|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?

Zapečeni sendviči

Ringerajina kuhinja, 5.6.2013
Ringerajin kuvar: milenatea
Ključne reči:

image
/11


  • -hleb
  • -200g krem sira
  • -150g šunke
  • -2 jaja
  • -8 šampinjona
  • -50g margarina
  • -4 čeri paradajza
  • -so
  • -biber
  • -peršun


  1. 1. Isecite hleb, svako parce namažite margarinom i preklopite drugim parčetom.
  2. 2. Pomešajte sir s razmućenim jajima, posolite, pobiberite i dodajte iseckane šampinjone. Sendviče stavite u pleh i na svaki sipajte pripremljenu smesu od sira.
  3. 3. Pecite ih u rerni dok ne dobiju zlatnu boju. Pre serviranja pospite ih seckanim peršunom i čeri paradajzom


Serviraj uz puno ljubavi i preporuci ovaj recept prijateljima!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Baklava (Turska)
Ringerajin kuvar: Maraj
3
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2





Prebranac (bez brašna)
photo
Ringerjin kuvar: guppy RR
Zapečeni krompir
Ringerajin kuvar: lelaigor



Anketa

Alergija
guppy RR

Imate li alergiju?

Da, na više stvari (23%)

Da, na jednu stvar (11%)

Nemam više (3%)

Ne (63%)


Ukupan broj glasova: 35

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here