|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Homeopatska putna apoteka – za zdrav odmor

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 1.6.2024
Kako planiramo gde ćemo i kada ići na odmor, tako je neophodno na vreme planirati kako da u tom periodu ostanemo zdravi. Da li se to može planirati?

image
U zdravlju provedite svoj odmor dok vas u putnoj apoteci čuvaju INFLUCID, CINNABSIN, TONSILOTREN i POLINOL
/11


Sve smo lepo isplanirali, odabrali vreme i mesto za odmor, uplatili, organizovali, ništa nas ne može iznenaditi. Da li je baš tako? Da li brinete da li ćete biti zdravi na odmoru a posebno ako sa vama idu i mališani? Šta ako se prehladimo, šta ako "prorade" sinusi, šta ako nas zaboli grlo posle ledenog sladoleda ili hladnog napitka, šta ako krene alergija? Da li se to može planirati?

Odgovor je DA. Nizom preventivnih mera pre odmora, kao i pažljivo odabranom putnom apotekom, odmor neće postati noćna mora već ono što treba da bude, uživanje.


Najčešći uzrok iznenadnog oboljevanja su virusi, a posebno ukoliko odmor provodite sa decom mada ni stariji nisu pošteđeni. Ta okom nevidljiva stvorenja su čini se uvek tu da nam pokvare planove i kao da samo čekaju momenat kada naš doktor nije blizu, ili kada smo u stranoj zemlji.

Ne brinite, postoji prirodno rešenje za ove male napasti! Nedelju dana pre odmora krenite i vi i vaši mališani sa preventivnim korišćenjem homeopatskog leka INFLUCID koji nam direktno pomaže u borbi sa virusnim infekcijama. Njega bi pored korišćenja pre polaska na odmor, obavezno trebalo imati spremnog u putnoj apoteci koju nosite sa sobom, jer čak i ukoliko dođe do prehlade tokom odmora on će ublažiti simptome i skratiti njihovo trajanje. Viruse će organizam savladati uz pomoć Influcida i vaš odmor će proći bez nepotrebnih trzavica.


Leto i odmori su tesno povezani sa svakodnevnim korišćenjem klima uređaja. Bilo da ste u vrelim kolima, ili u toploj sobi sigurno je da će u ovom periodu biti uključen klima uređaj. Temperaturno olakšanje upotrebom klime donosi i aktiviranje problema sa sinusima. Takođe, potapanjem glave mogu krenuti sinusi da se prazne ukoliko imate hroničan problem, i more je za to odlično, ali može praviti problem zbog neophodnosti redovnog duvanja u maramice i konstantne sekrecije.  

Rešenje za oba problema je CINNABSIN, bilo da imate akutni ili hronični problem sa sinusima. CINNABSIN, još jedan neophodan član putne apoteke za vaš miran odmor.


Ima li šta bolje tokom vrelih dana od hladnih napitaka ili sladoleda. Ko bi im odoleo, spas su i za decu i za odrasle, a posebno na moru. Neki lekari ipak kažu da leti treba koristiti tople supice i čajeve, a zimi sladolede da se ne bi stvarala mnogo velika temperaturna razlika. Ali, oni nas ne osvežavaju... Bolno grlo je simptom koji smo svi osetili leti kao posledicu naše želje za rashlađivanjem. Bez brige, nema potrebe za antibioticima i lekovima protiv bolova, tu je opet priroda. Homeopatski lek Tonsilotren namenjen i deci i odraslima ublažiće simptome, kako bi ste mogli nesmetano da nastavite sa odmorom i svakodnevnim aktivnostima.


Promena klime, toplo vreme, alergeni na sve strane, budite se i kreće kijanje u naletima svako jutro. Dosadni alergijski rinitis preti da vam pokvari odmor, ne možete sa maramicama na plažu, oči takođe svrbe. Setite se da spakujete POLINOL u svoju putnu apoteku, spas za sve koji imaju ovih problema, i za decu i za odrasle.

 

Spremni smo i odmor može da počne...da li smo sve stavili: kupaći kostim, šorcevi, majice, novac, pasoš, putna apoteka puna prirode, sve je tu, krećemo! U zdravlju provedite svoj odmor dok vas u putnoj apoteci čuvaju INFLUCID, CINNABSIN, TONSILOTREN i POLINOL.


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Uživajte na vodi bez bojazni od bakterija ...
Nažalost, kupališta nisu uvek čista, jer se mnogi posetioci ne pridržavaju pravila ponašanja i zaraza najčešće dolazi od...
8
Zašto se urinarne infekcije kod žena staln...
Urinarne infekcije predstavljaju jedan od najčešćih razloga javljanja lekaru opšte medicine. Urinarnu infekciju prate te...
8
Mladima nedostaju informacije o kontracepciji
Više od polovine mladih u Srbiji - 53 odsto, izjasnilo se da nema dovoljno informacija o savremenoj kontracepciji, ali i...
4
Mogu li se urinarne infekcije rešiti priro...
Evropska agencija za lekove i Agencija za lekove Srbije preporučili su krajem aprila 2019. da se ograniče, ili potpuno ...
4





Zašto se urinarne infekcije kod žena staln...
Urinarne infekcije predstavljaju jedan od najčešćih razloga javljanja lekaru opšte medicine. Urinarnu infekciju prate te...
Faktori rizika za obolevanje od raka dojke
Lekari još uvek nisu uspeli da otkriju šta je to što izaziva rak dojke, ali su utvrdili da postoje određeni faktori rizi...



Anketa

Одвикавање од пелена.
пеперутка16

Шта вам највише одговара?

Click Here