim nikakve reci utehe vec da iz svog ugla analizirate situaciju i kako vama to izgleda i kako bi se osecale.
Moj tadasnji momak je nakon zavrsenog faxa dobio posao u varosici iz koje je,tako da se vratio kod roditelja.Ja sam otisla kod njega da zivim,vencali smo se i imali svoj sprat u njegovoj kuci. U braku se on ubrzo promenio prema meni i na recima i na delima.
Postao je veoma uvredljiv i agresivan, psihicki me maltretirao na sve moguce nacine. Ja sam ga trpela godinama, vise puta sam odlazila u moj grad i htela da se razvedem ali bi me on uvek svojim manipulacijama namamio nazad.
Nije me postovao ne samo u cetiri zida vec ni javno. Kada je nervozan i ljut ne preza ni pred da pokaze kako nije dobar sa mnom. A sto se njegovih tice mogli su da vide neke stvari. Uostalom ne moze galama da se sakrije u istoj kuci. Pri tome to nisu bile svadje vec njegovo izderavanje na mene gde ja samo kao mis sedim u cosku i cutim. Ja se ziva ne cujem a oni znam da smatraju mene krivcem. Jer na njegovu galamu ja cujem kako majka njega zove na telefon i govori mu daj reci vise toj zeni neka prestane.
Sa mnom nikakvog strpljenja imao nije. Dovoljno da ga krivo pogledam i da tortura krene. Izivljavao se na meni koja sam ko cvecka tu bila.
Sa njegovima sam uvek bila na kulturnoj distanci a on veoma prisan. Znam da im se a narocito majci mu nisam svidjala. Licno mi je nakon 6 meseci braka rekla,nakon njegove galame, sta hoces vise imala si dovoljno vremena da se pokazes. A on isto nije krio svoje nezadovoljstvo sa mnom pa pred njom govorio da ce da me otera.
Ja nisam bila dobra domacica,samim tim ni zena.
Veoma sam dugo se raspitivala za razvod sta,kako. Papire sam nabavila i nosila ih u torbi ne mesecima,vec godinama za svaki slucaj.
I onda na kraju dosao je i taj dan.Nisam vise mogla da cekam ni dana. Zelela sam iz koze da iskocim nakon svega sto se izdesavalo,nisam vise mogla da budem tu. I nadem coveka advokata u tom mestu da to zavrsi umesto nas. Otisla sam sa njim da damo coveku punomoc. Platila sam i zavrsila to tu jer sam mislila tako je najbrze necu vise da cekam. Trebalo je samo jos sudsku taksu uplatiti i on je rekao i pred covekom da ce on to zavrsiti. Ja sam otisla kuci,on me odvezao na bus. I onda kada sam zvala advokata covek mi kaze on je poslao majku da to zavrsi, odnosno ona je advokatu dostavila uplatnicu,predpostavljam da je i uplatila i zvala coveka tj preuzela u svoje ruke. Ja sam u soku. Nisam mogla da verujem. Naravno s njim se vise cula nisam. Molim vas recite mi svoje misljenje. Cemu ovo,zasto nije zavrsio to on.
Ja sam mogla x puta otici i ostaviti mu potpisane papire na stolu ali nisam htela jer sam znala da on to nece zavrsiti vec da ce ona uzeti u svoje ruke. Pri tome znam da nije bio sprecen,veoma je uverljivo govorio da ce to zavrsit pa i pred covekom. Imao je svo vreme sveta da to zavrsi cak do okoncanja postupka.A ona je dominantna i sef u kuci,on je slusa. Mogao je to bez problema zavrsiti tu je sve na domak ruke. Ceo zivot se odvija na 500 kvadr.metara bukvalno. Svako svakog zna. A ona ima potrebu da svaki dan zove redom sve svoje koje ima strine,tetke,roditelje i sve prica sta se desava u bobu,i tako svaki dan. Ja znam da ce i ovo ispricati da u najsitniji detalj i praviti se vazna kako je to ona otisla zavrsit. Recite mi sta mislite? Ovo je ukratko. Mozda mi je nesto i promaklo ali ovo je sustina.
Dugo sam planirala kako da sve izvedem,za sve sam se sama raspitala i inicirala,ovako ce jos na kraju ispast kako su oni mene oterali. Sta mozete zakljuciti iz takvog postupka. Ja mogu samo da zakljucim kako ona hoce da pokaze kako stoji iza njega tj podrzava to. Stvarno mi nije jasno.Da sam znala da ce on to tako uradit ne bih otisla vec bih ostala i i to zavrsila.

(odgovor članu branki*)
  Direktna veza do poruke: 1702
   RE: Razvod braka
5.11.2017 19:41:29   
Anck Su Nmaun
Malo mi nije jasno sta tebe boli ovde sto je njegova majka zavrsila papire za razvod?
Ma sta te briga zeno, pobegla si iz te kuce pa nek misli ko sta hoce! Ti lepo sredi svoj zivot i nadji svoju srecu ,a on nek mami dovede drugu , trecu petu...to se tebe vise ne tice!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1703
   RE: Razvod braka
5.11.2017 19:45:20   
Sanjica26 RR
Koje zavrsio je nebitno. Vazno da si se razvela i otisla od njih.
Puno srece ti zelim. To ti je prava odluka.

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1704
   RE: Razvod braka
5.11.2017 19:51:16   
Anoniman
Kako mislis njegova mama zavrsila papire za razvod? Da li to tebi sad izgleda tako?
Ja sam isla kod tog advokata da se raspitam i covek mi je rekao trebate doci zajedno da mi potpisete punomoc da vas zastupam. I onda sam ja sa njim otisla kod advokata potpisali punomoc za zastupanje i platila coveku njegove troskove. Covek je rekao da treba jos sudske troskove platiti ali da to moze do okoncanja postupka. On je rekao da ce on to uraditi i doci kod coveka vec sledece sedmice, to je rekao i pred njim. Tako smo se dogovorili. Ja sam sutradan otisla i kada sam se cula sa advokatom on mi je rekao-on je poslao majku, tj ona je dosla i donijela mu uplatnicu,samo to sigurno znam drugo nista vise ne znam.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
  Direktna veza do poruke: 1705
   RE: Razvod braka
5.11.2017 19:58:23   
Anck Su Nmaun
Zena odnela uplatnicu..i? Gde je tu problem? Ne razumem uopste sad tvoju muku?

Koliko ja shvatam tebe sad boli to sto ce NEKO misliti da je mama zavrsila razvod?
Ma koga briga za to... ne zivi se od tudjeg misljenja. Ako si stavila tacku na taj zivot...koga briga.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1706
   RE: Razvod braka
5.11.2017 20:19:28   
Mala Elena
Dobro je da si zapocela taj postupak ,a ako vec kazes da majka nije bila za to da ostanete zajedno, da ti je rekla direktno uvredljive reci...zasto te cudi sto je ona to uplatila. Mogu biti razliciti razlozi za to, ali ne treba to vise da te zanima.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1707
   RE: Razvod braka
5.11.2017 20:23:19   
Anoniman
Naravno da mi je problem.Dugo sam se oko ovoga lomila sta cu i kako, toliko sam i vremena izgubila cekajuci da to zavrsim na pravi nacin.On kako se prema meni ponasao nije ni ovako zasluzio vec da odem bez pozdrava. I par puta sam i odlazila na foru,kao idem kod mojih,pa bih mu rekla necu nazad i htela sam da predam u mom mestu,ali opet bi me nagovorio da se vratim.
A vezano za ovu situaciju meni je advokat rekao vezano za sudske troskove to je neko uplatio.Tu mi se vec lampica upalila,ja pitam kako mislite neko uplatio,kaze pa ili vas bivsi suprug ili neko od njegovih. Sada zamislite sebe u toj situaciji?? Drugi put kada sam ga zvala pitala sam moze li mi reci ko je uplatio,da bi mi on rekao,pa on je poslao majku,tj ona mu je dostavila uplatnicu.
Ja znam da on to nije od nje trazio vec da je ona insistirala na tome verujte mi. Osecam to,kao sto sam odmah znala kada mi je covek rekao NEKO je to zavrsio.
Drugo ta zena svaki korak prica svojoj familiji dalje,jednostavno izvestaje podnosi svaki dan o svemu i svacemu,i sigurno ce i o ovome.
Ja kazem da nije dzaba to sto je ona umesto njega to zavrsila. Mene treba da je briga.Pa nju izgleda nije briga cim je uzela to u svoje ruke,ima razlog tome.Zato sam i trazila misljenje da mi analizirate situaciju. Da je on podneo tuzbu protiv mene i mene bi bolela briga. Ali ja sam bila inicijator da se ovo vise okonca,znaci nesto moje da mi zavrsava neko ko nema veze s tim i za koga znam da nikad nije ni bio za mene. To ne treba nista da mi govori?
Drugo u toj sredini njima je to udarac,naravno da ce hteti sve prikazati kako njima odgovara da bi negovali svoj imidz tu.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
  Direktna veza do poruke: 1708
   RE: Razvod braka
5.11.2017 20:34:31   
Anoniman
Elena ne cudi me to uopste. Ja se ni s kim od njih nisam posvadjala ali ne morate se s nekim posvadjat da bi videli da vas ne voli je li tako? Ne bi me cudilo da sam drugacije otisla. Da sam mu kao sto rekoh ostavila potpisane papire na stolu znam da bi ona uzela da zavrsava. Ali ovako nisam ni pomislila da bi se ona tu nesto mesala. Dugo sam planirala kako da izvedem sve to i covek se lepo sa mnom dogovorio verovala sam mu da ce otici za 2 dana i uplatiti to. Ali izgleda da njoj ego nije dao mira.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1709
   RE: Razvod braka
5.11.2017 20:56:19   
Maslacak15
Da se pridruzim ostalim zenama. Ni ja nikako da ukapiram zasto je to bitno?? Kakve veze ima sto je tvoja svekrva uzela da igra nekakvu ulogu oko tih formalnosti. Ti si odlucila da se razvedes, postupak je u toku i to je to.... Sta se opterecujes sa takvim nebitnim detaljima?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1710
   RE: Razvod braka
5.11.2017 21:01:52   
Anoniman
Mozete li uopste da zamislite situaciju?
Znaci ja odlazim kod advokata. Nekoliko puta odlazim kod njega da se raspitam. Covek mi kaze dodite s muzem da potpisete punomoc. Mi odlazimo zajedno,potpisemo,ja platim coveku ono sto je njegovo. Covek kaze trebate jedino jos troskove sudu uplatiti to mozete kad god do okoncanja postupka. On govori doci cu ja sledece sedmice. Tako se i dogovorim s njim. Njegovi pojma nemaju o svome ovome niti sta se desava svih tih dana niti znaju niti vide da idem uopste. I na kraju mi advokat kaze "pa on je poslao majku." Ne znam sta reci uopste tu?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1711
   RE: Razvod braka
5.11.2017 21:09:02   
Mala Elena
Pa dobro, mozda su oni i bili upoznati sa tokom stvari sve vreme, ili je on zamolio da uradi to umesto njega. Ne vidim sto je to tebi toliko bitno? Zavrsavas tu pricu i kraj.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1712
   RE: Razvod braka
5.11.2017 21:13:29   
Anoniman
Degu meni isto nije jasno zasto je njoj bilo bitno da uzme da igra neku ulogu tu?? To nisu neke formalnosti. To je nas privatni zivot. To je nesto sto sam ja pokrenula zbog sebe da bih promenila svoje odnosno nase zajednicko stanje. Da li bi ti volela da ti se komsija sutra mesa u neke tvoje stvari pred sudom,i da ti advokat kaze znate eto dosao onaj vas komsija Pera?
Lepo ja sam dugo planirala kako da odem fino i dostojanstveno a ne da na ovaj nacin se mesa neko ko nema veze s tim.Mislim zasto? Sto nije rekla lepo sine ti si to zakuvao,resavaj to? A ne sva ponosna(pretpostavljam) otisla da nosi to?Nije mi to jasno? To je usput mogao zavrsiti da ne trepne,ocas posla,ali nesto se drugo tu desilo kada je saopstio da sam otisla i da smo bili kod advokata,ocigledno.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1713
   RE: Razvod braka
5.11.2017 21:14:27   
Anoniman
Izvinjavam se, moje pitanje je bilo upuceno Maslacak

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1714
   RE: Razvod braka
5.11.2017 21:18:51   
Anoniman
Videli su oni da nista nije kako treba.To sto sam ja trpela mnogi bi uzeli svoje dete i iscupali iz kuce.Ali naravno gde oni da budu objektivni,nisam ja njihovo dete vec on.
A da su bili upuceni u to da tih dana ganjamo advokata,cisto sumnjam,jedino ako mi je lagao.Ali ne verujem. Njegov otac je sa mnom lepo pricao tih dana.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1715
   RE: Razvod braka
5.11.2017 21:23:01   
Sanjica26 RR
Anonimna, imas opciju uredi pa dopuni poruku ako si nesto zaboravila.


_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1716
   RE: Razvod braka
5.11.2017 21:37:28   
bubulence
Anonimna, ti brines sta ce selo reci??? Ne boli te sto si se razvela nego sto je svekrva odnela uplatnicu??? Ili nisam dobro razumela?
Meni bi to bilo najmanje bitno. Pored svega sto si trpela jedino je bitno da si ti otisla iz te kuce, a da li ce uplatnicu odneti on, ona, komsija, Djokin Zika ili neko deseti... Totalno je nebitno

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1717
   RE: Razvod braka
5.11.2017 21:38:27   
Maslacak15
To ocigledno govori o njihovim odnosima i to pre o njemu nego o njegovoj majci. Tako da mi malo smeta sto mi se cini da ga pravdas tj na majku prebacujes krivicu da je ona morala da se umesa. Ona je mozda i htela, tj verujem da je htela, ali u pitanju je njegova odluka. I sto je uputio u pricu i sto joj je to dozvolio. O njegovom se braku radi tako da je to jos samo jedna ilustracija da si donela pravu odluku.
Tako da treba da budes zadovoljna a ne iznervirana po mojoj logici. A za situaciju uopsteno receno i dalje mislim da je sve to nebitno. Bitno je da se razvedes i da pocnes novi zivot nevezano za bivseg i njegove roditelje. Znam da je to trenutno mislena imenica, tj prirodno je da si preokupirana njime jos uvek ali je apsolutno nevazno da li je poslao mamu kod advokata ili otisao sam.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1718
   RE: Razvod braka
5.11.2017 21:47:39   
Sarav
Moje mišljenje je da se potpuno bespotrebno opterećuješ tom uplatnicom. I da je on to predao opet bi se verovatno širila priča da su te se oni rešili a ne ti njih. Vidiš da su u autu svi od reda.
Od takvih ljudi Bog da te čuva. Beži i spašavaj svoje mentalno zdravlje.

_____________________________

Sreća prati hrabre.

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1719
   RE: Razvod braka
5.11.2017 21:54:39   
mama Jo
Mislim da treba da budes presrecna sto je ta epizoda tvog zivota konacno zavrsena... uplatnica, i ko ju je odneo je sporedna stvar. Tvoj bivsi suprug je ociglesno onaj tip muskarca koji ce ceo zivot biti vezan za maminu suknju i radice kako ona kaze. Ti gledaj da uzivas u svom zivotu i da sebe ucinis srecnom, a pametni ljudi ce vec zakljuciti ko je od koga pobegao... ako te to vec opterecuje, a to je najmanje bitno. Najvaznije da ponovo imas svoju slobodu.

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu Sarav)
Direktna veza do poruke: 1720
   RE: Razvod braka
5.11.2017 22:15:02   
Anoniman
Bubulence,mene stvarno ne bi zanimalo sta ce selo da prica da sam ja to odradila kako treba. Ovako ispade da me neko presao,jer ne vidim drugi razlog zasto bi se ona mesala nego da moze da se buba u prsa i prica nesto sto nije istina tj kako su se oni mene resili.
Znaju oni da on mene nije uzdizao u zvezde vec me gazio i pljuvao, nije njima ovo nikakvo iznenadjenje. Ja sam joj i rekla jednom kada se umesala u galamu da sam odlazila par puta al on me uvek molio nazad.
Maslacak, ja svaljujem krivicu na nju a njega opravdavam,kako ti kazes, jer realno znam kako stvari stoje i poznajem ih oboje.
Znaci moj dogovor s njim je prestao da vazi kada sam ja napustila njihov teritorij. Taj dogovor vise ne postoji.Vec pojavljuje se tu trece lice,koje uzgred nikad nije me ni simpatisalo. Drugo znam njihov medjusobni odnos. Ona je dominantna i sef.Ako je ona njemu rekla neces ti to nositi ja cu,to ce biti tako i amen.Veruj mi. On njima pogotovo njoj nece reci ne.Licno mi njen muz jednom nesto obecao dati,pa sam cula kako se drala "ne dam i neces."On je samo mirnim tonom govorio pa sta da radim sada,obecao sam.Jel mislis da je odrzao obecanje.Naravno da ne.I tako to funkcionise.
A sada mi molim te reci,zasto je tebi razumljivo da se ona tu umesa?

(odgovor članu mama Jo)
  Direktna veza do poruke: 1721
   RE: Razvod braka
5.11.2017 22:27:36   
Maslacak15
pa na osnovu svega sto si ispricala logicno je prosto. Ne razumem i dalje kako mozes da ga pravdas?? Procitaj ponovo svoj poslednji post od reci do reci. Ako je to sve tako kako si ti rekla, a verujem da jeste onda je on katastrofa. Vi ste u braku, ti i on ne ti i ona. On nema 10 godina.
Ocigledno je u pitanju nezrela licnost, s edipovim kompleksom nespopsoban da se stara o sebi i svom zivotu. Znaci kriv je on. Ona je samo vrhunski bezobrazna. Moze joj se. I ne voli te. Ali znas koliko ima svekrva na ovom svetu koje bi drugacije snajke htele da imaju, pa sinovima ne pada na pamet da se obaziru na majku ili bar znaju da postave granice.
Tako da ostajem pri onome sto sam rekla: cela prica je njegova krivica i lepa ilustracija zasto je ispravno da se razvodite.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1722
   RE: Razvod braka
5.11.2017 23:08:07   
Anoniman
Cuj Maslacak on je kriv i sto je uputio u pricu, bas si me nasmejala. Ajd da si rekla kriv sto je to dopustio,sto i jesi.Ali da je ne uputi u pricu,gde to moze,to je prosto nemoguce.
Naravno da im je u najsitnije detalje ispricao kako se sve odigralo.To dokazuje i njen odlazak advokatu.Da nije hteo nije morao ni spominjati taj detalj,to je bila samo sitnica u svemu ovome koju je mogao u pauzi za dorucak da resi. Ali je ocigledno iz prilozenog da su do u detalj bili upuceni i da to vise nije bila nasa stvar vec njihova, i "sta cemo sad", pa je ona i rekla sta ce. Ne nagadjam uopste prosto tako funkcionisu.Sve apsolutno moraju da znaju.Imaju svoja zasedanja i vecanja sa njim po pitanju svega. Pa i kada je sa mnom bio u svadji vukli su ga i zatvarali se nasamo da vecaju o tome. Nije da ga opravdavam,prosto znam kakvi su. On i da nije hteo detaljisat,oni ce navaljivati i vrsiti pritisak.A on nije neko ko ce s njima da se svadja.Vec sam rekla da ce se i drugima pricati detaljno kako se to zavrsilo kao sto i inace se podnose izvestaji. A uostalom i mora neko sada da osvetla obraz familiji,to je tako.

(odgovor članu Maslacak15)
  Direktna veza do poruke: 1723
   RE: Razvod braka
5.11.2017 23:26:28   
Anoniman
Ja sam kriva sto sam mislila da ce na njegovo obavestenje o celoj situaciji samo reci "dobro,u redu",mislila sam da je stvar resena.Ali eto vidite nekom je bilo bitno da i to malo prostora gde sam ostavila nedovrseno se umesa u to.Nije to nista tek tako, umesala se u to sa razlogom.zato sam i htela da cujem vase vidjenje stvari.
I kako da meni bude skroz svejedno kada ni njoj nije bilo svejedno da se ne umesa u to sto nije njena stvar.Da je njen sin podneo tuzbu protiv mene ja stvarno tu ne bih rec rekla mogli bi da rade sta hoce.Ali ovako,nije mi stvarno jasno? Sta hoce sa tim da dokaze,da ispadne pred selom da je ona stavila tacku na to,ili da su oni svi inicijatori toga ili je to njoj neka dusevna hrana,stvarno ne razumem?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1724
   RE: Razvod braka
5.11.2017 23:36:13   
Milena18
Anonimna, ja bih ti predložila da prestaneš da razmišljaš šta je bilo ko od njih i zašto uradio. Donela si odluku, nastavi tim putem, nemoj da se stalno vraćaš i analiziraš. Znam da ti je sve još uvek sveže i da ne možeš tek tako da to ostaviš iza sebe, ali makar se potrudi da ne biješ glavu stvarima na koje ne možeš da utičeš i koje te se, na kraju, više ni ne tiču jer si izašla iz te priče.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
VIDEO: Za vas mame, koje ste se porodile c...
videophoto
Ima li među vama onih koje se osećaju nesavršeno jer je vaše dete rođeno carskim rezom? Da li ti je teško jer nisi mogla...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
Zašto UMORNE MAME ostaju BUDNE DO KASNO?
Volela bih da vam kažem da majke ovo vreme provode radeći one stvari u kojima uživaju, ali to ne bi bilo sasvim tačno. N...
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here