|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18
25.2.2018 13:51:39   
Maslacak15
jasno mi je to je poseban emotivni momenat, ali ja sam sve ostavila ne samo nekretninu nego i mamu tatu brata i zemljuuser posted image sa 24 godine. Sala mala, to je bio moj izbor, tako se desilo i nebih nista menjala, upoznala sam divnog coveka i stvorila svoju porodicu. Samo hocu da ukazem da je iz moje perspektive gledano, aj da kazem da sam i dalje izmedju dva sveta posto imam vrlo bliske kontakte sa beogradom i dolazim redovno itd ( to je moj grad)- meni deluje to jedan od kljucnih problema srpskog drustva o kome se ne prica: manjak samostalnosti. Cele jedne generacije. Moje generacije i malo mladjih. A o tome se malo prica. Jer se samo prica o ekonomskim problemima nemastini itd. Istina je negde negde drugo po meni.
I ta recenica o "bacanju para na kiriju" je medju omiljenim podstapalicama. OK sve smo ovde zene sa porodicama, razlicitim pricama ali zamislite se koliko znate ljudi u 30 im godinama koji su jos single a zive sa mamom i tatom . ?!?! U malim stanovima.
I rade, obrazovani su i imaju npr i pristojna primanja od 400 ili 500 evra ili i vise u nekim slucajevima i ne pada im ni nakraj pameti da se sele jel boze moj : ne isplati se. Sto bi bacali pare na garsonjeru. Cekaju da se "udome" pa ce onda. To je po meni pogresno.
Samostalnost individue nema cenu. Zrelost je starati se sam o sebi a to ukljucuje i kuvanje i spremanje i razmisljanje o svemu a ne koristiti zgodnu okolnost da mama ima vremena. Vecni tinejdzeri. I takve osobe onda imaju i mnogo vise problema da postanu samostalne, tj da preuzmu odgovornost za svoju decu itd. Nije normalno da ti mama sa 33 pere i pegla. A da ti ides na posao i budes cool. I mislis da si intelektualac. A znam ihuser posted image . I muskarce i zene.. I jos ti je ispod casti da se bavis tako prizemnim stvarima kao st je kuvanje.

Nasi roditelji nisu ziveli takav zivot. Oni su sa tri banke bili ihaaa svoji ljudi....


Lepo je biti blizak sa roditeljima, ne svidja se meni ni druga krajnost koje pak ima puno ovde u Nemackoj gde vlada poptuno otudjenje, ja zovem svog tatu i brata i dan danas bukvalno svaki dan iako sam motisla pre 16 godina ( i nemci misle da sam blesavauser posted image ) i velika su mi podrska u zivotu, ali sam svoj covek i ne ocekujem da mi tata resava probleme.














(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 676
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18
25.2.2018 14:03:14   
Anck Su Nmaun
Von ti si vidim mnogo emotivna vezana za kucu.
Ja sam iz kucerine ogromne presla u mali stan i meni to stvarno ne smeta. Ustvari sad mi fali malo jer ipak imamo troje dece pa gledamo veci. Ali ne zalim za kucom, pogotovo ne onolikom gde uvek ima posla da se obesis user posted image

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 677
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18
25.2.2018 14:18:32   
vonavoj
Jesam vezana za kucu i za ovaj kraj..i tacno to..stan ce mi biti duplo manji..a nas petorouser posted image ali Boze moj..
Maslacak,slazem se za samostalnost,i mi smo od prvog dana braka finansijski nezavisni od roditelja..a sa mamom imam jako los odnos,mozda si i citala ranije..nije mi skuvala rucak ni posle porodjaja..a kamoli kad sam zdrava..nije se popela ni da ponudi pomoc..nikad rucak skuvala niti pipnula bilo sta u kuci..da ne kazem da nije ni unuke pricuvala vise od 5 puta..po max 2h..ali to je njen izbor..i ne trazim joj pomoc..navikla sam..jedino sto sam ja skoro 4 godine imala platu 200e..a kirija je 150e..pa smo zato ostali..a i mm je imao 250e do pre 3 godine..i to nam nije dalo samostalnost..a ceo sprat prazanuser posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 678
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18
25.2.2018 14:33:05   
Rosita
Ja bih volela da pare ne dajem na kiriju vec na otplatu kredita. Ne daj Bože neke teške nužde, ali da živimo sa roditeljima- ne, makar jeli suva leba.

_____________________________

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu


(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 679
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18
25.2.2018 16:28:11   
vonavoj
Inace,moj nemirko je opasan..samo mi skace..i skroz drugacije nosim njega u odnosu na njih dve..stomak mi je u spic skrozuser posted image
Nema isidore da se javne,da cujemo utiske,kako joj jeuser posted image

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 680
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18
25.2.2018 17:24:47   
Rosita
Baš bih volela da nam prenese iskustvo. Nije mi milo da čujem da je treći put toliko trajalo.
Meni majstor u kući. Posao od dva h traje ceo danuser posted image . Dok se suši zid, dok ovo, dok ono...

_____________________________

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu


(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 681
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18
25.2.2018 18:12:13   
milicicak
Dan trudnice :)
Von, tebi je bas nezgodna situacija... Svu srecu ti zelim. Ja nemam ni savet ni iskustva sa tim stvarima. I moji i roditelji mm su puni podrske i razumevanja i jedni i drugi su tu za nas uvek i u svakoj situaciji. Ni mi nemamo skroz reseno stambeno pitanje ali zivimo sami i ne placamo kiriju, za sada je ok... Mada mm i ja sve cesce pricamo da cemo prodati kucu mojih roditelja, podici jos neki kredit i kupiti veliko imanje da gajimo maline i organsko povrce.
Mini buba i ja smo se danas bas nauzivale, prvo smo se maskirale u princeze, onda smo gledale umetnicko klizanje ona je pola numera odigrala sa klizacima a svaku je prokomentarisala i sad gledamo Lepoticu i zver.
Rosi, sta vam majstor toliko dugo radi u stanu? Meni bi trebao neki stolar/zidar da ga pitam koliko bi kostale one ugradne police. Mada ne znam ni da li prvo treba da zovem stolara pa zidara ili to sve jedan majstor moze da odradi

< Poruku je uredio milicicak -- 25.2.2018 18:14:00 >

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 682
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18
25.2.2018 18:31:30   
smeško
Izlozba slika Paje Jovanovic! Fenomenalna! Dela samobsto ne progovore!

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 683
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18
25.2.2018 18:43:54   
Maslacak15
Pa Rosi super se porodila Isidora, sad malo uzivauser posted image . Nije pukla nisu je sekli.....A sto se trajanja tice, nemoj da zaboravis da je ipak dosta rano indukovana (37 nedelja). Organizam je verovatno fiziloski jos skroz bio nepripremljen. Postoji cela skola " u skladu s prirodom" babica i ginekologa koji smatraju da bi broj komplikacija i duzina porodjaja bili mnogo kraci ako bi se cekalo da porodjaji sami krenu. Pa se onda evtl pripoogne. Ali da je organizam zavrsio pripremu. Ovde iskljucujem medicinske razloge da se zuri i kod Isi je to sigurno igralo ulogu ( pritisak itd) znaci ne osporavam njihovu odluku sto su zurili samo kazem da nije cudo sto nije bilo za pola sata gotovo i ako je treci porodjaj.
Ja bas ne mogu da se hvalim posle dva carska da sam u skladu sa prirodom,user posted image user posted image ali mislim da je to vazan momenat, spremnosti organizma i bebe i zene i zato cu uciniti sve u mojoj moci da se ne zuri sa datumom za carski. Ako mala krene ranije sama, probusi vodenjak itd, to je druga stvar ali ovako na suvo nisam za to da se zuri.

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 684
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18
25.2.2018 18:57:54   
Rosita
Da, maslačak, u pravu si! To je to sigurno, nije porođaj krenuo sam od sebe. Ja sam isto veliki pobornik spontanog pokretanja svega. Zato malo i brinem. Uzela sam uput za Dragišu i videću da krenem kod njih. Ali, pošto su često puni, rekoše mi neke mame da recimo, da bi bio siguran da ćeš tu, prime te na patologiju i izdiriguju. Meni se to ne sviđa. Ali videćemo. Mm je recimo za to, meni čak prihvatljivije deluje scenario spontan porođaj, nema mesta u željenom porodilištu, ok, teramo dalje.
Mili, rigips deo zida. U našem naselju je neka čudna gradnja. Između dve prostorije, na jednom zidu, imaju dvoja vrata. Prava i harmonika. Zvučna izolqcija nula. Pa smo zagradili ta harmonika rigips pločama, ravnanje, gletovanje i mislimo da ne krečimo taj deo nego i sa jedne i sa druge strane da izlepimo neke lepe stikere. Majstor inače nije bio tu sve vreme, radi nešto u zgradi, pa skokne do nas u pazi, namaže, pa ode i tako. No, završio je.
D i ja išli da mu kupimo nov trotinet. Ovaj je ozbiljan, velik sa dva točka pa nije još u ravnoteži. Padne mu i malo je oštetio neku plastiku na držačima. Mm će se šlognuti, al da se zalepiti. Žive duše nema, svi pobegli od zimeuser posted image

_____________________________

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu


(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 685
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18
25.2.2018 21:08:31   
Maraj
Gde ste drage.... citam sta ste pisale. Mi hvala Bogu nemamo takvih "problema" . Stvarno i mm i ja imamo pozrtvovane roditelje. Moja majka je prava zena-majka-kraljica. Dusu bi dala za mog brata i mene. Nekad mi je zao kada vidim da se sekira oko nas.

Mi danas bili kod prijatelja tj razvedene prijateljice koja ima dete sa autizmom. Tesko je ono ... tesko je bifi samohran roditelj deteta sa nekim hendikepom. Ma samo...daleko bilo...
Mene stomak zaboleo. Nesto mi neudobno bilo dok sam sedela tamo pa sam sad prilegla u dnevnoj.
Ja bas lose spavam... ma malo spavam. Brzo se naspavam...i onda po 2-3 sata se vrtim u krevetu

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 686
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18
25.2.2018 21:19:43   
Misha i Ljisha
Dobro vece.
Ja moje uspavalauser posted image i sad eto tako uzivam malo. Mogla bih u krevet ali mi prija malo da budem sama.
Svratili danas na salas, juuuu ala smo se smrznuli. Tamo jos ima snegauser posted image Malo smo se smucali, ali ne bas previse hladno je a od kako ne zivimo na salasu postali smo zimogrozljivi hehehe...

Maslacak sve se slazem sa tobom i sto se tice porodjaja i sto se tice osamostaljivanja. Brat i ja smo rano poceli da radimo. Ja sam sa 17 pocela sladoled da prodajem (tad jos nije bilo strogo po zakonu da moras imati 18 i radnu knjizicu) to mi je prvi posao ehehehe..Jaoooo ala sam se tog leta najela sladolea user posted image i od tad sam ako nista drugo radila svako leto. Radila sam na njivi u suncokretu, ju ko to nije radio nema pojma kako suncokret grebe mila majko, niti kako biljke isparavaju tokom letnjih dana nakon kise. Ma svasta sam radila, ali nasi su nas naucili da samo tako mozes nesto steci, radom. Iskreno ponekad pomislim da su nas pogresno i naucili user posted image Ima i sad poslica za klince ali nece niko da radi. Npr znam da jedan covek u selu placa skupljanje orasa ali nema bas puno interesanata iskreno, mislim mladjih i onda bukvalno idu penzioneri da skupljaju sa bolesnim ledjima umesto to da bude onako deciji dzeparac i da deca osete tu samostalnost od ranih dana. Nije to kod nas "popularno" mi i dalje kao roditelji mislimo "neka sine ja cu" i po meni vec odatle pocinje ceo nas mentalitet i navike i samim tim imamo dosta njih sa 30 godina koji i dalje zive sa roditeljima. Ja sam presla pred kraj faksa sa zivim sama , ok na salasu, to je imovina mojih roditelja ali zivela sam sama i starala se o sebi. Mogla sam verovatno i da iznajmljujem stan ali zasto bih kad zvrlji prazna kuca i kad volim taj salas. I tako ostadoh tamo 10 godina. Secam se prosto uzitka kupovine zavesa i sedalica za stolice, i tanjira. Sve mi je bilo narandzasto user posted image kakva sreca hehehe...

Kako je dan danas krenuo odlicno se zavrsio. Moram priznati.

Sutra ujutru D i ja idemo na trening, mm ide za Bg. Imam i cas i svasta. Ponedeljak. Nekako se ponedeljkom i petkom premorim. Za pocetak i kraj nedelje.
Idem da vidim neki film da pogledam, mozda nadjem nesto zanimljivo.


(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 687
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18
25.2.2018 21:32:53   
Maraj
Ljiso super kad si ih tako rano oterala u krevet. Mi jos svi budni. Mene bas bolucka stomak.
Sto se rada tice....ja sam htela da radim i kao srednjoskolka ali meni tata nije dao. Sredjivao je drugaricama mojim a i rodbini da rade na pumpi. Tad je bilo popularno ono pranje prozora na pumpama. Zaradjivale su extra. Ali meni tata nije dao. I ne krivim ga
Ne znam ni da l bi ja danas mojoj cerki dala da to radi....
Mislim da zato nisam "hendikepirana". Kad sam zavrsila fax sa 25 sam se udala. Nisam imala posao. Volontirala sam 3 godine ali sam se izborila da radim posao za koji sam se skolovala....

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 688
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18
25.2.2018 21:41:59   
vonavoj
I ja sam moje oterala u krevet..sad se feniram..sve mi je teze..preko stomaka..
Ja sam radila i na pumpi..i kao zamena spremacice za letnji raspustuser posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 689
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18
25.2.2018 21:44:05   
Anck Su Nmaun
Mogu ja malo kod vas trudnjacica posto vi necete da mrdnete iz ove teme user posted image

I moji su na spavanju.
A sad me podseti moj prvi posao je bio na pumpi na auto putu brisale smo soferke.. bili tri vikendda i extra pare zaradile user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 690
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18
25.2.2018 21:46:14   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Maraj

Ljiso super kad si ih tako rano oterala u krevet. Mi jos svi budni. Mene bas bolucka stomak.
Sto se rada tice....ja sam htela da radim i kao srednjoskolka ali meni tata nije dao. Sredjivao je drugaricama mojim a i rodbini da rade na pumpi. Tad je bilo popularno ono pranje prozora na pumpama. Zaradjivale su extra. Ali meni tata nije dao. I ne krivim ga
Ne znam ni da l bi ja danas mojoj cerki dala da to radi....
Mislim da zato nisam "hendikepirana". Kad sam zavrsila fax sa 25 sam se udala. Nisam imala posao. Volontirala sam 3 godine ali sam se izborila da radim posao za koji sam se skolovala....

Nema kod mene cile mile hehehe... Ovi iznad nad imaju malu bebu i tek im sad dosli gostiuser posted image kod mene niko nije dobrodosao posle 7 navece hehehe....Al dobro svaka porodica ima svoj ritam.

E vidis na pumpi nisam nikad. I iskreno mislim ni da moji to ne bi dozvolili, suvise su muskarci prosti kod nas i navalentni, pa se verujem mnoge devojke ne osecaju bas prijatno na tom poslu.Moji su u fazonu oduvek bili "idi GILJAJ dobij ZULJ" user posted image al bukvalno od kad smo klinci. Secam se kopali smo kukuruze (sad vise niko ne kopa kukuruze) i brat se umorio (mi bili klinci jos kad otfikaris kukuruz umesto sirka sve ga zagrces da niko ne vidiuser posted image ) i kaze ide on da uci. I mama mu kaze "moras da isteras red do kraja" i sta ce isterao red do kraja i otisao da uci, Ja sam uvek duze izdrzavala na takvim poslovima ali sam i ja na kraju napustala i govorila "idem i ja da ucim" user posted image mozda smo zato oduvek bili besprekorni djaci hahah... I na kraju brat doktor nauka poljoprivrede eno ga non stop u njivi user posted image izem ga u ucenje ahahah...AL dobro sve je to doprinelo nama.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 691
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18
25.2.2018 21:49:33   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha
Nema kod mene cile mile hehehe... Ovi iznad nad imaju malu bebu i tek im sad dosli gostiuser posted image kod mene niko nije dobrodosao posle 7 navece hehehe....Al dobro svaka porodica ima svoj ritam.




Iste smo po pitanju ovoga posel 19h
moja deca se u to vreme spremaju za spavanjac, znaci kupanje , vecera i cao. Kad mi se najave u 18 popizdim jer znam da nece doci za min i opet sve remete

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 692
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18
25.2.2018 21:52:50   
Misha i Ljisha
Bas tako Anck i ja to ne razumem ali valjda su takvi a i onda nije ni cudo sto su takva deca (pisah u remi o drugarima). Kod mene je sve po "pravilima" tako cu i bebca. Nema remecenja ritma. Ja sam znala goste i da teram iz kuce, ili odem ladno kupam D a gosti sede pa im je to znak da treba da krenu user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 693
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18
25.2.2018 21:55:50   
Anck Su Nmaun
O daaaa, kupanje je kad je vreme za kupanje pa izvini necu kupati decu u 22 h jer si ti dosao.
Cak jednom nisam cerki dala da ide na neki rodjus u 20h jer se sutra islo u vrtic. Posle se jedna mama kao sprda s tim, al kad sam joj izlozila svoje vidjenje kako treba deca da imaju svoj ritam... nije imala vise sta da komentarise.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 694
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18
25.2.2018 21:58:43   
milicicak
Meni je uvek bilo najsladje da potrosim prvu platu user posted image od 17-e sam leti konobarisala, ceo fakultet drzala casove hemije i matematike, uvek sam imala neki svoj dinar. Znam da cenim novac ali znam i da ga potrosim.
Mini buba zaspala nesto pre 9, to joj je neko standardno vreme. Ne volim kad ide u krevet kasnije onda se i ranije sutradan probudi i ceo dan bude kenjkava.
Odgledala sam Britania na HBO-u mogu sad na spavanje. Nije losa serija, malo je na momente brutalna i gadna ali moze da se gleda. Citam na twiteru komentare za Nemanjice i ne mogu da verujem da je bas toliko lose. I sve hocu da pogledam al mi se iz principa ne pusta RTS, mislim da godinama nisam prebacila na njih user posted image

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 695
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18
25.2.2018 22:07:26   
Misha i Ljisha
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

O daaaa, kupanje je kad je vreme za kupanje pa izvini necu kupati decu u 22 h jer si ti dosao.
Cak jednom nisam cerki dala da ide na neki rodjus u 20h jer se sutra islo u vrtic. Posle se jedna mama kao sprda s tim, al kad sam joj izlozila svoje vidjenje kako treba deca da imaju svoj ritam... nije imala vise sta da komentarise.

user posted image ja se ne upustam u rasprave, neka misle da nisam normalna. Bas sam danas mm rekla ionako misle da nismo normalni pa cemo biti jos neko vreme nenormalni user posted image

Milicicak jeste najsladje je prvu platu potrositi. Hehehe...Jao ma ja kad bih krenula da pisem sta sam sve radila...Pa ne znam stvarno, i u graverskoj radnji, i na njivi, i drzala casove posle na fakultetu, ma spremala sam i kuce, bas svasta sam radila. user posted image

< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 25.2.2018 22:09:46 >

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 696
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18
25.2.2018 22:11:42   
milicicak

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

user posted image ja se ne upustam u rasprave, neka misle da nisam normalna. Bas sam danas mm rekla ionako misle da nismo normalni pa cemo biti jos neko vreme nenormalni user posted image


Uostalom, sta je normalno? Moje normalno ne mora da bude isto kao tvoje normalno user posted image dok god je u dve standardne devijacije od proseka necemo se proglasavati nenormalnima user posted image mislim, ja sam po vecini nenormalna ali se ne tangiram i ne objasnjavam svoje postupke i odluke

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 697
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18
25.2.2018 22:13:34   
Maraj
Pa i ja sam imala svoj dinar i ako nisam radila. Tata mi je uvek davao. Uvek bi me pitao jel ti treba. Ja naravno DA. A uvek sam imala...stara štekara...

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 698
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18
25.2.2018 22:14:40   
Anck Su Nmaun
user posted image user posted image Ljiso bravo user posted image

I to sto kazes , sta je kome normalno to je vec stavr za diskusiju user posted image


(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 699
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18
25.2.2018 22:16:59   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: milicicak

Uostalom, sta je normalno? Moje normalno ne mora da bude isto kao tvoje normalno user posted image dok god je u dve standardne devijacije od proseka necemo se proglasavati nenormalnima user posted image mislim, ja sam po vecini nenormalna ali se ne tangiram i ne objasnjavam svoje postupke i odluke

user posted image upravo tako.
Ako ja kazem ma ok je to za vas da imate goste u 21 al meni nije. Vama dobro meni dobro. Ja sam bas onako cak ne bih rekla da sam tolerantna jer se brka tolerantnost sa nebrigom o drugima user posted image .

Evo primer. Tokom studija mi pala roletna u sobi. I gnjavim tatu popravi je popravi je, i tata na kraju kaze "a zasto da popravim kad tebe ne zanima sta je napolju i sta rade komsije" user posted image Rekoh "tata zbog svetlosti tata" eheheh..Ali me je tu dobro opisao. Nikad nisam vodila brigu o drugima.

Ne zanimaju me, pa ispadnem vauu tolerantna a ustvari me bas briga ehhehe...NErviram se jedino kada drugi direktno uticu na moj zivot, npr kao veceras, skacu nam po glavama, i cujem sve. U principu super sto oni imaju goste samo da su pristojniji i da se drze nekog kucnog reda.

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće je znak da postoji mogući problem.



image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here