|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?

Piletina sa pečurkama

Ringerajina kuhinja, 8.6.2013
Ringerajin kuvar: imperial
Ključne reči:

image
/11


  • 1 tegla mariniranih pečuraka(750gr.)
  • 2 komada pilećih grudi
  • 1 pavlaka
  • 5 krastavčića
  • 1 kašičica soli
  • malo bibera
  • 1 kašičica senfa
  • 100gr.majoneza


  1. Skuvati pileće grudi i sitno ih iseckati
  2. pečurke isprati u hladnoj vodi i dodati piletini
  3. dodati krastavčice sitno iseckane na kockice
  4. posolite,pobiberite,dodati senf i vezati sa pavlakom i majonezom.


Koristiti pavlaku sa većim procentom masnoće jer je čvršća.

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Jelo od starog hleba
Ringerajin kuvar: lelaigor
3
Kineska piletina sa kikirikijem
Ringerajin kuvar: cvećka
3
Torta sa eurokremom
Ringerajin kuvar: vikiveki
3
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2





Pancerota iz rerne
Ringerajin kuvar: Maraj
Krekeri
photo
Ringerajin kuvar: Nedja RR



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

1. триместар. (100%)

2. триместар. (0%)

3. триместар. (0%)


Ukupan broj glasova: 1

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here