|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Sočivo sa belim lukom

Ringerajina kuhinja, 6.6.2013
Ringerajin kuvar: salle

image
/11


  • 250gr sočiva,
  • 1 koren šargarepe,
  • 1 koren peršuna ili paštrnaka,
  • 3 čena belog luka,
  • 1 kašika soli,
  • 1 kašičica majčine dušice,
  • 2 kašike ulja,
  • 1 veze svežeg peršuna 


  1. Sočivo operite i stavite da se kuva zajedno sa iseckanom šargarepom i peršunom u 1 litar vode 30 minuta. Na ulju propržite isitnjen beli luk, dodajte ga u sočivo, posolite i stavite majčinu dušicu. Kuvajte još 15 minuta, na kraju dodajte iseckan peršunov list. Možete dodati u kuvano sočivo i kašiku rena. 


Prijatno!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Brodići
Ringerajin kuvar: Maraj
3
Jelo od starog hleba 2
Ringerajin kuvar: lelaigor
3
Posna pesak torta
Ringerajin kuvar: Maraj
3
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2





Sočivo sa belim lukom
Ringerajin kuvar: salle
Posni pužići
Ringerajin kuvar: Maraj



Anketa

pomozite u izboru imena
marion

Koje ime vam je lepse:

janko (41%)

strahinja (59%)


Ukupan broj glasova: 187

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here