|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Letnji raspust nikada nije bio ukusniji - Nutrino Junior užine

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 23.6.2023
Super vest za sve roditelje - Nutrino Junior užine sadrže sve što je potrebno u savršenoj razmeri nutritijenata, a pritom su veoma ukusne - odličan kompromis onoga što vi birate za svoju decu i onoga što oni rado jedu.



Da li su vaši mališani spremni za čudovišno fantastične pustolovine ovog leta? Šuška se po gradu da će im trebati dosta energije da isprate sve izazove koje im je spremila živahna družina šarmantne Nutrino Junior družine.


Gde god da krenete, obavezno im napunite sve džepiće omiljenim ukusima, jer mališani ne mogu da im odole. Jednostavno PROBAJU, SMAŽU i TRAŽE JOŠ! Roditelji mogu biti bezbrižni jer Nutrino Junior nudi zdravije opcije užina bez konzervansa, aditiva, glutena i dodatog šećera. Četiri neodoljive kombinacije najdražih voćki i nezaobilaznih namirnica svakog detinjstva dolaze u dve veličine praktičnih pauč pakovanja i idealne su za svakodnevno uživanje u užini koju je uvek pri ruci.

 

Nutrino užinaSuper vest za sve roditelje - Nutrino Junior užine sadrže sve što je potrebno u savršenoj razmeri nutritijenata, a pritom su veoma ukusne - odličan kompromis onoga što vi birate za svoju decu i onoga što oni rado jedu.

Zahvaljujući praktičnom pakovanju, Nutrino Junior užine ponesite u park, šetnju, na igralište, bazen ili plažu i ponudite svojim mališanima baš u pravom trenutku gde god da se nalazite. Pauč pakovanja čuvaju voćnu svežinu, minerale i prirodnu slatkoću, a bez problema staju u bilo koju torbu. Igra ne mora da prestane, čak i kad je vreme za hranu, jer su neverovatno jednostavne za konzumaciju i odlična opcija za leto u pokretu.


Razigranu družinu ljupkih čudovišta Mljacana, Njammmu, Žderu i Zuboja klinci već prepoznaju, obožavaju i povezuju sa najdražim užinama Neka vaši mališani izaberu omiljenog člana čudovišne družine i uživaju u hranljivim mešavinama voća, keksa, čokolade i žitarica.

 

Nutrino užina


Svi znaju da je Mljacan na plaži najači jer voćni duo jabuke i banane sa čokoladom, daje savršen izvor antioksidanasa i zdravih ugljenih hidrata koji pruža snagu za plivanje i pravljenje figurica u pesku. Proždrljiva dama Njammma je po ceo dan u parkiću, ona uvek šarmira drugare toliko da svim čulima uživaju u mirisnoj kombinaciji jabuke, jagode, vanile i žitarica, koja je bogata biljnim vlaknima, kao i vitaminom C. Žderu svi znaju iz kraja, omiljeni školski drugar i preko leta, a energiju održava super miksom jabuke, pomorandže, keksa i čokolade koji obezbeđuju sve neophodne sastojke za pravilan rast i razvoj. A Zuboje ima svoj letnji tempo, od svih sportova na igralištu najbolje mu ide mljackanje ukusnog pirea od sočne jabuke koja se u pauču udružila sa bananom i keksom.

 

Nutrino užina


Pored ukusnih pirea, Nutrino Junior u svom portfoliju nudi opcije i kada je potreban brzi doručak ili lagana večera nakon celodnevnog druženja. Vaši klinci će uživati u dva odlična ukusa suvih žitnih kaša koje donose dobroćudna proždrljiva čudovišta Le Žvak i Dobrila, kakaa i keksa. Njihov hranjivi sastav pružiće im osećaj sitosti za sve planirane aktivnosti. Jednostavne su za pripremu, a mališani ih smažu dok si rekao keks ili kakao.


Bilo da ste na putu do parka, plaže ili krećete u neku sjajnu avanturu, naša družina pripremila je čudovišno dobre užine koje prate letnji tempo vašeg mališana! Uz Nutrino Junior čudovišna zabava je zagarantovana ovog leta!


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
5
Pet NAJLEPŠIH IMENA ZA DEČAKE od samo tri ...
Sve češće je praksa roditelja da deci daju zanimljiva i neobična imena koja imaju snažna značenja, a uz to se uglavnom t...
5
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
5
Bebe reaguju na emocije već u trećem mesecu
Bebe reaguju na emocije u ljudskom glasu sa samo tri meseca. To je mnogo ranije nego što se mislilo, piše BBC. Istraživa...
4





Preuzmite PLAN ISHRANE vaše bebe!
Šta ručkati danas? Nutrino ima rešenje!
Tate, budite praktični i “spremite” obrok ...
Mama se vratila na posao, ili je možda uzela zasluženi dan za sebe, što znači da ste danas sami kod kuće sa detetom. Da ...



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here