Ringerajin kuvar: elenica4ever

- 1 kg brašna
- pola kockice kvasca
- 1 kasika šećera
- pola kašičice soli
Za fil:
- kečap
- origano
- 200g kačkavalja
- 300g šunke

- Rastopiti kvasac u mlakoj vodi sa šećerom i soli, pomešati sa brašnom, i ostaviti da testo nadođe.
- Kada je testo nadošlo, od njega napraviti 4 loptice. Svaku lopticu razviti i seći na četvrtine. Na dobijene trouglice, prvo mazati kečap, a zatim i fil koji je sastavljen od gore navedenih sastojaka.
- Svaki filovan trouglić, uviti u rolnu, a slobodne krajeve spojiti na sredini i tako oformiti perecu. Svaku perecu na kraju opet premazati kečapom, i narendati malo kačkavalja preko. Peći ih na 200 C.
Serviraj uz puno ljubavi i preporuči ovaj recept prijateljima!
Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:
Slični članci, koje čitaju drugi korisnici
Brokoli salata
Ringerajin kuvar: salle
3
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2