|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Sočivo sa belim lukom

Ringerajina kuhinja, 6.6.2013
Ringerajin kuvar: salle

image
/11


  • 250gr sočiva,
  • 1 koren šargarepe,
  • 1 koren peršuna ili paštrnaka,
  • 3 čena belog luka,
  • 1 kašika soli,
  • 1 kašičica majčine dušice,
  • 2 kašike ulja,
  • 1 veze svežeg peršuna 


  1. Sočivo operite i stavite da se kuva zajedno sa iseckanom šargarepom i peršunom u 1 litar vode 30 minuta. Na ulju propržite isitnjen beli luk, dodajte ga u sočivo, posolite i stavite majčinu dušicu. Kuvajte još 15 minuta, na kraju dodajte iseckan peršunov list. Možete dodati u kuvano sočivo i kašiku rena. 


Prijatno!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Mekani medenjaci
Decembar je mesec kada kuća miriše na med, cimet i karanfilić. Mekani medenjaci su kolačići koji se prosto tope u ustima
4
Šišarke na moj način
Ringerajin kuvar: minnica
4
Ukusni čokoladni mafini
Ringerajin kuvar: najbolja mam
3
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2





Čorba od pečuraka
Ringerajin kuvar: Ivanka 75
Ukusni prokelj
Ringerajin kuvar: minnica



Anketa

Rodjendan - rodjendaonica ili kuca
tekilica

Da li drugare vase dece (male, do 4 godine) pozivate na rodjendan u rodjendanonicu ili pravite kucnu varijantu zurke?

rodjendaonica (60%)

kuca (25%)

ne pravimo zurku za drugare (15%)


Ukupan broj glasova: 100

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here