|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?

Proja ukusna, mekana, divna, jednostavna!

Blic online (www.blic.rs), 19.1.2012
Zdravo starinsko jelo koje je nekada menjalo hleb, a danas je za uživanje u svakom zalogaju i instantni povratak u detinjstvo za trpezu naših baka!

image
/11


 

Proja

 

Sastojci:

375 gr kukuruznog brasna (ili palente)

125 gr kukuruznog griza (moze i obicnog griza)

2 case jogurta(case su od 2 dcl)

1kesica praska za pecivo

2jaja

300ml kisele vode gazirane

150 ml ulja

1 1/2 kafena kasicica soli


moze i sir po zelji, sa varijantom susam za posipanje

 

 

Postupak pripreme:

Sve sastojke dobro umutiti(mikserom).Podmazati pleh uljem,peci na 200 c dok ne porumeni!Ja ponekad pospem i malo susama odozgo nije obavezno.

 

5. oktobar 2010.
Kompletan tekst pročitajte na www.blic.rs

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Musaka sa tikvicama i pečurkama
Ringerajin kuvar: lesica RR
3
Originalne ideje za Uskršnji ručak !
Svi volimo momente kada je čitava porodica na okupu, kada su ljudi oko nas nasmejani i zadovoljni.
2
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2





Uštipci od tikvica
Ringerajin kuvar: lanajelena
Slana torta sa krekerima
Ringerajin kuvar: Maraj



Anketa

Мажење беба.
пеперутка16

Да ли ваше бебе (6-12 месеци) воле да се мазе? Моја чак ни не слуша, само ме одгурује, пење се по мени, вуче,... чак ни не жели да се носи, само гледа да побегне. То ми је стварно чудно.. Какве су ваше?

Click Here