|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Slobodan Stil - škola plivanja koju voli cela porodica

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 12.9.2022
Deci je potrebno da imaju sigurnost u sebe i u svoje motoričke veštine, jer na taj način imaju jači oslonac za sledeći korak ka napretku. Uskočite u bazen sa stilom - Slobodnim Stilom!

image
Za 8 godina postojanja, na više lokacija, obučeno je preko 3.000 dece i odraslih. Kontakt telefon: 065 8120291 Foto: Arhiva - Slobodan Stil
/11


Da li ste znali da učenje plivanja, ili bolje reći prilagođavanje na vodu, zapravo počinje na samom rođenju, prvim kupanjem bebe u kadi. Kako dete raste i sve bolje upravlja svetom oko sebe, uči i stiče važna iskustva o vodi - prskanjem, polivanjem, umivanjem lica i pranjem kose. Kasnije duva mehuriće u vodi, roni i slično.

Prilagođavanje na vodu ipak još uvek nije učenje plivanja u pravom smislu te reči. Ali, svakako prvi korak (i najvažniji) je da dete upozna i zavoli vodu.


Upravo je ljubav prema vodi i plivanju, kao baza za različite aktivnosti na vodi i činjenica da danas veliki broj dece i odraslih ne vlada veštinama plivanja, dovela do ideje za pokretanje letnjih škola plivanja. Ubrzo nakon otvaranja prve lokacije, zbog velikog interesovanja ideja prerasta u zvanično otvaranje plivačkog kluba Slobodan Stil.

Za 8 godina postojanja, na više lokacija, obučeno je preko 3.000 dece i odraslih. Način pristupa deci je poseban i pun ljubavi! Kao sredstvo se koristi ono što je deci svojstveno a to je igra - kroz šarenoliku, jedinstvenu i dobro prilagođenu metodiku deca se podučavaju novim veštinama plivanja, uče se pravim vrednostima i razvijaju timski duh.

 

 

MOŽE VAS ZANIMATI...

 

Deca se upuisuju od treće godine u našu školu plivanja 
Treninzi se realizuju na dve lokacije: Rada Neimara 11 (utorkom i četvrtkom) i Kajmakčalanska 64 (subotom i nedeljom) 
U grupi ima najviše osmoro dece kako bi svako dete dobilo podjednaku količinu pažnje Sve se uči kroz igru jedinstveni metodološki pristup praćenja i unapređivanja tehnike plivanja
  • Deca se upisuju od treće godine 
  • Treninzi se realizuju na dve lokacije: Rada Neimara 11 (utorkom i četvrtkom) i Kajmakčalanska 64 (subotom i nedeljom) 
  • Bazeni su sa slanom vodom koja je nežna prema dečijoj koži
  • Temperatura vode je uvek 31 stepen
  • U grupi ima najviše osmoro dece kako bi svako dete dobilo podjednaku količinu pažnje 
  • Sve se uči kroz igru i jedinstveni metodološki pristup praćenja i unapređivanja tehnike plivanja
  • Treneri su obrazovani mladi ljudi, odlični pedagozi pre svega, sa dugogodišnjim iskustvom u plivačkom svetu i radu sa decom, i generalno u svetu sporta.
  • Mališani uz njihovu pomoć savladavaju osnove pravilnog disanja i ronjenja, kao i plivačke pokrete i stilove plivanja.
  • Roditelji mogu uživati u prijatnom ambijentu, dok čekaju svoje male, ali ozbiljne plivače.

 

 

 

 

MISIJA plivačkog kluba „Slobodan Stil” ima za cilj da deci pruži podršku kako u plivačkom, tako i psihofizičkom stasavanju. Posebno osmišljenim planom i programom koji je prilagođen uzrasnim potrebama i mogućnostima, naš klub uz birani stručni tim podstiče pravilan rast i razvoj svakog svog člana, a u skladu sa njihovim prirodnim sklonostima. Osmišljenim sadržajima podstiču se, pored plivačkih sposobnosti i veština, njihove zdrave sportske navike, jačanje karaktera, voljnih sposobnosti, kao i svest o sopstvenim vrednostima.

 

Slobodan Stil


 

 

MALI PODSETNIK...

  • Plivanje je dobro za decu

Uz plivanje dečiji pokret postaje sigurniji, usađuju se zdrave navike - a navike zdrave doživotnu korist prave!

Plivanje je zabavna sportska aktivnost, ali plivanjem deca uče i da poštuju pravila igre, da poštuju autoritet i ulogu trenera.
 
Plivanje je jedan od najboljih načina vežbanja jer angažuje razne delova tela, ne vršeći pritisak na zglobove. Utiče na pravilan rast i razvoj, i posebna je blagodat za zdravlje kičme, pomaže kod skolioze, odnosno otklanjanje deformiteta kičmenog stuba.

Kvalitetno usmeravanje energije tokom plivanja, mališanima ubrzava metabolizam, što rezultira boljim apetitom i kvalitetnijim snom.

  • Plivanje je dobro i za roditelje

Ono se preporučuje tokom celog zivota i ne treba ga ograničiti na uzraste. Uz plivanje, mamino srce postaje snažnije, tatina pluća jača. Plivanje miluje svaki naš organ, snižava pritisak i šećer u krvi. Ono se uvek smatra odličnim izborom ne samo za zdrave ljude, već i za one koji se suočavaju sa nekim zdravstvenim problemom.

  • Plivanje je dobro za celu porodicu

Zbližava članove porodice, oblikuje uspomene i nezaboravne zajedničke trenutke.



Skok. Vrhunac samopouzdanja. Dolazi nakon stečenog znanja i dosta vežbe. Deca trebaju da imaju sigurnost u sebe i u svoje motoričke veštine, jer na taj način imaju jači oslonac za sledeći korak ka napretku. Uskočite u bazen sa stilom - Slobodnim Stilom!

Život je zaista lepši kada plivate, dozvolite da vam to i dokažemo.
Neka plivanje postane deo vaše porodice - uz školu plivanja Slobodan Stil!

 

       Želite da upišete svoje mališane ili imate dodatna pitanja?

tel: 065 8120291

e-mail: slobodanstil2014@gmail.com



Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

IMA LI VAŠE DETE RAVNA STOPALA?
Problemi ravnih stopala mogu biti izuzetno neprijatni, zbog njih mogu nastati bolovi u nogama i leđima, kao i smetnje pr...
8
MAJKE i SINOVI - to je jedna nežna i neras...
Ali postoji ta mekoća i nekomplikovana nežnost u odnosu majka-sin, nešto što postaje sve snažnije kako moji sinovi rastu...
6
Kako od dece pravimo lažove?
Mališani koji su u uzrastu od pet, šest i sedam godina doživeli da ih mame i tate lažu kasnije će mnogo više pribegavati...
4
Dete nas je uhvatilo na delu. O da, dok sm...
Ne znam ni sama kada i kako, ali jedne nedelje ujutro, kada smo mislili da još uvek spava, pored našeg kreveta pojavila ...
4





Važno je da mali dečaci imaju mnogo dobrih...
Danas mnogi dečaci žive u stanu sami sa majkom, bez tate, ujaka, strica.
Trči sine, trči kad god možeš, trči za svo...
Saslušah mirno sve te argumente zašto dečak od sedam godina ne sme da trči na odmoru, probah da objasnim da nemaju fizič...



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here