|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Pročitajte pismo novopečenog tate mlađem sebi

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 13.7.2022
Da li biste i vi voleli da ste znali ovih pet stvari?

image
Ona je nosila bebu devet meseci u svom stomaku. Zato ti nosi bebu devet meseci na svom stomaku, kada god imaš priliku! Father and baby photo created by yanalya - www.freepik.com
/11


Pismo jednog muža i oca obišlo je svet - on je napisao pismo u kojem je opisao šta sve radi za svoju suprugu koja se tek porodila, i zašto bi voleo da je sve to ranije shvatio.

 

Evo njegovih saveta!

 

1. Ona je nosila bebu devet meseci u svom stomaku. Zato ti nosi bebu devet meseci na svom stomaku, kada god imaš priliku! Ona će se brže oporavljati dok ti držiš ili nosiš bebu, a veza između tebe i bebe postajaće sve dublja i lepša.

 

PROČITAJ JOŠ: Tata radi, mama čuva bebu... Ko ustaje noću?


2. Ona doji, i to jeste prelepo, ali je i iscrpljujuće. Zato ti menjaj svaku pelenu koju možeš. Od prve koju ste ikada stavili bebi. Da, ono što je u peleni je gadno, ali je gadno svima. Ako podelite dužnosti, sprečićete nastajanje nervoze ili lošeg balansa. I dok ona sluša kako se njene drugarice žale na svoje "odsutne" muževe, moći će da im se hvali kako ti obavljaš odličan posao.

 

3. Reci joj da je lepa. Pomozi joj da to ne zaboravi, naročito u trenucima kada se oseća beznadežno ili kritikuje svoje telo. Podseti je da je dobila 20 kilograma i ispomerala sve unutrašnje organe kako biste oboje dobili doživotni dar, vaše dete.

 

4. Donesi joj kafu ujutru. Ako još uvek doji, kafu bez kofeina, važno je da zna da nije sama, i da znaš da je umorna i želiš da je oraspoložiš.

 

5. Budi njena "stena". Budi oslonac, budi osoba koja će uvek biti uz nju. Dolazak bebe je emotivan trenutak, i njen jezik će nekada biti "oštriji" nego što zapravo misli, ali znaj da ćete se ubzro vratiti u normalu.

 

Izvor: mondo

 

PROČITAJ JOŠ: Kako sam svog muža upoznala u porodilištu


Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
16
OJED I OSIP: KAKO LEČITI, A KAKO SPREČITI?
Posle nekoliko dana ovog kombinovanog tretmana (pranje, sušenje i mazanje, uz redovno menjanje pelena), kod većine beba ...
12
DOBITNICI u takmičenju NUTRINO JUNIOR IGRA...
Tokom prethodnih mesec dana puno vas je učestvovalo u NUTRINO JUNIOR NAGRADNOM KONKURSU, hvala vam na tako lepom odzivu!
8
Aprilska zvezda baby kalendara za 2020. go...
Razdragana aprilska zvezda baby kalendara za 2020. godinu zeleno proleće nam donosi!
6





Sad kad imam decu nedostaje mi...ovih 50 s...
Imati decu jeste divno, najlepše! Jesu oni naše sve, volimo ih najviše na svetu, ali bar prvih par godina kod svake mame...
Mama, nikada nećeš zažaliti što imaš još j...
Jer čim tvoje dete dođe na ovaj svet, ono će ukrasti delove tvog srca za koji nisi znala postoje.



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here