Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 19.8.2011 23:45:20
|
|
|
|
jabudic
|
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 7.9.2011 10:57:46
|
|
|
|
milia
|
Meni nije išlo tako glatko. Pukla sam malo sasvim, dva konca koja su bila resorbujuca, te nisam ni isla na skidanje. Ali, čvor se nije resorbovao dugo, mozda 7 meseci sam ja osećala da na tom mestu imam trn koji boli na dodir, iako je spolja izgledalo sve isto vec 5 dana nakon porodjaja. A sto sam bila suva kao barut mesecima! Ni lubrikant nije pomogao. Mm i ja smo se smorili i bili odustali neko vreme. Sad sam opet trudna posle 2 godine i ne mili mi se.
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 7.9.2011 11:11:56
|
|
|
|
Anoniman
|
40 dana, obavila sve preglede, doktorica rekla sve 5 i već to isto veče hopa!!! Osećaj skoro kao da ponovo gubiš nevinost, ali pošto meni ni to iskustvo nije bilo tako bolno , brzo se sve vratilo na staro. Jedino ta barutana u početku, ufff
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 9.9.2011 9:24:15
|
|
|
|
Dacimirka
|
mene samo zanima kako znate kad su vam konci ispali,i kada otprilike oni ispadaju? Od porodjaja je proslo 3 nedelje,krvarenje je stalo,jedino pomalo braonkastog sekreta...nista me ne zateze a ne smem da "proverim" u kom sam stanju..a ne mozemo se suzdrzati vise jer smo 3 meseca pre porodjaja zadnji put!
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 9.9.2011 9:27:36
|
|
|
|
Olga75
|
pa neka pogleda tvoj muz ako ti vec ne smes ali sigurno neces videti nista strasno
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 9.9.2011 9:32:13
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR pa neka pogleda tvoj muz ako ti vec ne smes ali sigurno neces videti nista strasno Ili ako ni tm ne sme da pogleda, pitaj patronažnu ako ti još svraća da te pogleda, mene je moja pregledala
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 9.9.2011 10:50:52
|
|
|
|
Dacimirka
|
patronazna nas napustila cim je pupak otpao..nije nesto bila zainteresovana .. a da li vam se desavalo da s vremena na vreme ispustate neki vazduh?zvuci smesno,ali u poslednjih par dana mi se to desi oko 2,3 puta u toku dana pa ne znam sta se dogadja
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 9.9.2011 11:04:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa ne znam za ostale, ali meni se to dešavalo i mimo trudnoće i porođaja
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 9.9.2011 12:15:43
|
|
|
|
PoisonEve
|
Evo mene u ovoj temi Jos se nisam ni porodila, a vec gledam kako cu, sta cu Uplasila sam se poslednjie dve nedelje i ne mili mi se da imam sex zbog bubice, a tako mi trebaaa A i mm je zapao u depresiju
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 9.9.2011 12:17:13
|
|
|
|
Anoniman
|
heheh...eve i ja vec zagledam sta se desava u ovoj temi! ko o cemu, baba o ustipcima
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 9.9.2011 12:20:07
|
|
|
|
PoisonEve
|
E bas tako
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 11.9.2011 12:12:04
|
|
|
|
Dove
|
Joj sto ste luckaste.E ja cu da budem skroz na skroz iskrena,onako bez !!!A znam da ce te reci da sam skrooooz odlepila.... Nakon prvog porodjaja imala sam upalu od epiziotomije,alergiju na jod i to je bilo strasno.Nismo nekih 4 meseca smeli ni da pomislimo na sex.Posle tog perioda bilo je cudno ali i slatko. E a kad sam se porodila po drugi put,nisam imala epiziotomiju blago meni.Nedelju dana sam bila u bolnici jer je imala zuticu...I kad sam dosla kuci te noci,secam se i usi mi se bile upalile a kamo li nesto drugo!!! Ja skoknem u prodavnicu,kupim kondome jer sam jos po malo krvarila i udriiiiiiiiiiiiii....Ma bilo je super.MM kaze da mu je bilo malo cudno verovatno sto se nije sve vratilo na svoje mesto.A ja mu odgovorila da ga ne cudi nista.Ajd ti budi majstor,razgazi cipelu pa je vrati da bude ko sto bila.Oce malo morgen!!!
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 26.9.2011 15:55:42
|
|
|
|
LJuBiP
|
A ja vec 4 meseca ne mogu ni da pomislim na sex..boli me, krvarim nakon odnosa, cak sam i nakon PAPA testa krvarila....bila sam kod dr, ali jos nikakav odgvor na problem nisam dobila, ceka rezultate...A kad pomislim kakv nam sexualni život bio pre trudnoće....Ne mogu da verujem da šta nas je snašlo Da li je neko možda imao sličan problem? Krvarenje nakon odnosa?
Da li bi ljudi mogli biti bolji? Mogli bi, ali niko neće prvi da počne. Svi imaju loša iskustva. Nismo li se malo puta zaklinjali da ćemo biti bolji? I neki stvarno postanu bolji, pa ispadaju naivni. Jer su oni drugi - postali još gori.
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 27.9.2011 12:49:08
|
|
|
|
Dove
|
Imala sam ja.Desava se kod jakih upala.Dr mi je dala lekove Ciprocinal i nakon desetak dana sve se vratilo u normalu.Inace,takvi odnosi su jaaaaako bolni.Znam.Nemoj da se plasis,ne verujem da je nesto ozbiljnije od upale.
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 27.9.2011 15:36:51
|
|
|
|
LJuBiP
|
A upala čega?Jajnika? Dr me pregledala prstima (opipavala je sa leve i desne strane u donjem delu stomaka,nadam se da me razumeš) i rekla je da je sve ok, to mi nije bilo bolno...ali kad je htela da ugura onaj predmet...počela sam da skačem po krevetu...
Da li bi ljudi mogli biti bolji? Mogli bi, ali niko neće prvi da počne. Svi imaju loša iskustva. Nismo li se malo puta zaklinjali da ćemo biti bolji? I neki stvarno postanu bolji, pa ispadaju naivni. Jer su oni drugi - postali još gori.
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 27.9.2011 19:37:41
|
|
|
|
PoisonEve
|
Znaci, dosta zavisi od epizotomije? Jooj, 4 meseca!!! Moram da razmisljam pozitivno, moram
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 27.9.2011 21:51:25
|
|
|
|
LJuBiP
|
ne znam šta da ti kažem...meni se čini da su mi sve te tegobe od epiziotomije...mene to boli i imam opravdan razlog što nema sexa, ali jadan moj mužić...on me čeka i čeka
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 27.9.2011 21:54:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam imala taj problem kad sam imala jaku upalu materice, iako me nije preterano bolela pri pregledu. I sad mi se ponekad dešava to krvarenje, ali to pripisujem krvnim sudovima koji ponekad puknu. Ne bi smelo toliko dugo da te boli bez dobrog razloga.
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 27.9.2011 22:32:05
|
|
|
|
Dove
|
Ne,ne...Mislila sam na grlic materice.Izvini sto sam ostala nedorecena.Ili je upala ili je infekcija,a to je bas bolno.Kad hoces da sednes moras polako,svaki nagli pokret te boli,cak ne mozes ni da skocis i sva si napeta.Znam.Nadam se da je to u pitanju i da nemas razloga za strah.Ja ti ne postavljam dijagnozu,samo prenosim svoje iskustvo.
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 28.9.2011 9:17:59
|
|
|
|
LJuBiP
|
Dove,hvala ti na savetu, moguće da je to....svakako moram opet kod dr, kad budu gotovi rezultati Pape,...ovko bar znam sta mogu da ocekujem
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 28.9.2011 12:23:20
|
|
|
|
Dove
|
Navijam za tebe.Evo malo
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 3.10.2011 18:59:28
|
|
|
|
LJuBiP
|
IZVORNA PORUKA: Dove Navijam za tebe.Evo malo Dove, u pravu si...to je upala grlića...dobila sam vaginalete i nadam se da će nakon terapije sve biti OK ...
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 3.10.2011 22:17:27
|
|
|
|
Dove
|
Znala sam da ja nisam za poljoprivredu!!! Drago mi je da sam bila u pravu i da nije nesto kudi kamo ozbiljnije.
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 19.10.2011 19:20:47
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mi smo sinoc prvi put ...znaci posle 3 nedelje, jer mi je stalo krvarenje, i sve 5 ali nakon toga sam ponovo prokrvarila
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 19.10.2011 19:21:20 >
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 25.10.2011 12:20:09
|
|
|
|
PoisonEve
|
Sad ne kapiram: Dok imam konce ne mogu da imam seks i dok traju lohije? Pa ko zna kad ce to da bude
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.