|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringerajin kuvar: elenica4ever
Ključne reči:

image
/11


  • 1 kg brašna
  • pola kockice kvasca
  • 1 kasika šećera
  • pola kašičice soli

       Za fil:

  • kečap
  • origano
  • 200g kačkavalja
  • 300g šunke


  1. Rastopiti kvasac u mlakoj vodi sa šećerom i soli, pomešati sa brašnom, i ostaviti da testo nadođe.
  2. Kada je testo nadošlo, od njega napraviti 4 loptice. Svaku lopticu razviti i seći na četvrtine. Na dobijene trouglice, prvo mazati kečap, a zatim i fil koji je sastavljen od gore navedenih sastojaka.
  3. Svaki filovan trouglić, uviti u rolnu, a slobodne krajeve spojiti na sredini i tako oformiti perecu. Svaku perecu na kraju opet premazati kečapom, i narendati malo kačkavalja preko. Peći ih na 200 C.


Serviraj uz puno ljubavi i preporuči ovaj recept prijateljima!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2
Krekeri
Ringerajin kuvar: Nedja RR
2





Zapečena piletina
Ringerajin kuvar: Maraj
Kineska piletina sa kikirikijem
Ringerajin kuvar: cvećka



Anketa

Мажење беба.
пеперутка16

Да ли ваше бебе (6-12 месеци) воле да се мазе? Моја чак ни не слуша, само ме одгурује, пење се по мени, вуче,... чак ни не жели да се носи, само гледа да побегне. То ми је стварно чудно.. Какве су ваше?

Click Here