|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Homeopatska putna apoteka - za odmor sa decom

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 1.6.2023
Kako planiramo gde ćemo i kada ići na odmor, tako je neophodno na vreme planirati kako da u tom periodu ostanemo zdravi. Da li se to može planirati?

image
U zdravlju provedite svoj odmor dok vas u putnoj apoteci čuvaju INFLUCID, IMMUNOKIND i CINNABSIN.
/11


Da li znate gde ćete ove godine na odmor? Bez obzira na protekle godine, koje su nas naučile da nema velikih planiranja, mi ipak planiramo svoje odmore na vreme.


Kako planiramo gde ćemo i kada ići na odmor, tako je neophodno na vreme planirati kako da u tom periodu ostanemo zdravi. Da li se to može planirati?


Odgovor je DA. Najčešći uzrok iznenadnog oboljevanja su virusi. Ta, okom nevidljiva stvorenja, su uvek tu negde oko nas i čekaju momenat pada našeg imunološkog sistema da nas napadnu.


Ne brinite, postoji rešenje za ove male napasti!


Dve nedelje pre odmora krenite sa davanjem Immunokinda deci (podrazumeva se da ga i sami koristite), jer u pitanju je homeopatski lek za podizanje ćelijskog imuniteta. Uz njega obavezno koristite i adekvatan probiotik. Potpuna zaštita se postiže preventivnim uključivanjem i homeopatskog leka koji nam direktno pomaže u borbi sa virusnim infekcijama - Influcida. Njega bi trebalo dodati nedelju dana pre polaska na odmor, i obavezno ga imati spremnog u putnoj apoteci koju nosite sa sobom.


Do sada smo govorili o prevenciji. Ukoliko se desi da osetite prve simtome koji ukazuju da je krenulo bilo koje virusno oboljenje (malaksalost, bolovi u mišićima i kostima, tempeatura...), odmah krenite sa upotrebom Influcida koji ste poneli u svojoj putnoj apoteci. Viruse će organizam savladati uz pomoć Influcida i vaš odmor će proći bez nepotrebnih problema.


Leto i odmori su tesno povezani sa svakodnevnim korišćenjem klima uređaja. Bilo da ste u vrelim kolima ili u toploj sobi sigurno je da će u ovom periodu biti uključen klima uređaj. Temperaturno olakšanje donosi i aktiviranje problema sa sinusima.  Rešenje za probleme sa sinusima ima homeopatija, to je CINNABSIN. Da vam problemi sa sinusima ne naruše uživanje na odmoru neophodno je da pri ruci uvek imate CINNABSIN, još jedan neophodan član putne apoteke.


U zdravlju provedite svoj odmor dok vas u putnoj apoteci čuvaju INFLUCID, IMMUNOKIND i CINNABSIN.



Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Pomozite svom tinejdžeru da izađe na kraj ...
Masna koža, akne, bubuljice...ovi izazovi su veliki za tinejdžere i nije im lako. Bitne i dinamične hormonske promene u ...
6
COGNITIVA: Povećajte snagu mozga!
Idemo u teretanu da jačamo mišiće. Trčimo i planinarimo da bismo bili izdržljiviji. Vodimo računa šta jedemo, da bismo b...
5
Vitamini i minerali
Vitamini su organske materije neophodne za normalno funkcionisanje našeg tela. Od njih zavise rast, regulacija metaboliz...
4
Potvrđeno je da su MMS kapi izuzetno opasne!
Da su takozvane čudotvorne kapi MMS, koje navodno “leče sve“, pa i autizam (iako autizam nije bolest, pa se ne leči), iz...
3





Pobedite ciste na dojkama biljkama
Ciste na dojkama su veoma česta pojava, a u Sjedinjenim Američkim Državama smatraju da je njihova pojava gotovo epidemio...
COGNITIVA: Povećajte snagu mozga!
Idemo u teretanu da jačamo mišiće. Trčimo i planinarimo da bismo bili izdržljiviji. Vodimo računa šta jedemo, da bismo b...



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here