|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?

Piletina sa sirom i začinima

Ringerajina kuhinja, 10.7.2013
Ringerajin kuvar: cvećka

image
/11


        Za dve osobe:

  • 4 pileća filea
  • 150g gaude
  • 100ml pavlake za kuvanje
  • 100ml mleka
  • majčina dušica
  • bosiljak
  • origano
  • so, biber, ulje


  1. Piletinu iseći na kockice i propržiti na malo vrelog ulja (dok ne dobije žućkastu boju), rasporediti u posudu sa kojom će ići u rernu, posoliti i pobiberiti.
  2. Preko narendati sir i preliti slatkom pavlakom i mlekom.
  3. Odozgo posuti navedena tri začina, slobodno dosta sipati. 
  4. Peći u zagejanoj rerni na 200 stepeni dok ne uvri mleko i zapeku se začini sa sirom odozgo.


Servirati sa makaronama i zelenom salatom ili paradajzom, ukus je neverovatno lep i ne treba vam ništa jako pored toga.U originalu recepta ide više sira i 200-300ml pavlake umesto mleka i pavlake koliko ja stavljam, ali to bi za moj ukus bilo previše masno, tako da sam redukovala i odlično je ovako.Prijatno! (:

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Musaka sa tikvicama i pečurkama
Ringerajin kuvar: lesica RR
3
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2





Đuveč na moj način
Ringerajin kuvar: 17 joka
Kineska piletina sa povrćem
Ringerajin kuvar: lelaigor



Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here