|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringerajin kuvar: elenica4ever
Ključne reči:

image
/11


  • 1 kg brašna
  • pola kockice kvasca
  • 1 kasika šećera
  • pola kašičice soli

       Za fil:

  • kečap
  • origano
  • 200g kačkavalja
  • 300g šunke


  1. Rastopiti kvasac u mlakoj vodi sa šećerom i soli, pomešati sa brašnom, i ostaviti da testo nadođe.
  2. Kada je testo nadošlo, od njega napraviti 4 loptice. Svaku lopticu razviti i seći na četvrtine. Na dobijene trouglice, prvo mazati kečap, a zatim i fil koji je sastavljen od gore navedenih sastojaka.
  3. Svaki filovan trouglić, uviti u rolnu, a slobodne krajeve spojiti na sredini i tako oformiti perecu. Svaku perecu na kraju opet premazati kečapom, i narendati malo kačkavalja preko. Peći ih na 200 C.


Serviraj uz puno ljubavi i preporuči ovaj recept prijateljima!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Brokoli salata
Ringerajin kuvar: salle
3
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2





Jelo od starog hleba 2
Ringerajin kuvar: lelaigor
Rolat od mlevenog mesa sa jajima
Ringerajin kuvar: vikiveki



Anketa

Da li je stvarno tacno da su deca bolesnija kada krenu u jaslice?
VVVV

Da li je vase dete pocelo da se razboljeva mnogo vise nakon polaska u jaslice?

da (82%)

ne (18%)


Ukupan broj glasova: 266

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here