|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?

Praznični rolati

Ringerajina kuhinja, 26.9.2013
Ringerajin kuvar: lelaigor

image
/11


  • 6 pilećih prsa (bez kostiju)
  • 1 glavica crnog luka
  • 300g mlevenog mesa
  • 200g šampinjona
  • 1 jaje
  • peršun
  • so
  • biber
  • đumbir
  • ulje


  1. Crni luk i peršun sitno iseckati, a šampinjone na listiće.
  2. Na malo ulja propržiti luk, dodati šampinjone, pa mleveno meso. Pred kraj dodati jaje, posoliti, pobiberiti, posuti peršunom i promešati.
  3. Pileća prsa iseći na tanke šnicle, istanjiti čekićem, posoliti, začiniti đumbirom, pa staviti na nauljeno parče aluminijumske folije.
  4. Na svaku šniclu staviti pripremljeni fil pa uviti meso u rolat, a zatim zapakovati u foliju (da bude kao bombona).
  5. Rolate poređati u tepsiju i peći na 200C oko 60 minuta.


Ukoliko želite da rolati budu hrskaviji i rešiji, pred kraj pečenja ih "ispakujte" iz folije i dopecite.

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2
Krekeri
Ringerajin kuvar: Nedja RR
2





Rolat od mlevenog mesa sa jajima
Ringerajin kuvar: vikiveki
Ćufte u paradajz sosu
Ringerajin kuvar: Maraj



Anketa

Дојење.
Admin

Да ли мислите да је истина да што дуже жена доји, то је бољи имунитет детета?

Click Here