|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Devedesetih nismo imali za igraonice, ali smo imali jedni druge

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 1.4.2022
Glumac Ivan Mihailović je pre par dana napunio 33. godine i na svom Instagramu podelio sećanje jedan od rođendana koji je slavio sa roditeljima kao dete.

image
Novac nije zamena za roditeljsku pažnju i ljubav, mislite o tome kada sledeći put strovalite 500 evra ili mnogo više na rođendan u igraonici. Foto: Freepik.com
/11


 

Devedesetih nije bilo para rođendane u kafanama i igraonicama. Umesto profesionalnog fotografa, skupe dekoracije i slatkih stolova u popularnim igraonicama i restoranima, rođendani su se slavili tamo gde je najlepše – kod kuće.

Glumac Ivan Mihailović je pre par dana napunio 33. godine i na svom Instagramu podelio sećanje jedan od rođendana koji je slavio sa roditeljima kao dete.

– Devedesetih nije bilo para za igraonice i animatore. Ali smo rođendane ipak nekako slavili i ništa nam nije falilo. Imali smo rusku salatu. Imali smo prebranac. Imali smo plazma tortu. Imali smo uglavnom samo nas. Tata je animirao i decu i dosadne matorce. Sada i sam kao jedan prvoklasni dosadni matorac, zaključujem da smo zajedno sa decom na rođendanima uglavnom samo na Instagramu, na fotografiji oko skupe rođendanske torte, okupani konfetama, zaliveni viskijem, dok animatorke pokušavaju da izvuku osmehe na licima i nama i deci. Imamo sve, a da li još uvek imamo nas? Možda sam samo jedan nostalgični dosadni matorac, ako jesam zaboravite sve što sam napisao. Hvala svima na lepim čestitkama – napisao je Ivan.

Ima li lepšeg sećanja na detinjstvo?


Novac nije zamena za roditeljsku pažnju i ljubav, mislite o tome kada sledeći put strovalite 500 evra ili mnogo više na rođendan u igraonici.


Izvor: Luftika.rs

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Ide zmija - VIDEO!!!
Malo zabave za najmlađe
8
Lopta, najbolja igračka svih vremena
Kretanje i igra kao važan faktor razvoja, njeno veličanstvo lopta – igračka za svakog i igračka za sve!
6
Zašto mala deca vole da igraju žmurke
Žmurke, bez ikakve dileme, spadaju u najomiljenije igre svakog deteta.
4
Strpljenje se uči odmalena
Strpljenje je ključni faktor gotovo svakog uspeha. Ljudi koji nemaju kratak fitilj, obično ostvare ciljeve koji su drugi...
3





Bicikl
Sada je pravo vreme da dete nauči da vozi bicikl . Ako niste sigurni da li je vaše dete dovoljno veliko i sposobno za to...
Sa mamama je vožnja zabavnija
Anketa koju je sprovela američka kompanija “Budget car” pokazala je da su mame bolje za volanom od tata. Prema mišljenju...



image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here