|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringerajin kuvar: Lu
Ključne reči:

image
/11


      Biskvit:

  • 4 jaja
  • 2 kašike brašna
  • 100gr šećera
  • 100gr čokolade u prahu
  •   pola praška za pecivo

       Fil:

  • 500 ml slatkog vrhnja (pavlake)
  • 200gr čokolade za kuhanje
  • Zaljev za biskvit:
  • 2ooml hladnog mlijeka


  1. Ispeći biskvit na 200 stepeni 15-20 minuta, najbolje probati čačkalicom, ako ne ostaje ništa na njoj, pečen je.
  2. Fil.
  3. Zavriti slatko vrhnje sa čokoladom uz stalno miješanje.
  4. Vruć biskvit preliti hladnim mlijekom a zatim na njega izliti fil i staviti da se hladi na sobnoj temperaturi a poslije u frižideru.


Možete na biskvit poredati jagode pa onda preliti filom!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2
Krekeri
Ringerajin kuvar: Nedja RR
2





Ledene kocke sa pepermintom
Ringerajin kuvar: Maraj
Čokoladni mafini
Ringerajin kuvar: lesica RR



Anketa

Дојење.
Admin

Да ли мислите да је истина да што дуже жена доји, то је бољи имунитет детета?

Click Here