|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Gde god da se nalazite - hranljiv i ukusan obrok za vaše dete!

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 13.7.2022
Inovativno i praktično pauč pakovanje Nutrino voćnih pirea pruža vam mogućnost da u svakom trenutku imate zdravu užinu za vaše dete.

image
Neka zato Nutrino voćni pirei u fantastičnim pauč pakovanjima budu najbolji saveznik vašeg deteta u otkrivanju sveta oko sebe, i omiljena pauza u avanturama!
/11


 

Nutrino voćni pirei u inovativnom, praktičnom pakovanju pružaju vam mogućnost da bebi ponudite hranljiv i ukusan obrok – što je od vitalnog značaja za rast i razvoj vašeg mališana, gde god da se nalazite. Napravljeni od 100% voća, idealni za poneti Nutrino voćni pirei su zdrava užina za vaše mališane čija ambalaža čuva dugotrajnu svežinu proizvoda, miris i sve nutritivne vrednosti voća.

 

Nutrino voćni pirei dolaze u jedinstvenim voćnim kombinacijama i ukusima, ali i sa dodatkom keksa i žitarica, objedinjujući sve nutritijente koji su sinonim za zdrav obrok. Uz ove mikseve, vašim mališanima voće će biti dostupno čak i kad mu nije sezona.


Neka zato Nutrino voćni pirei u fantastičnim pauč pakovanjima budu najbolji saveznik vašeg deteta u otkrivanju sveta oko sebe, i omiljena pauza u avanturama. Bićete ponosne mame kada vidite kako vaša beba sama jede, jer se ove kaše daju baš u periodu kada beba počinje da drži predmete, i uči kako sama da se hrani.

 

Ukusi koji prijaju nepcu, nutritijenti koji su sinonim za zdravlje, vašem mališanu će pružiti ukusnu i zdravu užinu. Ovo je idealan obrok s nogu za najmlađe, ali i one malo starije, jer je pogodan za konzumaciju u pokretu bez brige da će se sadržaj prosuti, i uz mogućnost ponovne upotrebe.

 

Od sada možete imati više vremena za vaše mališane i uživanje u brojnim aktivnostima u prirodi, dok u svakom trenutku znate da ćete im pružititi nutritivno bogat, zdrav i ukusan obrok koji staje u svaku torbu.



Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kontakt oči u oči sa bebom
Kada dođe do interakcije između roditelja i bebe, dolazi do sinhronizacije rada srca i emocija. Međutim, do sada je malo...
7
Koliko dana mami treba da se oporavi od po...
Dva meseca je prošlo od porođaja, a vi se još uvek često osećate da se niste snašli u novoj ulozi i da niste još došli k...
6
Praktična rešenja za miran san vaše bebe
Dolazak beba na ovaj svet predstavlja jedan od najlepših životnih trenutaka svakog roditelja. Pored toga što roditeljstv...
4
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
4





Šta sve podrazumeva organska hrana za bebe?
Ukoliko vašim mališanima želite da omogućite zdravo okruženje i da doprinesete da se svet sačuva i za buduće generacije,...
Zdravi i ukusni obroci i užine za nezabora...
Hajde da ovo leto bude jedna velika nezaboravna avantura za celu porodicu!



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here