|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Pametna hrana svakog dana za vaše mališane u novom pakovanju

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 17.3.2023
Želimo da budemo vaš saveznik kada je gusto i ne stižete sve, vaš plus jedan kada je potrebno više energije za igru i pouzdan saradnik kada birate idealno hranljive namirnice za svako doba dana i noći.

image
Drago nam je kada vidimo svaki osmeh, čujemo zvuk uzbuđenja i osetimo radoznalost kod mališana kada za užinu dobiju Nutrino voćne piree.
/11


Dolazak bebe u kuću je velika životna radost za svaki par. Kao period intezivnih promena navika i prioriteta, roditelji se trude da zajedno budu dobro organizovan i uigran tim, međutim svesni smo da je uloga mame u prvim mesecima od primarne važnosti za pravilan rast i razvoj deteta, zato smo se potrudili da mamama omogućimo što udobnije prve mesece prelaska na nemlečnu ishranu.

 

Odaćemo vam hranljivu tajnu najbržih mama, obratite pažnju jer više nećete morati da brinete da li ćete stići da oljuštite, iscedite i izmiksujete sve namirnice kako bi vaše dete imalo prirodan i nutritivno bogat obrok. Bilo kada i bilo gde, Nutrino hrana će vam pomoći da beba bude zadovoljna i srećna, a da vi budete sigurni da ste joj pružili zdrav i veoma ukusan obrok.

 

Želimo da budemo vaš saveznik kada je gusto i ne stižete sve, vaš plus jedan kada je potrebno više energije za igru i pouzdan saradnik kada birate idealno hranljive namirnice za svako doba dana i noći. Zato smo kreirali novi dizajn pakovanja sa istaknutim benefitima Nutrino proizvoda koji će biti vaš vodič kada tragate za savršeno izbalansiranom kombinacijom obroka i užina. A tu je i naša Nutrino Žirafica koja sada prati plan ishrane dece i raste sa vašim mališanima.

 

Nutrino


POVERENJE SE GRADI, A SVAKA SIROVINA DETALJNO KONTROLIŠE

Mi u Baby Food Factory vodimo računa o svakom procesu proizvodnje, od izbora namirnica koje prolaze najrigorozniju kontrolu, pa sve do naših pakovanja koja čuvaju svežinu, miris i ukus hrane. Nama je briga o pravilnoj i zdravoj ishrani na prvom mestu, zbog čega smo prema deci brižni, a kod kontrole kvaliteta strogi i zato pravi recept za sitne stomačiće dolazi po ekspertskoj recepturi - bez dodatog šećera, aditiva i konzervansa. Ohrabrujuće je znati da vaša beba zaista dobija zdravu, kvalitetnu i potpuno bezbednu hranu proizvedenu po recepturama preporučenim za idealan izbalansirani obrok.

 

Nutrino

 

PAMETNA HRANA SVAKOG DANA PO EKSPERTSKOJ RECEPTURI

Da li vam je poznata situacija kada uživate u šetnji i shvatite da je vreme za obrok, a vi niste oljuštili, skuvali ili izmiksali namirnice? Ili pak osećaj kada vam duša spava, a dete se probudi i gladno je? Upravo i u ovakvim situacijama, Nutrino je spas u poslednji čas. Super praktična pakovanja Nutrino proizvoda sadrže baš sve što vam je potrebno u savršenoj razmeri vitamina i minerala, veoma su ukusna i pružaju mališanima nutritivnu raznovrsnost na pravi način. Dovoljno je samo da pogledate benefite na pakovanjima, pratite Nutrino Žiraficu koja će vam ukazati na uzrast kojem je proizvod namenjen, i uživate u odrastanju svog deteta, jer znate da mu pružate ono najbitnije – ljubav i vreme, a mi smo tu da pružimo pametnu hranu svakog dana po ekspertskoj recepturi.

 

Nutrino


NOVI PROIZVODI VAS ČEKAJU NA POLICAMA 

Drago nam je kada vidimo svaki osmeh, čujemo zvuk uzbuđenja i osetimo radoznalost kod mališana kada za užinu dobiju Nutrino voćne piree, 100% voćne užine upakovane u jedinstvena pauč pakovanja, sokiće od 100% voća ili pak uživaju u hranljivom obroku u teglicama u voćnoj, povrtnoj ili mesnoj kombinaciji ili ukusnoj i obogaćenoj vitaminima i mineralima suvoj kaši.

 

Upravo zbog toga redovno obogaćujemo naš portfolio proizvodima koje mališani zaslužuju, jer želimo da deca odrastaju srećna i zdrava uz kvalitetnu hranu. Mi smo brižni prema deci, a kod kontrole kvaliteta strogi, zato možete da budete sigurni u to da pružate svom detetu zdravu, kvalitetnu i potpuno bezbednu hranu.

 

Nutrino


I da ne zaboravimo, novi proizvodi vas čekaju na policama – savršena kombinacija žitarica i mleka u kašicama za laku noć, obezbediće vašoj bebi čvrst i miran san, na vama je samo da odaberete pravu slasnu kombinaciju ukusa sa kakaom, vanilom ili keksom. Nutrino voćni pirei dolaze u nove dve kombinacije ukusa. Novi savršen miks jabuke, kruške, banane sa dodatkom keksa, pruža čitav spektar hranljivih i ukusnih sastojaka obogaćenih vlaknima, a tu je i super voćni duo prirodno sočne jabuke i šljive obogaćene pirinčem. Naša nova povrćna teglica- predstavlja kombinaciju pažljivo biranog povrća bundeve, šargarepe i tikvice u kombinaciji sa pirinčem. Bez soli i glutena idealna za naše mališane!


Svaki roditelj može da se oseća sigurno uz Nutrino, jer bebi daje kvalitetnu i potpuno bezbednu hranu.


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kako beba kaže VOLIM TE?
Beba voli da posmatra lica, ali joj je mamino najdraže, pa joj stalno upućuje nežne poglede. Takođe, svaki put kada beba...
16
Emotivan VIDEO: Novorođenče prvi put u nar...
Kako se oseća novorođenče kada je prvi put u naručju svoje majke? Na snimku pogledajte odgovor novorođene devojčice kada...
4
Kad pomisliš da više nećeš prespavati noć....
Kad se osećaš kao da više ne znaš ko si, kad sebe ne želiš videti u ogledalu. Ti si osoba koju ću tražiti kada nešto pos...
4
Zdrava ishrana najmlađih tokom zimskog per...
Tokom hladnih zimskih meseci, redovan unos voća i povrća ključan je za jačanje imunološkog sistema dece, pomažući im da ...
4





Tate, budite praktični i “spremite” obrok ...
Mama se vratila na posao, ili je možda uzela zasluženi dan za sebe, što znači da ste danas sami kod kuće sa detetom. Da ...
Zdravi i ukusni obroci i užine za nezabora...
Hajde da ovo leto bude jedna velika nezaboravna avantura za celu porodicu!



Click Here