Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Slaninu prvo ispržiti da vam bude hrskava,staviti na kuhinjski papir da se ocedi i ohladi, ili ako vam je lakše, sitno je iseckati i ispržiti da bude hrskava. Izvaditi iz tiganja na kuhinjski papir da se ocedi.
Staviti sa strane.
Brokoli oprati i iskudati na sitnije cvetiće, stabljiku oljuštiti i iseći na sitnije kockice.
Celer oprati i iseći prvo po sredini duž cele stabljike i onda iseći manje kockice.
Očistiti ljubičasti luk, ako ga nemate, možete koristiti običan luk ( ovaj se stavlja radi boje ) ili mladi luk, iseći na četvrtine i onda iseči tanje komade.
Sve ovo staviti u jednu veću zdelu za salatu i dodati oceđenu, isprženu slaninu.
Žuti sir narendati na sitniju stranu i njega staviti u činiju i na kraju dodati suve brusnice, koje ste iseckali i semenke suncokreta.
U jednu manju zdelicu staviti sve sastojke i umutiti ( po želji možete dodati malo rendanog parmezana u tu smesu ),preliti preko salate, sve to dobro izmešati, i ostaviti u frižider da se ohladi.
Poslužitiu kao samostalan obrok ili kao prilog roštilju, pečenom mesu...