|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
5.3.2018 10:59:01   
madre
Dosla sam kuci. Izvalila se sa malim detetom i cekamo batu iz skole. Rezultat ce poslati na mail kad bude gotov. U sredu ga nosim kod dr, pa ce mi valjda ponovo meriti plodovu vodu. Prehladila sam se bas.

_____________________________

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 126
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
5.3.2018 12:11:24   
Maraj
Pih madre...svi su nesto sad prehladjeni.
Ogtt nisi radila u dz? Privatno? Koja je cena kada se radi privatno?

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 127
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
5.3.2018 12:32:59   
Rosita
Urin nismo. Kaslje, respiratorno je. Dobio amoksiklav. Mm je sa njim, t ne spadauser posted image . Dve drugarice iz grupe sretosmo, sve isto. Ja evo čekam anesteziologa. Ljubim vas.

_____________________________

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu


(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 128
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
5.3.2018 13:05:57   
Maraj
Rosi bar ti muz danas ne radi da moze on da bude sa njim dok ne krene antibiotik da deluje.
Ja skuvala rucak. Po L dosla baba. Otisao je malo kod njih. Ja treba kosu da perem a bas me nesto mrzi.
Jesu li vas slale vase dr na fetalnu ehokardiografiju? Ova moja izgleda sve salje. I u prosloj trudnoci me slala. Samo sto jos nema termina za april pa je svaki dan zovem da proveri jer moze da zakaze....

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 129
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
5.3.2018 13:08:14   
Misha i Ljisha
Dobar dan mame. Ja kao njivu da sam orala a ne vodila dete na klizanje i na cevape user posted image

Najele se, izmorile se, al valjda ova noc iza nas ostavlja trag na danasnji dan.

Evo ni sudove od dorucka jutros pre treninga nisam oprala.

A sutra vec krece opet akcija, popodne isto imamo isplanirano. Uvece jos jedan trening.
Iscitavam temu kako starije dete pripremiti na dolazak prinove. S jedne strane racunam velika je, ona je trazila brat, pricam joj stalno ali se negde i pribojavam svega.

Inace danas mi napisase parking kaznu, a bilo je reci ako parking nije ociscen da se ne placa. I ja lepo uslikala kola da se vidi da nije ocisceno i moram da im posaljem mail sa sve slikama. Bas sam se iznervirala. Kad je bio minus grdni nisu pisali kazne, ali boze moj sad je plus pa mogu da se setaju i udaraju kazne iako i dalje nije pocisceno.

Rosita, izgleda da deran ipak treba ab.Bas mi zao. Nesto vas bezveze zaredjalo. Bas juce komentarisem sa mm valjda D nije pokupila od bratanca nista, eno oni su svi bolesni i juce smo bili do njih. al nju taj njen led izgleda drzi zdravom.
I razmissljam se, kad je prestala da sisa pila je kozije mleko, ma sva je bila stamena. Retko bolesna spram druge dece, i sad isto. Gde cu ovde nabavljati domace provereno kozije mleko za derana. I plus sve sto sam pravila na salasu domace, ma nema sumnje D je bila u velikoj prednosti u odnosu na brata sto se tice svega, okruzenja, hrane, ma svega. Ovde ce sve to ici malo teze sa Pavlom. Ja sam cak imala i domace koke kad sam D uvodila hranu. Ma sve sve, a sad...Videcemo.

PRevise eto mozda mislim unapred. Ko zna, mozda ovaj deran bude stamen od starta, i spavalica user posted image


(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 130
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
5.3.2018 13:18:24   
Maraj
Ljiso i ja se kanim da iscitam tu temu
Nije da ne razmisljam i ja o tome. Jos imam utisak da mi je teze jer je L mladji od D pa ne znam koliko moze da shvati kad mu pricam da je beba u stomaku. Mnogo mi je lakse bilo dok sam radila sto se njega tice. Nije bio ovoliko vezan za mene. Sad ne da da ga mm uspava. Sve moram ja. Al sve mislim da ce shvatiti i sazreti do jula, kada mi je termin

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 131
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
5.3.2018 13:26:12   
Misha i Ljisha
Maraj verovatno je teze u pocetku sa dvoje malih, tj tvoj L je dosta mladji od moje D, al opet sto ja kazem na njega neke "duze" posledice verovatno dolazak prinove nece imati, jer ce on zaboraviti user posted image a moja ce se secati sigurno kad je dobila brata. Sve ima svoje za i protiv heehhe...

Bilo bi dobro da on ide u vrtic bilo bi ti mnogo lakse, i jos da voli da ide, pa to bi bio pun pogodak. Ti se brines o bebi dok je on u vrticu, a kad se vrati njemu posvetis paznju a bebu onako "ovlas obilazite" user posted image

Ali sve se to sredi vremenom verovatno

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 132
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
5.3.2018 13:40:16   
Maraj
Pa da ljiso. To nam je najveci "problem" sto L ne ide u vrtic. 24h smo zajedno. Koliko god da ga volim...nekad mi treba mira.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 133
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
5.3.2018 13:48:53   
Maslacak15
a Ima li sanse da krene u vrtic? Posto ja ne mislim da ce sazreti. Tri godine je jos malo. NAravno sve je individualno i do deteta ali ja mislim da je psiholoski po pitanju ljubomore najora razlika 2 i 3 godine izmedju dece. Zato sto su dovoljno velika da znaju svoje JA i da gube svoje mesto koje su imali ( a gube ga neminovno) ali jos uvek dovoljno mali da bi procesirali to na zreo nacin kao dete od 4 ili 5 godina i starije.
Ja nisam na primer imala problem uopste jer je P cini mi se posle par nedelja zaboravio da je bilo vreme kad je bio sam ( imao je samo 15 meseci) ali sam naravno imala sve druge pomenute probleme sa prakticno dve bebe prvih pola godine.
Vidis da je i kod isidore cupavo, a njen malisa vec ima brata, znaci nije u jedinac situaciji odrastao. Tako da ja mislim da moras da probas nekako da ga osamostaljujes od tebe i eto na primer to sa spavanjem mozes da prekines. Nemoj da ga ti uspavljujes. Budi istrajna. Mozda ce se buniti dan dva pet al ice odustati veruj mi. Tako je lakse nego da ocekujes na jesec od deteta od tri godine da ce razumno da reaguje na "znas mama mora da uspava batu, bata mora da se kupa da siki itd". Zaboravi na taj scenario.....Nerealan je, narocito na osnovu svega kako ga opisujes. Ne kazu dzabe Ameri "terrible 3". Razumeju oni svasta sa 3 godine ali su emotivno i dalje nezreli i skloni tantrumima.


Ljiso ja ne mislim da dete od 3 godine tako lako zaboravi.... U tome je problem. A mnogo je manje zrelo od deteta od 5.

< Poruku je uredio Maslacak15 -- 5.3.2018 13:50:32 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 134
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
5.3.2018 14:12:49   
Misha i Ljisha
IZVORNA PORUKA: Maslacak15

Ljiso ja ne mislim da dete od 3 godine tako lako zaboravi.... U tome je problem. A mnogo je manje zrelo od deteta od 5.

Ma znas ono decija amnezija da se ne secaju niceg pre cetvrte godine user posted image .
Kazem ne znam. Ja sam eto cak i "psihologe poslusala", jer kazu ili sto manja razlika sto ti kazes da ni ne znaju da su bili sami, ili razlika od 4 tj 5 godina koja je po psiholozima navodno najbolja. Ja se uzdam u psihologe user posted image .

Evo pomerila sam se s mesta. Cak sam ves pocela da sredjujem, usisala i konacno one sudove oprala user posted image kako je krenulo toliko od mene za danas hahaah...

< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 5.3.2018 14:13:58 >

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 135
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
5.3.2018 14:25:18   
Rosita
Zaređalo celu grupu u vrtiću. Ne spada T, ne jede, povraća. Danas još da dam šansu uz ab i orosal.
Ne sećaju se ranog uzrasta jer još nije razvijen govor da imaju jasne odrednice u memoriji. Neka sećanja ipak ostaju, makar čulna, emotivna i mogu se izazvati draženjem kore mozga i u psihoterapiji.
Najgeđa je razlika od 2 - 3 g otprilike iz razloga što ih maslačak navede.

_____________________________

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu


(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 136
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
5.3.2018 14:26:44   
Maraj
Maslacak pisala sam i zalbu na odbijenicu vrtica , i nju su mi odbili. Sad ce novi konkurs u maju pa cu opet da konkurisem za vrtic. Daj boze da ga prime jer nemamo vezu. A ako ga prime krece u vrtic tek od septembra a meni je termun jul.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 137
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
5.3.2018 14:35:24   
bojana92
Danas sam dobila rezultate aminocenteze.U vodi su nasli neke anomalije,pa u cetvrtak idem kod doktorice da me salje dalje na ispitivanja da se vidi da li je prolazno ili je do bebe.Zna li neko sta se dalje radi?Poludecu do cetvrtka.Da li mozda moze da bude problem zbog anestezije,koju sam dobila dan pre vadjenja plodove vode? Anestezinu mi je dala zubarka,i rekla da moze da utice na plod.Pomagajte trudnice.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 138
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
5.3.2018 14:51:07   
Misha i Ljisha
Bojana jesi pokupila nalaz sta tacno pise? Ja sam.zbog losih rezultata amnio isla i na kordocentezu. Pretpostavljam da ce i tebe slati.

(odgovor članu bojana92)
Direktna veza do poruke: 139
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
5.3.2018 14:54:54   
Maslacak15
bojana ajmo na temu dobicemo packe! tamo cu ti pisati...

Maraj probaj obavezno-vrtic je spas! Osim toga da se citiram opet i mladje dete ima svoja prava.... Tebi je sad to apstraktno iako si trudna ali kad se rodi videces. I beba zasluzuje svoju paznju i mazenje sa mamom i svojih 1 na 1 sa tobom. I onda cete iz najbolj ezelje svi da patite. Zato probaj da preduzmes bar neke mere da pripremis teren.

Secaju se oni sa tri godine Ljiso. Pre druge ne, tj zaborave posle x meseci. Ali kod moje obojice ima vec tvrdih secanja sa tri godine i ne mali broj. Ja ne ocekujem ljubomoru uopste oni su vec ozbiljni gradjaniuser posted image user posted image . Oni su i trazili pojacanje i skroz su uzbudjeni oko moje trudnoce. SAvetuju me sta treba da jedem i kako da se ponasam. Brinu se oce li me boleti carski rez i sve tome slicno. A mladji kaze poklonice neku ogrlicu sestri koju je napravio u vrticu od perlica ali tek kad sestra napuni tri godine jel male bebe mogu da prekinu ogrlicu a perlice su opasne hahaha Dete je u toku....


(odgovor članu bojana92)
Direktna veza do poruke: 140
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
5.3.2018 15:28:23   
Maraj
Bojana user posted image bas sam se poremetila sad..kad sam procitala sta si pisala...
Saljem ti zagrljaj. Drzim fige da sve bude ok

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 141
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
5.3.2018 15:38:46   
Rosita
Bojana, i ovde ti kažem, polako i ne nerviraj se dok ne čuješ šta se dešava. Kako tako mogu da kažu preko telefonauser posted image
Ja stavila D kukuruz i sirće u čarape. Nemam ideju šta bih :(. Prvi put pribegavqm za narodnim lekom.
U Dm anesteziolog održao kratko "predavanje" grupici od nas šest, sedam. Zezaju se, šale, atmosfera je ok. Meni ništa novo, al ajde , to je peocedura.
Mm danas ne radi pa je lakše, da. Čistio je povraćku po kući, D iznenadila, svud je zalio :/

_____________________________

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu


(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 142
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
5.3.2018 20:09:04   
Maraj
Kako ste drage
Rosi kako ti je dete? Jel spada T

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 143
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
5.3.2018 20:59:40   
Rosita
Slabo. I svoj deci iz vrtica koja su bolesna isto. Ja sam povracala. Imam zestok napad gastritisa. Udara u zeludac i ledja. Poludecu. Potreban mi je odmor. A on nikakav.

< Poruku je uredio Rosita -- 5.3.2018 21:00:38 >


_____________________________

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu


(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 144
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
5.3.2018 21:49:31   
Maraj
Pih rosi... a ti, jesi li uzela neki probiotik, nesto da se sacuvas?
Meni beba izgleda skace po grlicu. Kao da me igla ubada dole.
L sad zaspao a nije spavao danas tokom dana

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 145
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
5.3.2018 21:58:13   
Rosita
Popiću. Povraćala sam polunamerno jer me jako bolelo, u tim situacijama koje se jako retko dešava kad izbacim sadržaj bude malo lakše. Bolje nego dq idem kod dr :(. Upravo svečano obećavam da ću do kraja jesti samo keks i čaj. Jer danas sam alavo pojela mars i kakao i posle toga je krenulo. Plus nespavanje, promena vremena. A i počela sam da kašljem. Ajde da ne mračin. Popila sam jedan reduflux i jedan buscopan. Čekam 12 da dam D ab.

< Poruku je uredio Rosita -- 5.3.2018 22:02:32 >


_____________________________

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu


(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 146
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
5.3.2018 22:06:15   
Misha i Ljisha
Rosita drzim fige da ab proradi da se malo ti odmoris. Trebalo bi vec sutra ako ne i nocas da mu bude bolje. Nadamo se. Javljaj se. I jos te strefio taj tvoj gastritis, nije ti to bas sad trebalo.

Mi nemamo grejanje. Ja ne verujem. U cetvrtak tek moze da dodje majstor, taj kod kojeg imamo garanciju za kotao. Odlepila sam. D mi premorena zaspala je kao klada. Nadam se samo da mi se ona nece razboleti sad.Poukljucivali smo uljani radijator, klimu, grejalicu. Ma haos.

Ja radim.
Servo na kolima riknuo kad sam vozila D na trening, imala sam utisak da vozim traktor. Super jos jedan kvar. Pitam se sta je trece, jer kako kazu Ameri All comes in threes.

Kao ponadas se, kraci mesec, manje izdataka, konacno cemo se skrpiti. Kad ono medjutim.

Mama mi je pala na ledu. Isla na snimanje tj rendgen i nije nista slomila, slali je na UZ a ona nije otisla. A ne moze da dise, boli je najstrasnije. Bojim se samo da joj nije pukla slezina ili nesto. Dzaba ne mozes matoru zenu opasuljiti da ode na UZ. Tata opet bio kod fizijatra, pipali ga i kao rekli da ide na snimanje, ne moze da zakaze, boli ga ruka ne moze da je digne. A on je pre par godina operisao masno tkivo s te strane, kod limfnih cvorova. On sad mislim da mu se to vratilo ali nijedan lekar ga ne salje na UZ niti bilo sta slicno da se to proveri u fazonu sigurno si za fizijatra. Ja prosto nekad ne mogu da verujem kakvi su nasi lekari i ceo sistem. Otprilike na UZ i snimanje ce doci na red na leto, a na vezbe "rehabilitaciju" ce doci na red naredne godine valjda.

Ma strasno. I onda zasto se ljudi kasno "jave" lekaru. Pravo bi cudo bilo da su stigli na vreme da se jave.

Idem da radim. Da pozavrsavam sta imam za sefa. Obradovala me ucenica sad, otkazala mi je cas ujutru user posted image . Sve me vise mrzi da drzim casove. I sve vise se nerviram dok drzimm casove. Ma u prodavnicu ne ulazim ako navale djaci(skola je u blizini). Deca su toliko nekulturna da se zapitam kakvo li ce biti moje dete. Znaci srusi nesto sa rafa i boli ga cosak da podigne. Kradu stalno. Drski su prema prodavacici, jednom zena vise nije izdrzala i vikala je na njih, a devojcica koja je mozda sedmi razred joj odgovara drsko, ma mucno za gledanje i slusanje.Kao muve, preko reda, ne postuju nikoga. Ma Boze oprosti mi, ali gade mi se deca sve vise. Imam svoje, ali ako budu takvi odrecicu ih se preko novina. Ako budu skotovi necu da imam nikakve veze sa njima. Ni reda ni kulture ni postovanja, ma niceg u njima nema. Sigurno da postoje dobra deca, ima ih, imam ih ja i na casovima. Ali vecina je katastrofalnog ponasanja.

Polemisem ovde a bolje da idem da radim user posted image valja zaraditi novaca.

Pozdravljam vas mame

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 147
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
5.3.2018 22:09:05   
Misha i Ljisha
e vid evo mi ga post. A ja mislila rr me izbacila i da sam ga ja izbrisala

< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 5.3.2018 22:10:05 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 148
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
5.3.2018 22:35:08   
Rosita
Ljišo, to je to, neće ništa više- kotao, servo i mama :(. Nadam se da će je proći. Ajde matori, ali mm isto neće kod dr. Neće da meri pritisak a groznu genetiku ima po tom pitanju. Aparat mu u kući, ma jok. Rezultati? Šta to beše..
Nego, mom D hemoglovin 133, a gornja je 135. Ja mu bar dva x sedmično dajem kombinaciju soka sirove cvekle, limuna i meda. Da l se može preterati sa tim, da oladim malo?
Nema nam miličičak. Vidim da jw na forumu aktivna dragče, ja je i zvala, al još je nema.
Naš dragi dr umro :(. Ova zamena iznova ima neke izjave... Budibogsnama.
Pijem čaj. D malo ladniji, koliko toliko. Čula sam se sa mamama, sva deca isto. Svima dat ab, a jednoj maloj nije dok ne stigne bris.
Još sat i po do 12user posted image

_____________________________

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu


(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 149
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
6.3.2018 6:57:31   
Misha i Ljisha
Dobro jutro.

Rosita kako prosla noc?

Nista mi ne govori i mm isto, ne bi otisao kod dr pa to ti je. Ima sipku u nozi koja je trebala da se izvadi valjda pre 10 godina, kaze ceka se dugo, pa da je zakazao pre 10 godina do sad bi mu izvadili. Kaze nema vremena za bolovanje. A da ne pricam da mm nijednog dedu nije upoznao ni sa oceve ni sa majcine strane, otac mu je preminuo kad je on imao 17 godina, i svi su umrli od srca. Ako i on ovako nastavi strefice ga srcka.

Ma ne mogu ja pomoci nekom ko sebi ne zeli da pomogne.

Nije nam nocas bilo hladno, uljani radijator radi posao, cak je u sobi pored u kojoj nije bio radijator 21 stepen. Srecom otopljava napolju pa je lakse zagrejati kucu.

Jos danas kad budem kuvala pasulj 3 sata i pekla kolace ima i kuhinja da se zagreje fest user posted image , samo sto sto mi prozor uvek stoji otvoren kad kuvam pasulj i luftiram kucu user posted image

D jos spava. Icicemo danaske u vrtic. Bolje da je tamo u toplom iako je velika sad i moze da shvati ostani u toploj sobi ne idi u ostatak kuce, neka je u vrticu. Mislim zdrava je nego sam htela danas da ne ide da malo kulira ceo dan jer u nedelju utakmice, pa juce dva treninga. Ne znam meni nekako puno sve to deluje. Bude umorna uvece stroposti se u krevet i ne mrdne ni mali prst do ponoci, pa tek posle ponoci se kao okrene u krevetu.

Idem da vidim sta je na meniju u vrticu danas, ako je sve sto D ne jede onda moram da joj spremim i brzinski dorucak.

Edit: Naravno da ne jede pavlaku hleb i kuvano jaje, znaci eventualno ce popiti jogurt u vrticu za dorucak user posted image . Siznem na samu sebe majke mi. Ma ovaj deran ce da jede pasulj i kupus od sest meseci vala



< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 6.3.2018 7:00:35 >

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Značaj gvožđa tokom trudnoće
Tokom trudnoće, potrebe za gvožđem se povećavaju jer se volumen krvi povećava radi podrške rastućoj bebi. Takođe, gvožđe...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.



image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here