|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Mogu se preuzeti prvi besplatni udžbenici

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 13.1.2021
Fondacija Alek Kavčić saopštila je da je od danas moguće preuzeti prve besplatne udžbenike za osnovnu školu na sajtu besplatnabiblioteka.com.

image
Foto: Freepik
/11


 

Za sada su postavljeni udžbenici za treći i sedmi razred osnovne škole, dok će u narednim nedeljama biti dostupni i udžbenici za četvrti i osmi razred osnovne škole.


Udžbenici za ostale razrede biće objavljivani kako budu dospevali za biranje, u periodu od januara do aprlila, a Fondacija Alek Kavčić naglasila je da to ne zavisi od nje, „već je posledica zamršenog zakona Srbije“.

Da bi se štampani udžbenici našli u rukama đaka, dovoljno ih je preuzeti sa sajta besplatnabiblioteka.com na svoj kompjuter ili USB memoriju.

Udžbenici Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva mogu se koristiti isključivo za ličnu upotrebu, dok udžbenike fondacije svako ima pravo da umnožava i distribuira.

Izvor: rs.n1info.com


Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

6 alarmantnih, ali normalnih zdravstvenih ...
Ako ste nova majka, imaćete trenutke panike o zdravlju vaše bebe. Evo vodiča do najčešćih, najčudnijih fenomena bebe tok...
7
DEDA
Peva: Dragan Laković
5
6 načina da učinite da se vaše dete oseća ...
Ovi jednostavni, ali efikasni načini učiniće da se vaše dete (ili sva vaša deca) oseća posebno i veoma voljeno.
4
Vaške i svrab, kako ih prepoznati i kako i...
Ako se otkriju vaške, ne treba zaboraviti da i drugi ukućani mogu imati parazite i zaraziti druge, a pranje kose šampono...
4





Od "ne tucite decu" do toga da dec...
Deca nemaju graničnik dokle mogu da idu. Već je prisutna, ali nije vidljiva, to je agresija dece prema roditeljima. Deca...
KAKO JE DRŽAVA POSLALA PROFESORE U ĆOŠAK
Bahati đaci maltretiraju i vršnjake i nastavnike, a SISTEM IH ŠTITI



image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here