Ringerajin kuvar: lelaigor

- 6 pilećih prsa (bez kostiju)
- 1 glavica crnog luka
- 300g mlevenog mesa
- 200g šampinjona
- 1 jaje
- peršun
- so
- biber
- đumbir
- ulje

- Crni luk i peršun sitno iseckati, a šampinjone na listiće.
- Na malo ulja propržiti luk, dodati šampinjone, pa mleveno meso. Pred kraj dodati jaje, posoliti, pobiberiti, posuti peršunom i promešati.
- Pileća prsa iseći na tanke šnicle, istanjiti čekićem, posoliti, začiniti đumbirom, pa staviti na nauljeno parče aluminijumske folije.
- Na svaku šniclu staviti pripremljeni fil pa uviti meso u rolat, a zatim zapakovati u foliju (da bude kao bombona).
- Rolate poređati u tepsiju i peći na 200C oko 60 minuta.
Ukoliko želite da rolati budu hrskaviji i rešiji, pred kraj pečenja ih "ispakujte" iz folije i dopecite.
Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:
Slični članci, koje čitaju drugi korisnici
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2
Krekeri
Ringerajin kuvar: Nedja RR
2