|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

MAMA POSLE POROĐAJA

Pismo neznancu koji mi je rekao da sam sjajna mama

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 25.2.2024
image

Majčinstvo vas često može ispuniti krivicom i učiniti da sumnjate u sebe i svoje postupke. Saznajte na koji način je jedna mama sebe osnažila, jednog sasvim običnog jesenjeg jutra.

PORODIČNI ODNOSI

Kada mi noge pokleknu, ne stidi me se...

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 25.1.2024
image

Donosimo vam pismo majke njenoj ćerki, koje svaki put izaziva iste emocije kod svih koji ga pročitaju.

ODGOJ I RAZVOJ

Roditeljima nelečenog dečaka

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 24.5.2023
image

Nina Kobiljski, majka Eme Kobiljski, devojčice tragično nastradale u Osnovnoj školi „Vladislav Ribrnikar“, smogla je snage da se obrati javnosti i uputi bolne redove Kostinim roditeljima.

PORODIČNI ODNOSI

Dragi mužu, ne želim da me pipaš večeras jer...

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 2.11.2022
image

Pismo jedne majke i supruge privuklo je dosta komentara drugih majki na Facebooku, koje kažu da tačno razumeju kako se oseća i poručile joj da u tome nije sama i da je sve istina.

MAMA POSLE POROĐAJA

Pročitajte pismo novopečenog tate mlađem sebi

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 13.7.2022
image

Da li biste i vi voleli da ste znali ovih pet stvari?

SVE O BEBAMA

Bebino pismo mami i tati

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 22.4.2022
image

Verovatno ne postoje reči koje mogu da vas pripreme za osećanja koja će vas preplaviti kada postanete roditelj, a posebno kada dobijete prvo dete. To je prelepo iskustvo koje će vam promeniti život, ali je istovremeno teško, iscrpljujuće i frustrirajuće - baš zato što, naročito prvih nekoliko nedelja, nemate pojma šta vas očekuje. I ne postoji nikakva "magična knjiga" ili lista pravila koja može da vam pomogne, niti postoji način da svojoj bebi čitate misli, a ona ne može da vam kaže šta joj treba. Zbog toga mnoge roditelje hvata panika, ponekad čak postaju depresivni jer smatraju da ne uspevaju da ispune sve što se od njih kao roditelja očekuje. Zato je britanska Nacionalna zdravstvena služba napisala umirujuće pismo koje je posvetila svim roditeljima, a mnogo njih je time i rasplakala.

PORODIČNI ODNOSI

Tebi, koja ćeš se (jednog dana) zaljubiti u mog sina

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 19.2.2022
image

Čast mi je da budem majka ovog dečaka, da ga vodim dok odrasta u osobu u koju ćeš se ti zaljubiti. I biće mi čast da i tebe upoznam.

PORODIČNI ODNOSI

Te male oči misle da si savršena

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 10.1.2022
image

Emotivno pismo majke svim ostalim majkama.

PORODIČNI ODNOSI

Dosadna mama sa društvenih mreža, da to sam ja!

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 21.8.2021
image

Ovo je otvoreno pismo jedne mame za koju svi misle da je Facebook zavisnica koja se svakodnevno trudi impresionirati prijatelje na društvenim mrežama. Međutim istina je malo drugačija.

ODGOJ I RAZVOJ

Tatino pismo ćerkici (o budućem mužu)

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 21.1.2021
image

Jedan tata napisao je pismo za svoju malu ćerku u kojem je savetuje o budućem mužu. Pismo je posvetio ne samo njoj, nego i svojoj ženi i svim ženama koje misle da treba da održavaju zainteresovanost svog muškarca, da su dužne da rade to.

STRANA 1 OD 2



Grudi se posle dojenja obese i izgube volumen
Svaka novopečena majka zna da je dojenje jako važno za zdravlje deteta i izgradnju njegova imuniteta, ali isto tako pove...
Dobila si dete. Prijatelji te brišu iz ime...
Svi podrazumevaju da si veoma zauzeta. Da si veoma umorna. Da si u drugom svetu. Van aktuelnih tokova. Da si se promenil...



image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here