|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
4.3.2018 16:26:48   
Maraj
Madre zato ja pocela da pisem ovde u temi. Zatrpavaju se druge teme nagradnom igrom.
J ja sad bila da glasam. Nagovorih se da odem. Nervira me samo ovaj sprej na prstu...znam da su ranije pricali da ne skodi bebi...al opet... oprah ruke 10 puta

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 101
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
4.3.2018 16:41:54   
Rosita
Madre, samo kratko- oduzimanje privilegija. A peivilegija je ono sto voli. On oži sam mene citira- mi smo duzni da obezbedimo da jede, pije, garderobu, volimo ga. Sve ostalo se zasluzuje.
L od maraj je verovatno jos uvek u ne fazi, sto ga cini tezim. Al sve ovde receno su dobri saveti.
Ja vise necu off, obecavam.

_____________________________

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu


(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 102
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
4.3.2018 16:58:36   
madre
Aha, hvalauser posted image a sta npr. kad imate dete sporaćauser posted image sporać u jelu, oblacenju, pisanju ma u svemu user posted image inace, ne rekoh vam, Pitala sam za bebece stvari, znam gde suuser posted image a i izvadila sam ono sto je kod mene, pa sam se odusevljavala kako su lepe i male user posted image

< Poruku je uredio madre -- 4.3.2018 17:01:05 >


_____________________________

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 103
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
4.3.2018 17:02:24   
vonavoj
Madre.nema pomociuser posted image i moja T je takva..da odlepim..rekla sam da ce sa stopericom da se oblaci i jede..da nauci da bude brza kad krene u skolu..mora da se takmici i bude brza i tacna..

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 104
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
4.3.2018 17:55:29   
Rosita
Eh, te neke stvari koje su vezane za temperament su dosta i takve, ima tu i urodjenih uticaja... Ja kazem oblacis se dok skazaljka dodje do... Ako ne uspes, nema ujutru crtacq pred vrtic- ako sve obavi na vreme 10 ak min gleda crtani. Ili rucak traje do... tad sklanjam. E, daleko od toga da i meni uvek uspeva i da i ja imam bas 100% doslednosti, ljudi smo. Al u kljucnim stvarima se trudim. Pre neko vece oduzet mu je odlazak na trening zbog nejela. Bilo mi žao al nisam pokazala. Mada i ne bi trebalo oduzimati razvojno korisne aktivnosti kao sto je sport...

_____________________________

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu


(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 105
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
4.3.2018 18:20:22   
Maslacak15
definitivno je temperament urodjen a i tako neke sitnice nebi ste verovaliuser posted image To mi je uvek jako smesno. Moji decaci su u nekim stvarima bas jako jako razliciti iako nista au njihovom okruzenju i vaspitanju nije bilo drugacije. Prosto kao licnosti reaguju drugacije. Na primer odnos prema zivotinjama. Mladji je pravi pravcati kuckar ( obozava pse). Kad doodjemo u BG tata i brat imaju dva psa samo gleda kako da ih hrani tetosi. Stariji je daleko obazriviji. Nije da ih ne voli ali skroz drugacije reaguje.
Ili drugi primer, starijeg uopste ne interesuje da li je flekav. Cak mislim da uziva da se isprlja u basti u vrticu kao svinja to mu je kao badge of honour. Malo je aljkav. A mladji je teska pedanterija. BAs bas. Smesno za tako malo dete. Jako je nesrecan kad mu curi nos i zna sam da ga obrise vec godinama. Ide trzi maramicu... I u proseku mu treba duplo redje menjati gardarobu nego starijem bratu. A nisu nista razlicito uceni.
ali to ne znaci da ne postoje pravila i da se ne mogu utrenirati da postuju odredjena pravila ponasanja. BAs zato sto su razliciti nekad imam drugacije metode kako da ih privolim na nesto. Ali bitno je stici do ciljauser posted image user posted image .





< Poruku je uredio Maslacak15 -- 4.3.2018 18:21:22 >

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 106
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
4.3.2018 18:53:45   
Rosita
Da, a opet neveeovatno kakve sklonosti mogu imati urodjene momente. Eto npr.moji rodjaci braca, medju kojima je razlika 11 godina, kad su bili mali uspavljivali se uz odraslu osobu kojoj su masirali zatvoreni kapak. Isti pokret. Niko mladjem nije to imputirao, naprotiv- to je i dosadno za uspavljivača. Ili recimo koleginicina mala isto jede čorbu kao baba joj, a nije je upoznala...
D spala T pa vileni. Ali kaslje. A spala od leka pa ne znači ništa. Kašalj, ahilova mu peta.
Razmišljam, ide i osmi mart, D rođendan, svašta bih kupila, poklonila a baš nije momenat u finansijskom smislu. Ja isto kao maslačak, kao da imam još ihaj... Ko god kaže sad ćeš i ti ja a neee , neću ja još :)

_____________________________

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu


(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 107
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
4.3.2018 19:04:30   
vonavoj
Geni su cudo..evo je sedi i gnjavi sa jelom..iako zna da joj nema mrdanja..a takvi su i svi muzevljevi..sporo..znate ono kad imate npr.10 stvari koje mozete da prenesete iz dva puta..ne,njegovi ce svi jedno po jedno da prenose..ja odlepim..dok je mladja na mene..ona ce na glavu da stavi,ali sve odjednom da prenese..ali prosto su takve..ali je zato starija pedanterija..a mladjoj nije bitno..

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 108
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
4.3.2018 19:05:07   
Maslacak15
A to naravno, to je tek komedija. Bas ta "aljkavost" starijeg, nekad kad krene da brise ruke o gardarobu, tako me u sekundi podseti na moju babu, njegovu prababu koju on realno nije ni video u zivotu koja kad izadje iz vatrene kuce u dalmacijji u kojoj je pekla hleb ba brasnjave ruke obrise o crni ustan ( suknju) hahahhahahahha Secam se ko danas da je bilo. Tako da genetika je zabavna vrlo.

Jao ja imam samo jos 2,5 nedelje max. kad pomislim deluje mi skroz nerealnouser posted image user posted image . Nadam se da mala nece da priredi jos i neko iznenadjenje. Mislim u klasicno kretanje porodjaja cisto sumnjam posto mi je grlic 46 mm dugacak i skroz zatvoren a kontrakcija ni od korova. Samo da joj ne padne na pamet da probusi vodenjakuser posted image .

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 109
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
4.3.2018 19:19:42   
vonavoj
Hahhaaha..da joj padne na pamet da probusi vodenjak! Jesi legenda!

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 110
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
4.3.2018 19:34:02   
Misha i Ljisha
user posted image dobro vece mame. Super ste. Imala sam sta da citam heheh...
Mi danas imali utakNicu i kad vec pricate o tempramentu. D je realno najbolji klizac u klasi U6(under 6) ali zbog temperamenta je uvek u drugoj ili trecoj postavi jer nju boli cosak da se gurauser posted image . Kaze jedna mama Duci kao da su instalirali u kacigu na lepom plavom Dunavuuser posted image e ona se tako elegantno i polako krece, ne grabi ne juri pak ne gura se, ona "plovi" iako sasvim lepo vodi pak i dodaje drugari zbog te njene flegmaticnosti ona je u toj "nizoj" postavi. A npr malac non stop pada ali gura se gura hoce da dodje do paka pa makar ga pregaziliuser posted image tako da sva su deva drugacija. I.moja je sporac puz golac. Valjda 300 puta na dan kazem "ajde Dunja ajde Dunja" ali npr nisam nikad kao Rosita ogranicavala vreme. Ona davi pa davi.

Rosita i ja se ponasam kao da imam.jos pola godine do porodjaja. Strasno. Danas sam posle utakmice odrzala jos dva casa. Umorila sam se iskreno. A da ne kazem jos krevetac nismo namestili, tj stavili stranice i podigli,jos nismo no kadicu doneli niti sam oprala odecu ni pelene tetrra. Bas sam flegmauser posted image

A realno za dve nedelje moze vec da se ocekuje porodjaj.
Maraj tvoj L je mali i prgavuser posted image al sto kaze Maslacak doteraju se i oni u red. Ma ja samo kad se setim. Kod dr ja stisnem D pa nek se dere. Sto kaze Rosita.mora nauciti da saradjuke i to je to. Nema.oces neces. Ja sam za neke stvari onako bas Hitler a opet za neke sam bas opustencija. Sta znam. Pitam se stalno da li D stiskam.i pritiskam.

Bas mi zao Rosita sto D ima temp. Bratanac je bolestan eno ga ima temperaturu.a ne bi nikad rekao, skace igra se i onda dodjem.i pitam ga "Nidzo zar ti nisi bolestan" i onda kao stane i legne i kaze "jesam"user posted image i nastavi za 30 sekundi gde je stao.

Idem da poceram moje da idemo svi rano u krevet. Ja sam mrtva. I od ledene dvorane i od casova i svega.


(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 111
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
4.3.2018 21:08:58   
Maraj
Moj L je bas cistunac. Ne voli da je prljav. Sam brise ruke , i u toku jela, ako jede nesto rukom.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 112
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
4.3.2018 21:24:31   
Rosita
Hvala Ljišo, boga mi opasno ga drma, ne pamtim kad mu brufen nije drzao 6-8 h, a sad nakon 4 skače i dadoh paracetamol. Ako nastavi vadimo krv pa kod dr.
Isto, joj, krevetac je u podrumu, doduše mm ga prefarbao pre dva dana, bio je beo a sad je žut, lepo je ispalo.
Meni se iz sobe izlazi na terasu. A tu je haos haos. Mora da se nosi svašta u podrum a on ne stiže. Ja sam u fazonu da ja spremim stvari za bebu i porodilište, a on ako ne stigne da počisti terasu i samim tim sobu sad, a onda nek riba dok sam u porodilištu. I on je stvarno puno opterecen svim i svačim, ne mogu mu zameriti, ali me nervira što nismo ekspeditivniji. Ali npr.svašta sam mislila sutra, on ne radi, dete u vrtić, ali oćeš, dete bolesno... Tako da, polako, stićiću šta stignem.

< Poruku je uredio Rosita -- 4.3.2018 21:25:53 >


_____________________________

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu


(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 113
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
5.3.2018 1:13:46   
Rosita
Da dignem temu. I tako dezuram. 39.2. Nista tusiranje, nista. Lek na četiri h, drzi ga 2 h :(. Sutra odmah rezultati i dr. Kod ove nema sta da idem bez rezultata. Davno nam se nije desilo da bude ovako nekontrolisana T :(

_____________________________

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu


(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 114
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
5.3.2018 3:36:19   
Misha i Ljisha
Joj bas mi zao Rosita.

Meni i Duci nocas nije bilo dobro. Of now o vidim okrece se, ja ustajem, i u jednom momentu ssam ja nesto kao povratila. Malo ali jesam. I donesem lavor u sobu i cujem nju kako kenjka. Kaze boli je tiba. Sumnjam ustvari na jogurt ili na nesto drugo sto smo vecerale. Pna nije povracala ali i dalje nemirno spava. A ja klasika n 3h u wc :)

Rosita javljaj kako ste.

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 115
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
5.3.2018 6:36:22   
vonavoj
Jutro! Uh.Rosita..da nije upala grla?
Ljisha..bolje da je od jogurta nego virus..ali ako ste obe kilave..deluje da je virus..i ja sam se vrtela..isla 2 puta u wc..mm zvoni mob od pola 6..odlepila sam..gazda ga zove,a njemj pojacan telefon..

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 116
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
5.3.2018 6:55:55   
Misha i Ljisha
Dobro jutro.

Von ustale smo "ko nove", al nas bas mucio stomak. Ona nije povracala ali je bas nemirno spavala a kazem ja jesam jednom.

Ma ne jedemo mi testo za veceru, a sinoc jesmo. Iako nije bilo vruce, jele smo i eto ti belaj.

Nego ja jos nisam izasla iz one grupe nevakcinisana deca su zdravija od vakcinisaneuser posted image . "Posmatram uzorak" ehehhe... I mogu vam reci bas sam nekako ozlojedjna. Eto u raznim fb grupama me dodase, i iskreno u ovoj su postovi gramaticki ispravni, lepo napisani (ja brzam pogotovo na telefonu pa se desi nigde tacke nigde zareza), a ovde u grupi su stvarno "pismeniji". I konacno prelistavanjem naidjem na post zene koja jeste za vakcinaciju, kad stvarno zena nepismena user posted image . Eto "vazdigli" se u mojim ocima antivakseri kako se lepo ophode jedni prema drugima user posted image . Sa sve u pocetku posta "Dragi prijatelji, ...." i td.

D vozim na trening danas, pa idemo sa mojim tatom na cevape posle treninga.

Nego idem u temu da se smejemo nasoj deci user posted image

Piskarajte. Juce ste bas bile vrednice.

Rosita, mozda je rano za kks? Nasa dr kaze da bolest mora da traje bar 3 dana pa onda da se radi kks i crp. Nadam se da cete brzo to da prebolite. Tebi bas sad to i ne treba, al sta sad da se radi. A planovi su jedno a mogucnosti drugo. Ija X puta isplaniram tako kao i ti, D u vrtic mm na posao a ja cu...I izjalovi se


(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 117
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
5.3.2018 8:11:09   
madre
Cao, drugari user posted image Rosita,i mene nerviraju strasno te uporne temperature! Drzite se. Ljiso, dobro je da nije nista... Ja sam od sinoc slinava, boli me malo grlo i kijam. Evo me trenutno u labu, radim ogtt, spava mi se strasnoooo. Nisam nocas lepo spavala, a budna sam od 5user posted image

_____________________________

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 118
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
5.3.2018 8:36:07   
Rosita
Hvala drugari. Odoše moji u lab. Nadam se da nije rano jer pre T je počeo kašalj. Ma grozno. U jedan je dobio brufen, u pola 6 je imao 38. A sat mu treba da obori. U pola 6 paracetamol, u pola 8 37.8. Uzela sam da merim sa živinim jer digitalni umanjuje bar pola stepena. Ništa ne spavah. On se još i dobro drži s obzirom na sve. Kašlje.
Ljišo, dobro je da ste jutros ok. Ja čim zakrklja stomak uzmem probiotik.
Trebalo bi da idem kod anesteziolog, al ne znam kako ću, sva sam slomljena.
Ljubim vas.

_____________________________

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu


(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 119
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
5.3.2018 8:50:52   
Maraj
Jutro drage.
Joj rosi bas bezveze. Ja panicar... ni ne docekam 3 dana T. Odma vodim u lab.
Madre... piskaraj...sta ces drugo da radis h labu. Joj sto je meni cimanje taj ogtt. Verovatno ce mi dati gin da ga radim i sada. Mada bio mi je ok u prosloj trudnoci.
Ljiso i ja ...sve kuckam sa tel. Ni ne pogledam sta sam otkucala i kad pustim poruku na rr tek vidim da imam slovnih gresaka, pa nekad ispravim nekad ne
Ja cu danas boraniju za rucak. Nisam je skoro. Stvarno nemam vise ideje sta bi. Stavila sam meso da se kuva

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 120
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
5.3.2018 9:49:05   
Rosita
Ne bih ni ja isla u lab, ali sirupi nista ne pomazu :(. Cekamo rezultat pa kod dr. Sad sam mu dala brufen na 38.8. A pre 4 h je popio paracetamol :(. Oboren je sad, ne jede, nadam se da je za ab i da brzo prodje.

_____________________________

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu


(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 121
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
5.3.2018 10:00:01   
Maslacak15
Au pa ovde skroz vanredno stanjeuser posted image . Rosi javljaj kako rezultati. Madre jes dosadno slazem se ali posle si mirna....I moj mladji je ostao kuci jer je "nacet", bas slini i malo kasljuca. Za sad nema temperature i nadam se da ce mu dan odmora pomoci.
Ja sam standardno, ok sam spavala, sutra je po doktorskom datiranju stizem do "tzv terminske trudnoce" ( punih 37 nedelja) Au al vreme leti. Opet me vata panikauser posted image

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 122
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
5.3.2018 10:14:33   
Rosita
Rezultati čak i nisu strašni ali jesu bakterijski rekla bih. Ukupni le su normalni, ali preovlađuju granulociti sa 76%, crp 10, normalan ispod 6. Ostalo ok. Uskoro ćemo kod dr.
Joj maslačak, da, baš je blizu, al samo hrabro :)
Madre, javljaj.

_____________________________

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu


(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 123
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
5.3.2018 10:37:28   
Maslacak15
nema sumnje da su to bakterije.... Pa dobro tek je pocelo, treba vremena da se vidi u totalnom broju leukocita i CRPu. Ja nemam sumnju da ce vam Dr dati Ab sa tom formulom (76% granulocita).

Ja idem da pocnem malo da raspremam nasu sobu. Kao bomba da je pala.

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 124
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
5.3.2018 10:50:08   
Maraj
Rosi a urin niste davali na kontrolu?
Joj maslacak pa tebi se bas priblizilo user posted image
Ja sam na pola trudnoce. Usla sam u 20.nedelju user posted image

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here