|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

ODGOJ I RAZVOJ

Ne terajte decu da pojedu sve iz tanjira

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 3.4.2019
image

TREBAJU li roditelji terati decu da pojedu sve sa tanjura, pitanje je koje često muči roditelje čija deca znaju biti izbirljiva kada je hrana u pitanju.

image

Apsolutni hit u Kini je beba od devetnaest meseci pod nadimkom Ksioman. Njena mama putuje širom sveta sa njom i isprobava razne vrste jela, postavljajući pri tome video sadržaje kako ona jede. Ubrzo je prikupila 700.000 pratilaca i napravila senzaciju od devojčice, koja je pojela internet, doslovno.

ZDRAVLJE I BEZBEDNOST

MOJE DETE SLABO JEDE!

Autor: Dr Mirjana Mišić | 22.11.2013
image

Biljni sirupi koji u sebi sadrže amara prečišćene ekstrakte Lincure, kantariona, grčkog sena, se tradicionalno koriste za poboljšanje apetita a pri tome su prirodni i bezbedni za primenu u dečijem uzrastu.

GLAVNA JELA

Rolat od mlevenog mesa sa jajima

Autor: Ringerajina kuhinja | 5.6.2013
image

Ringerajin kuvar: vikiveki

OZNAKE:

ZDRAVA ISHRANA

U porodici se stiču dobre prehrambene navike

Autor: Blic online (www.blic.rs) | 16.4.2010
image

Zaprepašćeni smo šta nam deca jedu za užinu i kakve namirnice biraju? Ne grickaju jabuku već šuškaju sa kesicama punim masnog čipsa... Pa da, a odakle počinje ta cela priča? Pa od nas... roditelja ili... možda deda i baka...

STRANA 1 OD 1



HOROSKOP: Kako se slaže tvoj, sa znakom tv...
Može li kompatibilnost znakova zodijaka odrediti odnos majke i deteta? Kažu da su ovo kombinacije koje se najbolje slažu...
Kako prepoznati da je dete pod stresom i k...
Iako detinjstvo jeste najlepše doba, roditelji često greše kada misle da njihovi mališani nemaju nijednu brigu na svetu....



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here