|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?

Sočivo sa belim lukom

Ringerajina kuhinja, 6.6.2013
Ringerajin kuvar: salle

image
/11


  • 250gr sočiva,
  • 1 koren šargarepe,
  • 1 koren peršuna ili paštrnaka,
  • 3 čena belog luka,
  • 1 kašika soli,
  • 1 kašičica majčine dušice,
  • 2 kašike ulja,
  • 1 veze svežeg peršuna 


  1. Sočivo operite i stavite da se kuva zajedno sa iseckanom šargarepom i peršunom u 1 litar vode 30 minuta. Na ulju propržite isitnjen beli luk, dodajte ga u sočivo, posolite i stavite majčinu dušicu. Kuvajte još 15 minuta, na kraju dodajte iseckan peršunov list. Možete dodati u kuvano sočivo i kašiku rena. 


Prijatno!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2
Krekeri
Ringerajin kuvar: Nedja RR
2





Slani štapići
Ringerajin kuvar: lelaigor
Sočni posni kolač
Ringerajin kuvar: Ana RR



Anketa

Мажење беба.
пеперутка16

Да ли ваше бебе (6-12 месеци) воле да се мазе? Моја чак ни не слуша, само ме одгурује, пење се по мени, вуче,... чак ни не жели да се носи, само гледа да побегне. То ми је стварно чудно.. Какве су ваше?

Click Here