|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Pošalji priču: "Prvi put sa bebom na letovanju" i osvoji vredne nagrade!

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 7.6.2023
Pozivamo vas da nam ispričate priču: Prvi put sa bebom na letovanju, i ne štedite na emocijama!



Dani nakon dobijanja bebe su prava mešavina osećanja. Prožeti su ponosom, fizičkim promenama i brigom o bebi, odgovornošću, često i iznenadnim suzama. Pored svega toga u danima nakon porođaja privikavamo se na život sa bebom, i brojne izazove koji nam sa novim članom porodice dolaze. Hoću li biti dobra majka/dobar otac? Da li radim sve kako treba? Nakon porođaja učimo šta to znači biti roditelj. A roditeljstvo je najlepši i najteži posao, u isto vreme.


I prvo letovanje sa bebom, donosi mnogo uzbuđenja i nezaboravnih lepih trenutaka, ali je istovremeno i veliki izazov, naročito za osetljivu bebinu kožu. Kažu da roditelji zapravo nikada ne idu na odmor. Oni samo brinu o svojoj deci, na drugom mestu...

Zaštita beba i male dece je posao sa punim radnim vremenom i svaki roditelj zna koliko je važno da to uradimo kako treba. Sa prvim zracima sunca svi mi roditelji krećemo da razmišljamo i o zaštiti od sunca.


I potpuno smo sigurni da uz tako brižne roditelje, vaši mališani uživaju u brčkanju, pesku, kanticama i lopaticama, u golicanju, maženju i osmesima, na vašem prvom, i svakom narednom letovanju!


Zato, pozivamo vas da nam ispričate vašu priču na temu "Prvi put sa bebom na letovanju", i nemojte štedeti na emocijama! 10 dobitnika će osvojiti po jedan vredan Sebamed paket, koji će biti poslat na adresu dobitnika o trošku sponzora. Upoznajte se sa PRAVILIMA KONKURSA.

 

 

POŠALJI PRIČU

"Prvi put sa bebom na letovanju!"

 



Nagradni konkurs "Moja priča: Prvi put sa bebom na letovanju“ traje od 7.6.2023. do 22.7.2023. Pravo učešća imaju svi roditelji.

Pisanjem i slanjem svoje priče, roditelji konkurišu za 10 nagrada i to: 3 glavne nagrade i 7 dodatnih nagrada.

 

GLAVNA NAGRADA je SEBAMED SUN PAKET koji sadrži:

  • Sebamed Sun Baby krema za zaštitu od sunca SPF 50+ 75ml
  • Sebamed Sun krema za zaštitu od sunca SPF 50+ 75ml
  • Sebamed umirujući balzam posle sunčanja, 150ml
  • Peškir za plažu
  • Šešir

 

Sebamed konkurs

 

DODATNA NAGRADA je SEBAMED SUN PAKET koji sadrži:

  • Sebamed Sun Baby krema za zaštitu od sunca SPF 50+ 75ml
  • Sebamed Sun krema za zaštitu od sunca SPF 50+ 75ml
  • Sebamed umirujući balzam posle sunčanja, 150ml

 

Sebamed konkurs

 

Korišćenjem medicinske SEBAMED SUN kozmetike za zaštitu od sunca pomažete da vaša koža, kao i koža vaše dece ostane zdrava i smanjujete mogućnost stvaranja promena na koži na minimum.


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
10
LEPE VESTI: Produžava se porodiljsko bolov...
Ministarka za brigu o porodici i demografiju Darija Kisić rekla je da je to sjajna vest za buduće roditelje, pre svega z...
8
FONTANELA: Šta treba da znate o bebinoj glavi
Fontanele su mekana mesta na bebinoj lobanji, koja se nalaze tamo gde kosti još nisu srasle. Zahvaljujući njima, beba la...
4
Kako upisati dete u vrtić bez "veze...
Sledi par dosadnih, ali važno je znati detalja, pa ide recept za upis.
4





Kako da smanjim učestalost prehlada kod de...
Ovih dana, svedoci smo punih čekaonica u pedijatrijskim ordinacijama a roditelji su zabrinuti simptomima kao što su viso...
MAME KAŽU: Beba ima grčeve, kako joj pomoći
Kako pomoći bebi sa grčevima? Pitali smo mame, šta je njima pomoglo kada su se javili grčevi, te vam ovom prilikom pren...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here