Ringerajin kuvar: 17 joka

- 2 veće crvene paprike,
- 2 veće žute paprike
- 2 manje glavice crnog luka
- 1 veća šargarepa
- 300g. juneceg ,svinjskog ili pilećeg mesa bez masnoće
- 200g pirinča
- 1-2 čase kisele pavlake
- malo soli i bibera
- 1 jaje i kockica za supu

- svo povrce iseckati na kockice i meso
- prvo dinstati luk,zatim meso,, pa šargarepu i papriku,dok se to krčka dodati malo soli i bibera a sa strane prokuvati pirinač da bude skoro gotov
- sjediniti ga sa ostalim sastojcima i jos 10 minuta kuvati
- kada je gotovo,sve sipati u pleh i zapeći
- dok se to pece,pomešajte pavlaku,jaje i kockicu u maloj šerpici na ringli pa zatim prelijte smesu
- kada se sve lepo zapeče bude lepo i sočno
Serviraj uz puno ljubavi i preporuci ovaj recept prijateljima!
Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:
Slični članci, koje čitaju drugi korisnici
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2
Krekeri
Ringerajin kuvar: Nedja RR
2