|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

DANI BESPLATNOG STONOG TENISA U NOVOM STONOTENISKOM CENTRU KOCIĆ&SDPS

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 25.4.2023
Stoni tenis za sve! Čuveni stonoteniser i dugogodišnji selektor reprezentacije i paraolimpijske reprezentacije, prof. dr Goran Kocić, i preduzeće SDPS otvorili su 25. aprila Stonoteniski centar Kocić&SDPS.

image
Stoni tenis je pogodan za sve starosne grupe i polove, a jednako je zabavan za one koji nikada nisu držali reket i one koji su iskusni igrači.
/11


Povodom otvaranja, narednih sedam dana svi zainteresovani, uz prethodnu rezervaciju termina, mogu da dođu u centar i besplatno igraju stoni tenis.


Dani besplatnog stonog tenisa u Stonoteniskom centru Kocić&SDPS (Viline Vode 47, zgrada Tehnohemije) traju do 2.maja, a podrazumevaju i obezbeđene rekete i loptice.


“Stoni tenis je pogodan za sve starosne grupe i polove, a jednako je zabavan za one koji nikada nisu držali reket i one koji su iskusni igrači. Zato smo želeli da u prvim danima rada omogućimo svima da se rekreiraju i zabave. Centar se nalazi na lokaciji Viline vode koja je lako dostupna iz različitih delova grada, a prilaz je prilagođen i osobama sa invaliditetom. Iskreno, veoma se radujem da našu salu sa 9 stolova vidim ispunjenu ljudima koji uživaju u ovom sportu u koji sam zaljubljen već decenijama,“ kaže legendarni stonoteniser i trener Goran Kocić, koji godinama unazad uspešno vodi paraolimpijsku reprezentacija i Stonotenisku Akademiju Kocić.


prof. dr Goran Kocić

Stonoteniser i trener, prof. dr Goran Kocić


S obzirom da je SDPS preduzeće koje nudi veliki spektar usluga i proizvoda, a zapošljava 80% osoba sa invaliditetom, projekat Stonoteniskog centra Kocić&SDPS zamišljen je kao socijalno orijentisan. Osobe sa invaliditetom imaće mogućnost da u novom centru uvek rezervišu besplatan termin za stoni tenis, a mnoge pogodnosti biće ponuđene školama sa ciljem popularisanja sporta među decom.


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Uniforme u školama DA ili NE
Šta kažu Ringerajine mame na aktuelnu vest - uvođenje školskih uniformi u zasada samo pojedine obrazovne ustanove?
35
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKE
Grčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
5
Zeko i potočić
Autor: Branko Mihaljević, Peva: Zdenka Vučković
5
Sanke Deda Mraza
Preko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
5





"ŠKOLICA" - dečija igra koju smo v...
Umesto da igraju igrice na kompjuteru, svako dete će biti srećnije i zdravije na svežem prolećnom i letnjem vazduhu.
Mamina mama je više vezana za unuke od tat...
Mamina mama obično ima jaču vezu sa svojim unucima, naučnici veruju zato što je ona rodila ćerku koja je rodila to unuče...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here