|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Decembar je mesec kada kuća miriše na med, cimet i karanfilić. Mekani medenjaci su kolačići koji se prosto tope u ustima

image
/11


 

Za pripremu medenjaka potrebno je:

 

500 g brašna

kašičica sode bikarbone

150 g maslaca

150 g šećera u prahu

2 jaja

150 g zagrejanog pa ohlađenog meda

prstohvat cimeta

 

Postupak:

Od navedenih sastojaka napraviti testo i umotati u kesu ili foliju. Neka odstoji 1 sat ili više u frižideru. Zatim oblikujte loptice testa bilo koje veličine i stavite ih u pleh obložen papirom za pečenje. Pecite na 180 stepeni oko 12 - 15 minuta. Pečene i ohlađene medenjake stavite u dobro zatvorenu posudu. Možete čak i da ukrasite medenjake delovima jezgra oraha, lešnika ili badema.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Cezar salata
Ringerajin kuvar: Maraj
4
Orijentalna salata
Ringerajin kuvar: imperial
4
Čorba od mirođije
Ringerajin kuvar: lelaigor
3
Čorba od šampinjona
Ringerajin kuvar: lelaigor
3





Čizkejk sa višnjama
Ringerajin kuvar: minnica
Ovako se prave NAJBOLJE POSNE PALAČINKE
Posne palačinke su jednostavna poslastica koju svi vole, pa je kao takva idealna kada vam treba brzo posluženje u danima...



Anketa

Ime za devojcicu
PoisonEve

Ajde pomozite mi da odaberem ime!

Mina (20%)

Minja (12%)

Nora (13%)

Sofija (26%)

Lena (28%)


Ukupan broj glasova: 185

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here